آقا کسی راهی ، روشی ، متودی کتابی فیلمی سراغ نداره تشریح مغز گوسفند رو مثل آدم توضیح داده باشه ؟
روانیم کرد
گیاهان نگرفته ! کدوم تست؟سلام بچه ها مگه ميتوز هسته اي مخصوص قارچ ها نيست؟
چرا تست كنكور واسه گياهان هم در نظر گرفته؟ احتمالا همه تون تستش رو ديدين من لازم نيست توضيح بدم كه كدوم تست:د
مطمینی؟؟اگر منظورتون عضله ی قلبی هست که تک هستهای
کتاب سنجش نوشته یک یا دو هستهمن امسال عمارلو رو که میخوندم نوشته بود تک هستهای شما چیز دیگه ای دیدید؟
کتاب سنجش نوشته یک یا دو هسته
سلام بچه ها مگه ميتوز هسته اي مخصوص قارچ ها نيست؟
چرا تست كنكور واسه گياهان هم در نظر گرفته؟ احتمالا همه تون تستش رو ديدين من لازم نيست توضيح بدم كه كدوم تست:د
بعدا اصلاحیه زدن گفتن منظور اینه که هسته میتوز میکنهبرای منم سواله ...تست کنکور 95 برای سلول های دانه گرده نارس میتوز هسته ای در نظر گرفته
هر سال بعضی سوالا هستن ک شما نسبت ب جواب درست، علمی ندارید و اینجور مواقع باید با رد سه گزینه دیگ جواب بدیدبرای منم سواله ...تست کنکور 95 برای سلول های دانه گرده نارس میتوز هسته ای در نظر گرفته
بزرگ منظورت بالغه؟ ششیهبچه ها سیستم تنفس دوزیستان بزرگ چجوریه ؟
نه بزرگ از لحاظ اندازهبزرگ منظورت بالغه؟ ششیه
ایجاد تنوع سنجشم ایجاد تنوع گرفته، واسه حفظ تنوع انتخاب متوازن کننده رو درست گرفتهنوترکیبی باعث ایجاد تنوع می شه یا حفظ تنوع؟ ارام فر نوشته حفظ تنوع ، نشرالگو نوشته ایجاد، از کتاب میشه هر دو رو استنباط کرد ...
اگر بخوای پای حرف ۱۰۰۰ نفر بشینی و نظر همه شون بخوای اجرا کنی بدتر گیج میشیدوستان یازدهمی یا دوازدهمی چه کتاب های کمک درسی رو برای پایه دهم تجربی پیشنهاد میکنین؟
تنوع کتاب ها خیلی زیادن . واقعا گیج شدم .مثلا مبتکران و خیلی سبز و قلم چی و گاج و ...
لطفا کتابایی پیشنهاد بدین که درسنامههای مفهومی( و نه حفظی) و تستای مفید و کاملی داشته باشن و مجبور نشم برا هر درس سه چهار تا کتاب بخرم . ممنون.
البته برا کنکور ۹۷نیس واسه ۱۴۰۰ .اسپم نباشه
پس چیکار کنم؟اگر بخوای پای حرف ۱۰۰۰ نفر بشینی و نظر همه شون بخوای اجرا کنی بدتر گیج میشی
اول اینکه بهتر بود تو تاپیک خودش می پرسیدیپس چیکار کنم؟