• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات درسی کنکور ۹۷

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    کنکور
بچه ها IQ زیست من چاپ 94 هست جلد خاکستری با چاپ جدید جلد بنفشش خیلی فرق داره ؟؟
بعد معلم شیمی ما گفت مبتکران داره به روش قدیمی ادامه میده گاج نقره ای خیلی سبز یا فار بگیرین
ولی من مبتکران گرفته بودم :/
چیکار کنم ؟!

اگه "فقط" با برنامه کانون بخونیم مشکلی پیش میاد؟ :-" البته با درسای پیش دانشگاهی هم پیش بریم ولی درسای پایه با کانون.
اگه پشت کنکوری باشی تقریبا مشکلی پیش نمیاد ولی اگر پیش دانشگاهی باشی مشکلات زیادی احتمالا پیش میاد
کسایی که مدرسه می‌رن اونطور که من دیدم تقریبا همه مدارس بعد یه مدت معلم از قلمچی جلو میوفته و دانش‌آموز به چه کنم چه کنم میوفته که درس معلمشو پیش ببره یا آزمون :))

برای اعلام،لازمه که اسم اشخاصی که نویسنده نیستند و شهرها رو بدونیم؟

بچه ها من با مسایل شیمی.مشکل دارم، بعضی هارو که 2 دقیقه طول میکشه بفهمم چی به چیه، بقیه مسایل هم که طول میکشه حلشون کنم، کسی راهکاری ،راهنمایی چیزی داره ؟ کسی هست به جز من این.مشکل رو داشته باشه؟

اگه پشت کنکوری باشی تقریبا مشکلی پیش نمیاد ولی اگر پیش دانشگاهی باشی مشکلات زیادی احتمالا پیش میاد
کسایی که مدرسه می‌رن اونطور که من دیدم تقریبا همه مدارس بعد یه مدت معلم از قلمچی جلو میوفته و دانش‌آموز به چه کنم چه کنم میوفته که درس معلمشو پیش ببره یا آزمون :))

خب حالا چاره چیه؟

برای اعلام،لازمه که اسم اشخاصی که نویسنده نیستند و شهرها رو بدونیم؟
بعضیاش اره مثلن اشخاص شاهنامه یه نمونشه

بچه ها من با مسایل شیمی.مشکل دارم، بعضی هارو که 2 دقیقه طول میکشه بفهمم چی به چیه، بقیه مسایل هم که طول میکشه حلشون کنم، کسی راهکاری ،راهنمایی چیزی داره ؟ کسی هست به جز من این.مشکل رو داشته باشه؟
کل مسائلو یه جا نزنین . کنار خوندن و تستهای حفظیاتی روزی 30 دقیقه _ 45 دقیقه از تایم شیمیتون رو بذارین هر روز مسائل حل کنید .(روز 10 15 تا تست) و کلن تکرار میخواد مسائل تا تسلط پیدا کنید . یعنی 3 4 بار حداقل حلشون کنید . ب قول معلم دبیرستانم میگفت تمرین تمرین تمرین برا موفقیت تو شیمی :-"""

خب حالا چاره چیه؟
تو برنامه ریزی باید اولویت اول درس روز باشه و تحت هیچ شرایطی از درس روز جا نمونین. بعدش اگر ساعت مطالعه خوب و کافی باشه واحدای درس روز رو که اوکی کردین قلمچیا رو مباحثی که ناهماهنگ با درس معلمه می‌چینین. (مثلا آخر هفته فرصت خیلی خوبیه و روزایی که برنامه مدرسه توش ریاضی و فیزیک کمتره)
ممکنه یه آزمون قلمچی نرسین همه مبحثاشو دو هفته منتهی به آزمون بخونین ولی اگر درس روز رو درست خونده باشین قاعدتا خیلی فاجعه به بار نمیاد توی قلمچی. (اگر اومد نشون می‌ده درس روز رو یه کم سر هم بندی کرده بودین)
اما حتی اگر هم قرار باشه قلمچی یه آزمونش خراب کنین بهتر از عقب موندن از معلمه.

بچه ها سوال 204 و 208. زیست آی کیو.گاج چاپ جدید به نظرتون غلط نیست؟ سوال 204 گزینه سه جواب شده ولی مگه همه سلول ها غشا دارند؟ آوند چوبی متن کتابه که غشا نداره، سوال 208 گزینه 2 رو رد کرده با پروکاریوت ها ! مگه پروکاریوت ها عصب دارن؟

آخرین ویرایش:
کسی دی وی دی های زیست عمارلو رو دیده؟ ارزش خرید دارن؟

برای ادبیات کتاب چی خوبه؟
مثلا اگه گاج موضوعی داشته باشیم،چطورباید حلش کنیم؟

Back
بالا