سوالات و مشکلات غیردرسی کنکور ۹۷

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    کنکور
اتفاقا منم شیمی رو همیشه بالا میزدم حتی 94 رو ولی 95 رو خراب کردم :D
الان نگا کردم نحوه پاسخگویی داوطلبان کنکور 95 رو ! اونا هم خراب کردن :)) 1200 نفر بالای 60 زدن .

با اتود اشکال نداره کنکور بدیم؟

اشکال که نداره ولی برگه ات اگه پاره بشه دیگه ...!
انقدر نازکه؟؟
اخه تو قلم چی و اینا نمی شد.
کارت ورود به جلسه همون قسمت اولش رو باید ببریم؟یا اون قسمت منطقه و معدلش رو هم میخواد؟

انقدر نازکه؟؟
اخه تو قلم چی و اینا نمی شد.
نه برگه اش نرماله !
ولی خب زیر دستی نداری که ! مثه بقیه برگه هاس ولی چیزی که بقیه میگن اینه که ممکنه با عجله پر کنی برگه رو و پاره بشه بعد ممکنه بگی خب با عجله پر نمیکنم که اونجوری یکم وقتت میره :‌‌))
کاره دیگه...ممکنه یه برگه ۱۰۰۰ بار پاره نشه یه بار بشه
بهتره که با مداد معمولی پُرِش کنی ولی اگه صد در صد به خودت مطمئنی خب با اتود پر کن :‌))
+ در ادامه ...من کارتمو کامل بردم اونجا خودشون جدا کردن :-" نمیدونم اینو :-"

بسته ها رو چه جوری وا کنیم؟

من از این میترسم که سوالارو که میذارن جلوم هیچی بلد نباشم: (

من از این میترسم که سوالارو که میذارن جلوم هیچی بلد نباشم: (
همه ی هنرت باید تو این باشه که سوالایی که بلدی رو جواب بدی و سوالایی که مال تو نیستن (بلد نیستی) رو راحت بگذری ازشون به جز یه درصد کمی که قراره یه درس رو ۱۰۰ بزنن بقیه باید بگردن و سوالایی که بلدنو جواب بدن ... و خب واسه خیلیا پیش میاد یکی دو دقیقه اول آزمون هنگ میکنن با دیدن سوالای اول ادبیات یا اختصاصی هنگ میکنن ( که اتفاقا سوالای اول هم سخت تره گاهی وقتا ) قرار نیست همه ی سوالای یه درس سخت باشه پس وقتی درس خوندی ینی یا بخشی اش رو میتونی جواب بدی
مهم ترین چیزش اینه که آروم باشی و هی فک نکنی چندتا رو جواب ندادم چند درصد میشه :‌))
+ دوباره خوندمش ...چقد کلیشه و عین مشاورای احمق جوابتو دادم :)) به طور خلاصه : نگران نباش بیشتر از اونی که فکر میکنی بلدی :))

من هنوز دینی رو تموم نکردم مرورشو الان بخونمش یا نه؟؟
حس میکنم همه چی یادم رفته همه درسارو:(

من هنوز دینی رو تموم نکردم مرورشو الان بخونمش یا نه؟؟
حس میکنم همه چی یادم رفته همه درسارو:(
اوووه میدونی چقدر وقت داری؟
باور کن اصلا یادت نرفته فقط استرس گرفتی
بدون استرس ولی سریع بخونش

آقا دقیقا ساعت چند شروع میشه آزمون ؟ جواب دادن رو میگم

بسته ها رو چه جوری وا کنیم؟
ببین پسرم گرگ باش :-"

تا گفتم عین این بچه مرتبا واینستا از جای مخصوص باز کنی از هر جا تونستی سریع پاره کن.
ولی از بالای بسته هم اوکی باز میشه :-"

پ ن: یه دبیری داشتیم میگف اول چک کنین کد سوالا و کد پاسخنامه یکی باشه و بعدش ببینید همه ی برگه های دفترچتون یه کد رو داشته باشه :-?

@parastar دقیقن طبق همون چیزی که روی کارت نوشته.

یکی بیاد بگه این روزهای آخر قبل کنکور رو چیکار کنیم
تجربه ی شخصیم از دو روز آخر:
روز یکی مونده به آخر که به همراه خانواده رفتیم فشم، جای شما خالی! :-"
روز آخر به طرز مسخره ای احساس کردم تاریخ ادبیات رو به کل فراموش کردم! برای همین رفتم مدرسه و با دوستم شروع کردیم به دوره سریع. ولی استرسم مضاعف شد و بعد از یک ساعت تصمیم گرفتم بیخیال شم و برگردم خونه تلویزیونمو نگاه کنم!
به نظرم این دو روز رو بذارین پای آرامشتون، نه مرور. البته بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند! ;;)
اگه بگم روز کنکور خیلی آروم بودم و استرس نداشتم، دروغ محض گفتم! از استرس دستمام قندیل بسته بود و ۲ پاکت آبمیوه خوردم از ترس اینکه یه وقت غش نکنم و تمام زحماتم به باد بره! ولی وقتی وارد حوزه آزمون شدیم و با دوستام صحبت کردم، واقعا آروم شدم. این آرامش خیلی خیلی خیلی بهم کرد. میخوام بگم این آرامش و اصلا دست کم نگیرین. بسته به خلق و خوی خودتون، هرکاری که می‌تونین برای به دست آوردنش انجام بدین؛ به یکی که حالتونو خوب می‌کنه زنگ بزنین، تلویزیون نگاه کنین(ترجیحا فیلم سینمایی و سریال نبینین تا ذهنتون آزاد باشه)، برین استخر حتی و ... .
یه تجربه ی کاربردی دیگه هم بگم با اجازه! فردا صبح ساعت ۵ اینا از خواب بیدار شین و بعد از ظهر هم نخوابین؛ تا شب بتونین راحت بخوابین. چون معمولا به خاطر استرس زیاد آدم دچار بی‌خوابی میشه، ولی با این کار تا شب حسابی خسته میشین و تا خود صبح تخت می‌خوابین! ;;)
امیدوارم نتیجه همه‌تون هرچی که میشه، ازش راضی باشین [:

پیرامون بحث استرس اگه فک کردین خیلی استرس دارین و وااای الان کنکور رو خراب میکنید نگران نباشید..
ممکنه چن تا سوال اول رو یادتون نیاد،حتی صفحه اول چیزی یادتون نیاد ولی هول نشید چن دقیقه که بگذره همه چیز اوکی میشه...
مورد بوده طرف ده تا سوال اول رو نزده یادش نمیومده با حفظ ارامش ازش رد شده و دندونم قبول شد...

خلاصه که کلی انرژی و مثبت و اینا دیگه^^

با اتود اشکال نداره کنکور بدیم؟
من خودم واقعا بدم میومد محاسباتم رو با مداد انجام بدم. برا همین از همون آزمون های قلمچی با اتود محاسبات یه صفحه رو انجام میدادم و با مداد گزینه های اون صفحه رو وارد میکردم. سر کنکورم دو تا مداد بردم با اتود و نوک و اینا.

ببین پسرم گرگ باش :-"

تا گفتم عین این بچه مرتبا واینستا از جای مخصوص باز کنی از هر جا تونستی سریع پاره کن.
ولی از بالای بسته هم اوکی باز میشه :-"

پ ن: یه دبیری داشتیم میگف اول چک کنین کد سوالا و کد پاسخنامه یکی باشه و بعدش ببینید همه ی برگه های دفترچتون یه کد رو داشته باشه :-?

@parastar دقیقن طبق همون چیزی که روی کارت نوشته.
ننوشته ! نوشته 7:30 ! فک نکنم 7:30 شروع کنن به حل کردن

من خودم واقعا بدم میومد محاسباتم رو با مداد انجام بدم. برا همین از همون آزمون های قلمچی با اتود محاسبات یه صفحه رو انجام میدادم و با مداد گزینه های اون صفحه رو وارد میکردم. سر کنکورم دو تا مداد بردم با اتود و نوک و اینا.
سرعتمون کم نمیشه؟
تا حالا انجامش ندادم:-s

سلام....
من امسال میخوام انتقالی بگیرم به تهران برای دهم....ولی واقعا نمیدونم کدوم مدرسه یا کدوم فرزانگان بهتره...از نظر جو المپیاد و کنکور...
لدفن کمک کنید;;):'>

Back
بالا