• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

میتینگ دورهمی‌های کوچیک تهران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
screenshot_20260421_222548_fn9g.png
@Admin2
دکتر ولی جدی چقد کراشی

منم ممکنه تا اون موقع برگشته باشم تهران ولی نمیشناسم کسی رو میتونم بیام؟ 👩🏼‍🦯‍➡️
حتما میتونید بیاید
اصلا همیشه یکی از نکات جالب میتینگ ها حضور افراد کمتر درگیر در بحث ها بوده که باعث میشده با بقیه بچه ها صمیمی تر بشن

آقا جمع بندی کنم اسپم ندم دیگه.
هربهانه‌ای که میخواید بیارید رو بنده داشتم و به عنوان نمونه موفق حضور داشتم.
خانواده سختگیر(به بابام هیچوقت نگفتیم)
خجالت کشیدن بیش از اندازه(اول می‌ترسیدم برم معرفی کنم خودمو داشتم پشیمون می‌شدم)
و سن کم(هیچکدومتون الان ۱۴ سالتون نیست لعنتیا)
پس برید🫵🫵🫵
اون بخش مامان رو بیشتر توضیح میدین چطور متقاعد کردین؟😅💔

من با بیست سال سن سری پیش مامانم نبود اومدم این سری الان یه اشاره کردم یخورده همچین مخالفتشو صریح و سریع نشون داد😂🥲

منم ممکنه تا اون موقع برگشته باشم تهران ولی نمیشناسم کسی رو میتونم بیام؟ 👩🏼‍🦯‍➡️
ماهم کسی رو نمیشناسیم عزیزم بلایند دیت شونصد هزار نفرس همه دعوتن.

آره بابا اوکیه. وی کافه رو بشناسی حله. بیا تو ببین کدوم سمت تراکم بیشتره، همونجا بشین هرکی هم گفت پاشو بلند نشو.
😂
آره بابا اوکیه. وی کافه رو بشناسی حله. بیا تو ببین کدوم سمت تراکم بیشتره، همونجا بشین هرکی هم گفت پاشو بلند نشو.
مارو یبار سر زیاد بودن و به تعداد سفارش ندادن عملا گفت پاشید برید😂 البته خوب شونصد نفر بودیم پر سر و صدا و تقریبا سفارش همه آب بود

😂

مارو یبار سر زیاد بودن و به تعداد سفارش ندادن عملا گفت پاشید برید😂 البته خوب شونصد نفر بودیم پر سر و صدا و تقریبا سفارش همه آب بود
بابا خیلی ادا داره کافه‌اش کلا. اون ساعتی که ما رفتیم مثلا 10 صبح دوشنبه بود پرنده هم پر نمیزد اونجا گفت نمیشه این تعداد بشینید.

بابا خیلی ادا داره کافه‌اش کلا. اون ساعتی که ما رفتیم مثلا 10 صبح دوشنبه بود پرنده هم پر نمیزد اونجا گفت نمیشه این تعداد بشینید.
(صداشو در نیار من برنامه م همینه که اینو که گفت پنچ گروه شیم)

اع خوب پس عادتشونه من فک کردم ما به دور از تمدن بودیم اینجوری کرد👩🏼‍🦯‍➡️ به تغییر مکان فکر کنیم

گروه دخانیات و گروه زیر ۱۸ محتمل تره

Back
بالا