• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات درسی کنکور ۹۷

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    کنکور
بچه ها با توجه به شکل صفحه ی 259 زیست پیش ( اون قسمتی که زده 2 )میتونیم بگیم در بازیدیومیست ها مثل اسکومیست ها هسته ها اول جفت میشن ولی بعد از مدتی ادغام میشن .... الان تو اون شکله جفت شدن دیگه:| :|
اگه دقت کنی از زمان ادغام نخینه ها جفت میشن ، البته معمولا بهش نمیگن هسته ها جفت شدن میگن نخینه های دو هسته ای و تک هسته ای در بازیدیومیست ها وجود داره ، ولی اینکه بگن ابتدا جفت میشن میتونه درست باشه

خنثی شدناش حذف شده دیگه؟
مال زمان ما نبود مگه اینا ؟:))
والا تبسم جان مال زمان خودم رو بخوام حساب کنم کلا اسید و باز یه چیز دیگه بود خخخ زمان شما رو نمیدونم ، حذف شده ولی سوال میدن از بافر ، تو مسائل مخصوصا ولی pka رو نخون . بخونی بافرووووو ازت سوال میپرسما

والا تبسم جان مال زمان خودم رو بخوام حساب کنم کلا اسید و باز یه چیز دیگه بود خخخ زمان شما رو نمیدونم ، حذف شده ولی سوال میدن از بافر ، تو مسائل مخصوصا ولی pka رو نخون . بخونی بافرووووو ازت سوال میپرسما
:)) فقط زور
باشه میخونم میام سوال بپرسی ^^
[وی درخواست بن چندساله میکند :))]

اقا من وسط این بحثا یکی منو حداقل به یه پستی که گفته روش درست فیزیک خوندن چیه ارجاع بده مشکلم برای بعضی مبحثا که خوندم وتست زدم اینکه نمیتونم تست کلی بزنم و مخوام چندتا مبحث مونده مثله ادم بخونم که اینطور نشه~X(||=||

تو جدولی که اول فصل دو شیمی ۲ ( خواص تناوبی ) هست یه سری عنصرا هم تو گروه اول هستن هم تو گروه هشتم مثل طلا یا مس . چرا ؟

تو جدولی که اول فصل دو شیمی ۲ ( خواص تناوبی ) هست یه سری عنصرا هم تو گروه اول هستن هم تو گروه هشتم مثل طلا یا مس . چرا ؟
اون مال خدابیامرز مندلیوفه ... اتفاقا امروز دو تا تست ازش زدم جفتشونم غلط زدم -_- یادت باشه که گروه اول مال قلیاییا نبوده گروه 7 جدولشم مال هالوژنا نبوده باقیش مهم نیست ... خدابیامرزتش /:

اون مال خدابیامرز مندلیوفه ... اتفاقا امروز دو تا تست ازش زدم جفتشونم غلط زدم -_- یادت باشه که گروه اول مال قلیاییا نبوده گروه 7 جدولشم مال هالوژنا نبوده باقیش مهم نیست ... خدابیامرزتش /:
اینا رو خودم میدونم . اونو نمیدونم چرا
پ.ن : ولی بیشتر از اینا مهمه : ‌))

Back
بالا