- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان7
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
اگه با ماشین داریم میایم، بعد مترو اکباتان چیکار کنیم؟خب تعداد در حدی هست که بریم. خودمم یه رفیقمو میارم
فردا ساعت ۶ مترو اکباتان دوست داشتید بیاید ببینیمتون 😍
اگه با ماشین داریم میایم، بعد مترو اکباتان چیکار کنیم؟خب تعداد در حدی هست که بریم. خودمم یه رفیقمو میارم
شت. به من گفتن اکباتان دانشگاه ندارهوسط امتحانهای ما چقدر میتینگ میذارین![]()
ماشین رو پارک کنیداگه با ماشین داریم میایم، بعد مترو اکباتان چیکار کنیم؟
من خودم زودتر برام مقدور نیست متاسفانه اما باز اگه بچه ها زودتر اومدن میتونید شما زودتر بیاید بعدا ما هم بهتون اضافه شیم اوکیه🫠ساعت شش خیلی دیره چهار بهتر نیست؟ اگر زودتر میرید منم میام ....بخوام شش بیام تا نه برگردم سخت میشه 💔☹️
شما تهرانی هنوز عزیز؟عکس ما فراموش نشه
آقا من جدا احتمالش خیلی کمه که بیام زیاد حساب نکنید۶ مترو اکباتان. یادداشتتون کردم خانم شهرزاد
غصه خوردمخب تعداد در حدی هست که بریم. خودمم یه رفیقمو میارم
نه متاسفانهشما تهرانی هنوز عزیز؟

۳ سال آبادان ۱۱ سال ماهشهر (ممکو)
میشناسییین؟عه ممکو😍😍😍😍😍
فردا داریم میریم بیرون خلاصهنه متاسفانه
رهسپار دهات شدم
جای بنده رو خالی بفرماییدفردا داریم میریم بیرون خلاصه
من تایمم اوکی شد فقط اینکه چطوری هم رو قراره پیدا کنیم ؟!من خودم زودتر برام مقدور نیست متاسفانه اما باز اگه بچه ها زودتر اومدن میتونید شما زودتر بیاید بعدا ما هم بهتون اضافه شیم اوکیه
جدی جدی دورهمی کوچیک تهران شدتعداد رو دقیق نمیدونم، سوده و کاربر ملودوف و عرفان و شما از سایت گفتن ولی تجربه ی شخصیم میگه تخمینی از تعداد نزنم بهترهمن تایمم اوکی شد فقط اینکه چطوری هم رو قراره پیدا کنیم ؟!
چند نفر میان امروز ؟
جدی جدی دورهمی کوچیک تهران شد
خودمم یک دوستم رو میارم و میترا هم یکم دیرتر بهمون اضافه میشه. بگیم ۵ ۶ نفر مثلااوکیهههه مرسیییتعداد رو دقیق نمیدونم، سوده و کاربر ملودوف و عرفان و شما از سایت گفتن ولی تجربه ی شخصیم میگه تخمینی از تعداد نزنم بهترهخودمم یک دوستم رو میارم و میترا هم یکم دیرتر بهمون اضافه میشه. بگیم ۵ ۶ نفر مثلا
این شماره منه ۰۹۱۲۴۹۹۰۶۸۷
مترو اکباتان ۶ قرارمونه یه جوری همو پیدا میکنیم
امروز یا فردا😭تعداد رو دقیق نمیدونم، سوده و کاربر ملودوف و عرفان و شما از سایت گفتن ولی تجربه ی شخصیم میگه تخمینی از تعداد نزنم بهترهخودمم یک دوستم رو میارم و میترا هم یکم دیرتر بهمون اضافه میشه. بگیم ۵ ۶ نفر مثلا
این شماره منه ۰۹۱۲۴۹۹۰۶۸۷
مترو اکباتان ۶ قرارمونه یه جوری همو پیدا میکنیم
بابا امروز دیگهههه از اول گفتیم پنجشنبهامروز یا فردا😭