arash.f
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- h3lii
- شهر
- تهران
- رشته دانشگاه
- برق امیرکبیر
والا این موقع ها یادمه که ما داشتیم کنکورای سالای اخر رو میزدیم و جمع میکردیم! یادش بخیر :دبچه های سالای قبل
این روزا چطور براسترستون غالب میشدین?
من بشدت استرس دارم و خب مسلما با این حجم از استرس نبایدبرم سرکنکور
و اینکه چه توصیه هایی برای روزکنکور و شب قبلش دارین؟
روزکنکور چه وسایلی لازمه و ...?
ب نظرم در کل این اواخر زدن کنکورای سالای قبلتر خوبه. حتی برگردید تا 88.
در کل راجع به استرس این رو در نظر بگیرید که یه مقداریش غیرطبیعی نیست. من هم صبح روزی که میرفتم استرس داشتم و تا قبل شروع امتحان این استرس بود. اما از وقتی که شروع میکنید اولین تستای ادبیات رو میزنید، دیگه این آزمون با هیچکدوم از آزمونای دیگه فرق نمیکنه.واقعا فرق نمیکنه. چون شما همونید که همیشه بودید. هر ضعفی که همیشه داشتید همونا رو دارید و نقطه قوتا هم هموناست. کلا اتفاق خاصی توی کنکور قرار نیست بیفته. فقط باید حواستون رو جمع کنید که سر سوالا گیر نکنید و زمان رو درست تقسیم کنید. و خب نه میگم که خبلی ریلکس برید سر امتحان که حوصله ی محاسبات شیمی نداشته باشید دیگه آخرش! و نه دیگه انقد استرسی که تواناییتون دچار مشکل شه. با خودتون کنار بیاید که من قراره فقط هر چی بلدم رو انتقال بدم! کلی تلاش کردم و میخوام حالا نتیجه اش رو بگیرم. و در نظر داشته باشید که با استرس کم میتونه باعث بشه روز بهتری داشته باشید. و تمرکز بالاتری داشته باشید. اما این طوریم نیست ب نظرم حالا هر کی استرس داشت دیگه خراب کنه کنکورو :د
روز کنکور صبحانه هر روزتون رو بخورید. سر جلسه کیک و آبمیوه میدن ولی به نظرم خودتون یه چیز '' راحت '' ببرید بزای خوردن. چون خودم سر جلسه حوصله نداشتم کیک باز کنم و خورده کیک بریزه رو ورقه :د کشمش و گردو ب نظرم چیز خوبیه البته الان گردو نمیصرفه خیلی گرون شده
وسایلاتونم که از روز قبل بچینید دیگه برای فردا صبح.
خواب هم دیگه شب کنکور مثه شبای عادی دیگه داشته باشبد. نه حالا 10 شب ولی 6 7 ساعتی دیگه بخوابید مغزتونو فقط خسته نکنید به نظرم روز قبل با فیلم و بازی و اینا(منظورم میزان خیلی زیاده!!) بیرون رفتن پارک و اینا خوبه یا یکم تلویزیون دیدن.. ولی دیگه درگیر استرس درس نشید. به این فک کنید شبش که فردا ظهر همه چی تموم شده و قراره یکم حال کنید! الحق هم که از بهترین زمان هاست بعد کنکور چه خوب و چه بد.
نکته تکمیلی دیگه ای هم که یادم باشه اینه که
1.تو امتحان وقت اضافه آوردید، برید سراغ درسی که توش مهارت دارید. تجربه ی من این بود که وقت اضافه آوردم و چون ریاضی کمتر زده بودم رفتم سراغش ولی هیچی نتونستم حل کنم تو اون زمان!! در صورتی که فیزیک میرفتم حداقل 3 4 تا تست میزدم.
2.تو شیمی دقت رو فدای سرعت نکنید.من از این کار به درصد مناسبی نرسیدم.
3.توازن رو رعایت کنید و هر درس رو توی تایمش بزنید. یا کمتر از زمانش.
موفق باشید