• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

میتینگ دورهمی‌های کوچیک تهران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
تو گوشی من نیست اتفاقا خودت از دورینچی گرفته بودی
جدییی؟ من؟ کو‌ کجاست؟😅
نه اون نبود اونی که خانوم دورینچی دادن توی پارک لاله بود اخرش موقع رفتن که تار نشد اتفاقا اقا ارمین هم گرفته بود، یدونه بود پوریا گرفته بود توی کافه که بعد اینکه فکر کنم به سوده خانوم نشون دادی رفتیم سراغ پلن کافه چی😂

بابا تقصیر ما اسلامشهریا نیست بخدا ، اینقدر دوربین ندادن بهمون ، وقتی دستمون دوربین میرسه میلرزه:))

بابا تقصیر ما اسلامشهریا نیست بخدا اینقدر دوربین ندادن بهمون ، وقتی دستمون دوربین میرسه میلرزه:))
مبینا چرا به خودی میزنی
علی پاشا رو گردن نگیریم بهتره:))

بابا میتنیگ قبلی حضور من اونچنان احساس نشد بخدا

پوریا کل کار ها رو کرد

من فقط دوربین چپوندم دست باریستا عکس بگیره، باریستا ها بلدن عکس بگیرن، باید زورشون کنی
@zeynabgol
یه میممون از آقا سینا نشه که هرکاری میکنه تاثیرات خوب خودشو انکار کنه؟(مرد کوتاه بیا و قبول کن:(()

@zeynabgol
یه میممون از آقا سینا نشه که هرکاری میکنه تاثیرات خوب خودشو انکار کنه؟(مرد کوتاه بیا و قبول کن:(()
نه جدا بدون خود زنی

من اصلا میتینگ قبلی قرار نبود بیام😅

دو روز قبلش داشتم میرفتم شمال، دم در بودیم زنگ زدن گفتن عمه مامانم بعد از سال ها فرار کردن از دست عزراییل بالاخره تسلیم شد و فوت کرد

موندم تهران یک روز و دیدم خب این میتینگم هه که، اینم بمونم صبحم امتحان رو حضوری تقلب کنم فرداش برم

سر همین من خودم یهویی جور شد😁

نه جدا بدون خود زنی

من اصلا میتینگ قبلی قرار نبود بیام😅

دو روز قبلش داشتم میرفتم شمال، دم در بودیم زنگ زدن گفتن عمه مامانم بعد از سال ها فرار کردن از دست عزراییل بالاخره تسلیم شد و فوت کرد

موندم تهران یک روز و دیدم خب این میتینگم هه که، اینم بمونم صبحم امتحان رو حضوری تقلب کنم فرداش برم

سر همین من خودم یهویی جور شد😁
بودی و درخشیدی به هر حال:-"

خیلی ناز و قشنگ بودید:)
ولی جناب پاشا. یه متخصص اعصاب برای لرزش دستتون واجبه هااا:))

منم ببرید. بچه ی خوبیم. مبینا میدونه:)
اصلا اونجا که دوربین و بردن بالا من متوجه شدم که قراره چی بشه
منتها چون عجله داشتن بلند ابراز نکردم

خب اقا دقت داشتید که عجله هم داشتم دیگه؟
چرا این نکته و تاثیرش روی کیفیت عکس رو نادیده میگیرید ؟ : ))))

خب اقا دقت داشتید که عجله هم داشتم دیگه؟
چرا این نکته و تاثیرش روی کیفیت عکس رو نادیده میگیرید ؟ : ))))
مهم نیته مهندس. مهم ثبت خاطره است که انجام شد.
مثل عکس شناسنامه و گواهینامه و کارت ملی.

بابا میتنیگ قبلی حضور من اونچنان احساس نشد بخدا

پوریا کل کار ها رو کرد

من فقط دوربین چپوندم دست باریستا عکس بگیره، باریستا ها بلدن عکس بگیرن، باید زورشون کنی
1000010833.jpg

Back
بالا