• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات درسی کنکور ۹۷

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    کنکور
یه سوال؟زیست رو چطوری بخونم میتونم تستای قلم و گزینه ۲رو جواب بدم؟
من تستای کنکور الگو رو خوب میزنم ولی قلم و گزینه ۲ نه
لطفاکمکم کنین

دینی رو واسه کنکور چطور باید خوند؟ قطعا که فرق داره با امتحانای مدرسه؟ نه؟
تو کتاب آیات و نکات خودش اون قسمت از آیه ها ک خ مهمن و باید حفظ بشن رو با یه رنگ دیگ مشخص کرده، کتاب خوبیه، البته من کتاب دیگه ای رو مثل این نخوندم هنوز.

یه مشاوری امروز میگفت دینی رو با میکرو خوندن نمیشه نتیجه گرفت باید کلاس برید، بحثشم تبلیغ نبود چون دبیر دینی ای که همون اموزشگاه داره رو هم میگفت خوب نیست، اگ هدفش تبلیغ بود میگف میکرو رو ول کنید کلاس اینو برید.
نظر؟

ب نظر من اگ معلم خوب ندارید
متن کتاب درسی +سفیر خرد قسمت آیاتش فقط+لقمه رو بخونید ، جواب میده ...

برای کلاس رفتن باید ببینی یادگیریت چه جوریه بعضیا بامعلم سریع تر به تسلط میرسن خوبه براشون
درباره کتاب متن چند کتابو ببین هر کردوم که خوب بود اونو بخر
یه مشاوره میگفت ۷۰درصد کتابا کپی همه پس زیاد وسواس نداشته باش
یه مشاوری امروز میگفت دینی رو با میکرو خوندن نمیشه نتیجه گرفت باید کلاس برید، بحثشم تبلیغ نبود چون دبیر دینی ای که همون اموزشگاه داره رو هم میگفت خوب نیست، اگ هدفش تبلیغ بود میگف میکرو رو ول کنید کلاس اینو برید.
نظر؟

• لایک
امتیازات: fteh
یه سوال؟زیست رو چطوری بخونم میتونم تستای قلم و گزینه ۲رو جواب بدم؟
من تستای کنکور الگو رو خوب میزنم ولی قلم و گزینه ۲ نه
لطفاکمکم کنین
وقتی روی متن کتاب مسلط شدید تست ها رو به صورت انتخابی(مثلا مضرب یک عدد خاص)بزنید تا با نوع سوال هایی که میدن آشنا شید بعد دوباره کتاب رو طبق شناختی که بدست اوردید دقیق تر بخونید و بعد دوباره تست های باقی مانده رو جواب بدید.

آخرین ویرایش:
  • لایک
امتیازات: fteh
اگه معتلات و افعال رو بذاریم برای مهر یا هر زمانی، دیر میشه؟ آخه ی سوال ازش میاد و گفتن رو ب حذفه و سال هم کلا نیومده. امسال اومده بود؟
و اینکه چه طور باید پیدا کرد از هر مبحثی چه تعداد تست میاد

معمولا در سایت قلمچی بودجه بندی عربی کنکور اومده ولی باز هم این حرف مهم رو تکرار میکنم!!!
هیچ چیزی با اندازه کتاب های زرد عمومی به شما و خلاصه نکات اون به شما کمک نمیکنه!
سعی کنید بخش بزرگی از زمان اختصاص داده شده رو کتاب های زرد عمومی قسمت عربی رو کارکنید!
نترسید اگه تمومش کردید چند باره کار کنید!
دیگه وقتی سوالاتش براتون تکراری شد و روش رو که دیدین جواب یادتون افتاد! اونوقت برگردین کتاب نشر الگو یا جامع عربی خیلی سبز (الف ب) رو کار کنید! اشتباه دوستانتون رو تکرار نکنید!
ولی اگه بودجه بندی کامل عربی رو خواستید دانلود کنید!
لینک دانلود

برای کلاس رفتن باید ببینی یادگیریت چه جوریه بعضیا بامعلم سریع تر به تسلط میرسن خوبه براشون
درباره کتاب متن چند کتابو ببین هر کردوم که خوب بود اونو بخر
یه مشاوره میگفت ۷۰درصد کتابا کپی همه پس زیاد وسواس نداشته باش
نظر؟
دینی کنکور دو قسمت کلی داره
آیات و متن
برای آیات از روی آیات و نکات گاج یا هر کتابی که دارید میتونید آیات رو حفظ کنید حفظ حفظ
برای متن هم متن خود کتاب درسی بهترین منبع هستش
تست هم‌میزنید فقط تست کنکور بزنید چون‌یه سری دام ها و تیپ ها هستن که طراحان کنکور خیلی بهشون علاقه دارن و زیاد تکرار میشن پس باید روشون مسلط بشید
بنابراین مهم نیست چه کتاب تستی کار میکنید چون‌همشون تست های کنکور رو دارن
البته در پرانتز باید بگم که برای اردیبهشت به بعد تو دوران جمع بندی فقط و فقط خط ویژه دینی رو بخونید حتمن...

کمک!
من هر چقدر زیست رو میخونم نمیتونم سوالاشو خوب جواب بدم .تو آزمونا هم درصدم خیلی پایینه.راهنمایی لطفا:((

Back
بالا