• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

میتینگ دورهمی‌های کوچیک تهران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آخرین ویرایش:
دوستان بالای ۲۵ سایت که تهرانن یا گذرشون به تهران میفته، من یه پ.خ زدم برا هماهنگی میتینگ های بالای ۲۵ که جدا از میتینگ های سایت پیش ببریم. اگر مایل بودید بم بگید که ادتون کنم ❤️

خیلی هاتون تو دایرکت ازم پرسیدید ۲۴ هم اوکیه؟
آره صداشو در نیارید میگم نیمه اولید کارو در میارم

دوستان بالای ۲۵ سایت که تهرانن یا گذرشون به تهران میفته، من یه پ.خ زدم برا هماهنگی میتینگ های بالای ۲۵ که جدا از میتینگ های سایت پیش ببریم. اگر مایل بودید بم بگید که ادتون کنم ❤️
باشه دیگه.

جدا جدا:)) گفتگوی تمدن ها رو جداگانه میچینیم، کدوم آسایشگاه سمپادی فرندلی تره رم جدا:))
الحمدلله من تو همه شونم هستم. زنگ اول نمایشنامه، زنگ دوم کارنامه، زنگ سوم پایان نامه، زنگ چهارم قیمت نفت.

جانم بله؟😭😭

جدا جدا:)) گفتگوی تمدن ها رو جداگانه میچینیم، کدوم آسایشگاه سمپادی فرندلی تره رم جدا:))
الحمدلله من تو همه شونم هستم. زنگ اول نمایشنامه، زنگ دوم کارنامه، زنگ سوم پایان نامه، زنگ چهارم قیمت نفت.
ببخشید چرا کسی منو به زنگ سوم دعوت نکرده؟ کسی بیشتر از من درگیر پایان نامه هست اصلا؟

ببخشید مدیر اسپم دادم 😭

ببخشید چرا کسی منو به زنگ سوم دعوت نکرده؟ کسی بیشتر از من درگیر زنگ پایان نامه هست اصلا؟

ببخشید مدیر اسپم دادم 😭
(لطفا باب عذرخواهی از مدیر رو باز نکن وگرنه من باید برم شمال حضوری از سارا و سینا عذرخواهی کنم:)) )
زنگ پایان نامه رو هنوز استاد براش پیدا نکردیم منتظر بودم دفاع کردی بندازم گردن خودت

(لطفا باب عذرخواهی از مدیر رو باز نکن وگرنه من باید برم شمال حضوری از سارا و سینا عذرخواهی کنم:)) )
زنگ پایان نامه رو هنوز استاد براش پیدا نکردیم منتظر بودم دفاع کردی بندازم گردن خودت
(سر اسپم قبلی برام نوشت دلیل حذف زیادی اسپم احساس کردم کلافه شده گفتم عذرخواهی کنم :)) )

به به عالیه. میخوام عین استادای پایان نامه از همتون پول بگیرم. اولشم نفری دو تومن بزنید به حسابم که نظرسنجی بذارم چه روز و ساعتی.

Back
بالا