- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
كتاب "و نترسيم از متن..." رو داشته باش و طبق مقدمه خود كتاب شروع به خوندن كنين تضمين شده است كه سؤالات كلوز و ريدينگ رو كامل ميزنيزبان کنکورو چه طور می خونین؟اگه رو قواعد و لغات چهار سال تسلط نسبی داشته باشیم ( در حد دیپلم)؟ تابستانو روی متن مانور بدیم از مهر شروع کنیم به تست زدن؟
براي لغت و گرامر چون از قبل زبان كار ميكردم تجربه اي ندارم ولي به طور كلي با كتابي كه بالا معرفي كردم و كتاب آبي نشر شبقره نوشته دكتر كياسالار،از پس ٢٥ سوال آخر دفترچه عمومي به راحتي برمياي
راجع به عربي...عربی کنکور رو چه طور باید خوند؟ با پایه نسبتا قوی، البته سال سومم با تقریب خوبی ضعیفم
و اینکه اصلا نمی تونم متمرکز بخونمش،خوابم می گیره،انگار مغزم ذوب میشه و باقی درسامو با بی حوصلگی میخونم![]()
تجربه شخصيمو بهت ميگم
اول مو به مو بشين بخون(همون مبحثي،اسم و فعل و حرف)
بعد از اين تست بزن ببين حدودا چه درصدي داري
ضعفات دستت مياد و ميدوني رو چي بايد وقت بذاري مثلا من كل إشكالاتم از فعل بود
بعد از تمام اين ها كه فهميدي اكي منصرف و غير منصرف چيه صفت ها چه وزنايي دارن و ... يه پيشنهاد برات دارم آقاي رنجبر يكي از مدرس هاي بنام مشهد امسال يه پك عربي تهيه كردن كه شامل جزوه و دي وي دي تدريسشونه
من به طور كلي مخالف اين سبك آمرزش بودم ولي اين پك نظرمو عوض كرد به نظرم اينو بگير و بازم طبق گفته هاي اول هر مجموعه پيش برو
هر آنچه براي سعادت عربي در كنكور ميخواي رو بهت ميده

اگه رو قواعد و لغات چهار سال تسلط نسبی داشته باشیم ( در حد دیپلم)؟ تابستانو روی متن مانور بدیم از مهر شروع کنیم به تست زدن؟