- نام مرکز سمپاد
- تهران
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- رشته دانشگاه
- مهندسی پلیمر
اگه ویسه محمد رضا داشت میگرفت اگر درست یادم باشه
اه برای من باز نمیشه؛(زیرخاکی آوردم براتون
بابا من بت گفتم شرط بستی اینجوری حرف بزنی گفتی نهحالا چرا اینقد تلاش میکردم با کلاس حرف بزنم: ))).......
خودمم انقدر تعداد زیاد بود واقعا استرس گرفته بودم حالا با این تعداد چیکار کنیم 😭 😭 بابا جدی استرس گرفته بودی؟بابا من بت گفتم شرط بستی اینجوری حرف بزنی گفتی نهخودمم انقدر تعداد زیاد بود واقعا استرس گرفته بودم حالا با این تعداد چیکار کنیم 😭 😭
چقدر رندوم بود طبق معمول
احساس مسئولیت میکنه نسبت به اینکه همه بهشون خوش بگذره😂بابا جدی استرس گرفته بودی؟
من تنها استرسم سر این بود که نمیتونستم با همه صحبت کنم تو کافه چون بقیه دور بودن ازم. بعدشم که نشستیم تو پارک لاله مجسمه ی کرگدن شما مارو سرگرم کرد. استرس برا چی آخه.
پوریا رو میفرستادید آدم رندوم جدید از پارک پیدا میکرد میآورد تو جمع سرگرم میشدیدبابا جدی استرس گرفته بودی؟
من تنها استرسم سر این بود که نمیتونستم با همه صحبت کنم تو کافه چون بقیه دور بودن ازم. بعدشم که نشستیم تو پارک لاله مجسمه ی کرگدن شما مارو سرگرم کرد. استرس برا چی آخه.

چه چیزایی میگه؟ بگو برات روشن گری کنمعلی پاشا صدات داره ی چیزایی بهم میگه که امیدوارم اشتباه باشه
🤣آدم رندوم جدید
ببین خیلی عجیب بود. من همکلاسی دوران دبیرستانم تو لاهیجان رو تو پارک دو بااااار دیدم که داشت با دوست پسرش قدم میزد. بعد واقعا از ترس اینکه الان پوریا نره جلوش نگه سلااااام دوست آرامش بیا پیش ما، تا وقتی از پارک نرفته بودیم بیرون نگفتم بهشپوریا رو میفرستادید آدم رندوم جدید از پارک پیدا میکرد میآورد تو جمع سرگرم میشدید
تواناییش رو داره.
)))))بیا مشد پسبابا من بت گفتم شرط بستی اینجوری حرف بزنی گفتی نهخودمم انقدر تعداد زیاد بود واقعا استرس گرفته بودم حالا با این تعداد چیکار کنیم 😭 😭
چقدر رندوم بود طبق معمول
ببین آره چون یه شوق زیادی داشتم که همه رو بشناسم و کلا جمع بچرخه حرف توش ولی چون در عمل دو یا حتی سه تیکه شده بود جمع اینو نمیشد ران کنیمبابا جدی استرس گرفته بودی؟
کلا این نگرانی که به همه خوش بگذره رو تو جمعی که میچینیم همیشه دارم 😭 😭حالا اسم من بد در رفته شهرزاد عملا همین کارو کردپوریا رو میفرستادید آدم رندوم جدید از پارک پیدا میکرد میآورد تو جمع سرگرم میشدید
تواناییش رو داره.
بیا تعریف کن وکیلا رو @Madam_sh_zحیف که باش بد شده بودی وگرنه همچین چیزی رم ران میکردیمببین خیلی عجیب بود. من همکلاسی دوران دبیرستانم تو لاهیجان رو تو پارک دو بااااار دیدم که داشت با دوست پسرش قدم میزد. بعد واقعا از ترس اینکه الان پوریا نره جلوش نگه سلااااام دوست آرامش بیا پیش ما، تا وقتی از پارک نرفته بودیم بیرون نگفتم بهش)))))

بابا آدمای بدی نبودن بعدم نشسته بودن اونجا خب دوست شدیم😂😂😂حالا اسم من بد در رفته شهرزاد عملا همین کارو کردبیا تعریف کن وکیلا رو @Madam_sh_z
فکنمیکردم از بیرون اینقد چندش باشه : )))...بابا من بت گفتم شرط بستی اینجوری حرف بزنی گفتی نهخودمم انقدر تعداد زیاد بود واقعا استرس گرفته بودم حالا با این تعداد چیکار کنیم 😭 😭
چقدر رندوم بود طبق معمول
شما دوست داری اقای دکتر صدات کنیم یا اقای مهندس؟فکنمیکردم از بیرون اینقد چندش باشه : )))...
ی خس خسی دارهچه چیزایی میگه؟ بگو برات روشن گری کنم
نه خوب بود خداییفکنمیکردم از بیرون اینقد چندش باشه : )))...
بابا جدید که نرفتیم همون قبلیهعکس عکس عکس بزارین ناملدا😭😭😭