- نام مرکز سمپاد
- FRZ
- شهر
- TBZ
- سال فارغ التحصیلی
- 94
خنثی شدناش حذف شده دیگه؟Pka حذف شده ولی بافر هارو بخون همچنان مسائل و خودشو سوال میدن
مال زمان ما نبود مگه اینا ؟

خنثی شدناش حذف شده دیگه؟Pka حذف شده ولی بافر هارو بخون همچنان مسائل و خودشو سوال میدن

اگه دقت کنی از زمان ادغام نخینه ها جفت میشن ، البته معمولا بهش نمیگن هسته ها جفت شدن میگن نخینه های دو هسته ای و تک هسته ای در بازیدیومیست ها وجود داره ، ولی اینکه بگن ابتدا جفت میشن میتونه درست باشهبچه ها با توجه به شکل صفحه ی 259 زیست پیش ( اون قسمتی که زده 2 )میتونیم بگیم در بازیدیومیست ها مثل اسکومیست ها هسته ها اول جفت میشن ولی بعد از مدتی ادغام میشن .... الان تو اون شکله جفت شدن دیگه![]()
![]()
والا تبسم جان مال زمان خودم رو بخوام حساب کنم کلا اسید و باز یه چیز دیگه بود خخخ زمان شما رو نمیدونم ، حذف شده ولی سوال میدن از بافر ، تو مسائل مخصوصا ولی pka رو نخون . بخونی بافرووووو ازت سوال میپرسماخنثی شدناش حذف شده دیگه؟
مال زمان ما نبود مگه اینا ؟![]()
والا تبسم جان مال زمان خودم رو بخوام حساب کنم کلا اسید و باز یه چیز دیگه بود خخخ زمان شما رو نمیدونم ، حذف شده ولی سوال میدن از بافر ، تو مسائل مخصوصا ولی pka رو نخون . بخونی بافرووووو ازت سوال میپرسما
فقط زور
]خخخخخ خو حرفم که برو نداره مجبورم از گزینه دوم استفاده کنم ! بن نکن سوال آسون میپرسمفقط زور
باشه میخونم میام سوال بپرسی ^^
[وی درخواست بن چندساله میکند]

Pka حذف شده ولی بافر هارو بخون همچنان مسائل و خودشو سوال میدن

اون مال خدابیامرز مندلیوفه ... اتفاقا امروز دو تا تست ازش زدم جفتشونم غلط زدم -_- یادت باشه که گروه اول مال قلیاییا نبوده گروه 7 جدولشم مال هالوژنا نبوده باقیش مهم نیست ... خدابیامرزتش /:تو جدولی که اول فصل دو شیمی ۲ ( خواص تناوبی ) هست یه سری عنصرا هم تو گروه اول هستن هم تو گروه هشتم مثل طلا یا مس . چرا ؟
اینا رو خودم میدونم . اونو نمیدونم چرااون مال خدابیامرز مندلیوفه ... اتفاقا امروز دو تا تست ازش زدم جفتشونم غلط زدم -_- یادت باشه که گروه اول مال قلیاییا نبوده گروه 7 جدولشم مال هالوژنا نبوده باقیش مهم نیست ... خدابیامرزتش /: