- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 93
یعنی پوریا هم؟؟@پوریا اینهمه نبات توی میتینگایی که میری اتفاقی نیست![]()
یعنی پوریا هم؟؟@پوریا اینهمه نبات توی میتینگایی که میری اتفاقی نیست![]()
بلاخره یه چیزی باید باشه قیمت نفت پایین فلانقدر رو بشوره ببرهیعنی پوریا هم؟؟
خوشبختانه/متاسفانه من نیازی به خوردن و کشیدن ندارم، اینا خودشون تو بدنم تولید میشن@پوریا اینهمه نبات توی میتینگایی که میری اتفاقی نیست![]()
محیط کشتمباشه دیگه.دوستان بالای ۲۵ سایت که تهرانن یا گذرشون به تهران میفته، من یه پ.خ زدم برا هماهنگی میتینگ های بالای ۲۵ که جدا از میتینگ های سایت پیش ببریم. اگر مایل بودید بم بگید که ادتون کنم ❤️
صادقیان شما که پایه ثابت میتینگی؛ به جز شماباشه دیگه.
نه کم وضوح دیده میشهجای خالی علی پاشا توی وضوح عکس ها دیده میشه
جدا جداباشه دیگه.
گفتگوی تمدن ها رو جداگانه میچینیم، کدوم آسایشگاه سمپادی فرندلی تره رم جدا
جانم بله؟😭😭دوستان بالای ۲۵ سایت که تهرانن یا گذرشون به تهران میفته، من یه پ.خ زدم برا هماهنگی میتینگ های بالای ۲۵ که جدا از میتینگ های سایت پیش ببریم. اگر مایل بودید بم بگید که ادتون کنم ❤️
همونایی که برا امیر نوشتم، آخرش یه یوهاهاها اضافهجانم بله؟😭😭

ببخشید چرا کسی منو به زنگ سوم دعوت نکرده؟ کسی بیشتر از من درگیر پایان نامه هست اصلا؟جدا جداگفتگوی تمدن ها رو جداگانه میچینیم، کدوم آسایشگاه سمپادی فرندلی تره رم جدا
الحمدلله من تو همه شونم هستم. زنگ اول نمایشنامه، زنگ دوم کارنامه، زنگ سوم پایان نامه، زنگ چهارم قیمت نفت.
صادقیان مقابله به مثل کن پ.خ زیر ۲۵ بزن پوریا رو راه ندهباشه دیگه.
)))(لطفا باب عذرخواهی از مدیر رو باز نکن وگرنه من باید برم شمال حضوری از سارا و سینا عذرخواهی کنمببخشید چرا کسی منو به زنگ سوم دعوت نکرده؟ کسی بیشتر از من درگیر زنگ پایان نامه هست اصلا؟
ببخشید مدیر اسپم دادم 😭
)ولی من که ریشامو زدمممممممممممممصادقیان مقابله به مثل کن پ.خ زیر ۲۵ بزن پوریا رو راه نده)))
سن شناسنامه مهمه فقط 😔🙏🏻 از پذیرش فسیلها معذوریم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻ولی من که ریشامو زدممممممممممممم
(سر اسپم قبلی برام نوشت دلیل حذف زیادی اسپم احساس کردم کلافه شده گفتم عذرخواهی کنم(لطفا باب عذرخواهی از مدیر رو باز نکن وگرنه من باید برم شمال حضوری از سارا و سینا عذرخواهی کنم)
زنگ پایان نامه رو هنوز استاد براش پیدا نکردیم منتظر بودم دفاع کردی بندازم گردن خودت
)پ.خ کوه میزنیم این بالای ۲۵ هارو راه نمیدیم (کهولت سن و این داستانا)صادقیان مقابله به مثل کن پ.خ زیر ۲۵ بزن پوریا رو راه نده)))
خودم میزنم الانصادقیان مقابله به مثل کن پ.خ زیر ۲۵ بزن پوریا رو راه نده)))