- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 2
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- مدال المپیاد
- فقط شیمی ولا غیر!!!
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- پزشکی

میشه لطفا مفصل توضیح بدین باید چیکار کنیم و چطوری قیدنامتون درست کردین ؟من برای خودم قیدنامه درست کردم و واقعا به دردم خورد
اگر خواستید از قیدنامه استفاده کنید حتما خودتون قیدنامه درست کنید چون اصلا قیدنامه هایی که چاپ شدند کامل و دقیق نیستند
@شانا

من نگاه کردم... منتها من فارغ التحصیلم و رشتم ریاضی بوده..برا همین گرفتم که یکی یه سری از مباحتش رو بهم درس بده. تو دی وی دی هاش همون کتاب نشر دریافت خودش رو درس میده.. درس دادنش که خب واقعا خوبه اما اگر معلم خوبی داری... و مباحت رو یاد میگیری همون کتاب خودش رو بخونی بنظرم کافیه.کسی دی وی دی های زیست عمارلو رو دیده؟ ارزش خرید دارن؟

اصلا نخرکتابهای زیست عمارلو رو من ندارم اما تعریفشو زیاد شنیدم واقعا ارزش داره بخرم؟
الگو و فاگوزیست و آی کیو و کتابنامه مهروماه و موج آزمون دارم مازم ثبت نام کردم
خب وقتی آی کیو داری دیگه لازم نی ماز ثبت نام کنیکتابهای زیست عمارلو رو من ندارم اما تعریفشو زیاد شنیدم واقعا ارزش داره بخرم؟
الگو و فاگوزیست و آی کیو و کتابنامه مهروماه و موج آزمون دارم مازم ثبت نام کردم
نه سوالای ماز خیلی سخت تر هست سطحش ازکتاب آیکیو و خوب اصلا تکراری نیستن سوالای ماز یعنی ا ینطور نیست که سوالای تکراری که توکتاب آی کیو بوده تو آزمون های ماز باشه..خب وقتی آی کیو داری دیگه لازم نی ماز ثبت نام کنی
بنزن (benzen.ir)رو ثبت نام میکردی بهتر بود
درباره DVDهامن شنیدم هر موسسه ها چندتاشون خوبهبچه ها نظرتون با دی وی دایای موسسه ونوس چیه؟
به نظرتون ارزش داره هزینه کنم؟