- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1370
میم بوداینم پاک شده![]()
میم بوداینم پاک شده![]()
۳ سال آبادان ۱۱ سال ماهشهر (ممکو)کدوم شهرِ خوزستان؟
آقا عکسا رو من دارم هیچ نگران نباشید بله یا تلگرام پیام بدید بفرستم براتون😂ای بابا حیف نیست اینا پاک شدن؟
هرکی میاد داره از غرب میاد،
همون غرب نمیشه برگزار کنی؟
قبلش قرار نبود بیام ولی اگر غرب بگیرید منم میام🫠😂یه تاپیک بزنیم دورهمی های کوچیکتر غرب تهران؟![]()
ردیفه غرب هم میذاریم که بچه ها راحتتر برسونن خودشون رو(خودمم کرجم برام بهتره، به ایده ی ضلع غربی میدون انقلاب هم فکر کردم ولی الان هجمه علیهم زیاده نمیتونم اجراییش کنم 😭 )این رو جدی تر مهندس پرزنت کن ملت شرکت کنن![]()

به نظرم این موقع فقط پارک لاله پیش آقا میثاق و دوستانفردا ساعت ۶.
(صداشو در نیار اگه قبول کردم این بار انقلاب نباشه بابت اینه که نمیخوام نزدیک میثاق باشم، پیدام کنه دیگه ولم نمیکنه)به نظرم این موقع فقط پارک لاله پیش آقا میثاق و دوستان
بابا میثاق تازه پیدات کرده پوریا از این به بعد چهارشنبه ها به جای نمایشنامه خوانی قراره ببرتت اجرای حرفه ای.(صداشو در نیار اگه قبول کردم این بار انقلاب نباشه بابت اینه که نمیخوام نزدیک میثاق باشم، پیدام کنه دیگه ولم نمیکنه)
خب مقصد کجاست؟ خود اکباتان؟ (هنوز اونقدر غرب نیست که قانع بشم ولی خببب)آقا بریم تلاش دوم
مترو اکباتان. فردا ساعت ۶. میاید لایک بدید
مثل دارک بود. خود ۳۰ سال بعدتو ببینی داره اجرا میکنهبابا میثاق تازه پیدات کرده پوریا از این به بعد چهارشنبه ها به جای نمایشنامه خوانی قراره ببرتت اجرای حرفه ای.

۶ مترو اکباتان. یادداشتتون کردم خانم شهرزادخب مقصد کجاست؟ خود اکباتان؟ (هنوز اونقدر غرب نیست که قانع بشم ولی خببب)
در اسرع وقت کت چهارخونه درشت مشکی قرمز بخر بذار بمونه ((((:مثل دارک بود. خود ۳۰ سال بعدتو ببینی داره اجرا میکنه![]()

انرژی جمع بالا بود نتونستیم برای یه عکس ثابت وایسیم.این عکس ما چیشد
(نمایشنامه خوانی)
پس ما اینهمه از حضورت حمایت کردیم که هیچی؟انرژی جمع بالا بود نتونستیم برای یه عکس ثابت وایسیم.
میشه از طرف من برید دکه نزدیک مترو اول یه چایی سیگار بکنید بعد ادامه میتینگ رو بدید؟خب تعداد در حدی هست که بریم. خودمم یه رفیقمو میارم
فردا ساعت ۶ مترو اکباتان دوست داشتید بیاید ببینیمتون 😍