عکس های مفهومی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sophie Amundsen
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

موافقین فیلم کوتاه مفهومی هم بذارم ؟:-"

• آره

• نع-_-

نتایج فقط بعد از رای‌دادن قابل مشاهده هستند. لطفا الکی رای ندید!
این عکس‌ها توضیح نمیخواد که کس داره مفهوم رو داد میزنه:-"
من عکس سخت میذارم میگن مفهومش سخته :‌| عکس آسون میذارم میگن آسونه :-"
بعدم دوتا عکس گذاشتم خب :-"
هر کی میتونه راجع به هر کدوم خواست نظر بده:-"

خب اولی که میگه دو نفر به ظاهر عاشق همن ولی در واقع هرکدوم با یکی دیگه رابطه دارن.همدیگرو بغل کردن ولی دارن با یکی دیگه چت میکنن(عاشقانه طبیعتا :-")
دومین اشاره داره به اعتماد به سقف کاذب و سیبی که هیچ چی نداره خودشو کامل میبینه :-"

پ.ن: خب مفهومی بذار دیگه :-" مثلا اون کلاه فارغ التحصیلی و بند باز خوب بودن :)

آخرین ویرایش:
عکس اول:
این عکس به پیشنهاد @aventador
2016720133849978640a.jpg
اینکه افراد به ظاهر عاشقی باهم دیگه هستن ولی در عین حال،با افراد دیگه ای هم در ارتباطن!....معنی واضحش خیانته فکر کنم که داره رواج پیدا میکنه تو جامعه کنونی و این خیلی بده!

Anorexia_santy_ago_lenzak_a.jpg

و این عکس دوم
...در مورد هر کدوم دوست داشتین نظر بدین :-"
معنی این عکس هم اعتماد به نفس بیش از حد و غرور کاذبه که سیب،با داشتن کلی عیب و ایراد،بازهم خودش رو کامل و بی نقص میبینه!

یه معنیش هم شاید این باشه که یه سری از افراد هستن که فقط و فقط از ما،تعریف و تمجید میکنن و ایراد هامون رو بهمون نمیگن!...این افراد دوستان واقعی ما نیستن!...و اینجوری میشه که ما آدما پیشرفت نمیکنیم!

PicsArt_07_04_10_56_05.jpg

و این عکس دوم
ولی مثلاً نظر من اینه
کسی که خیلی کتاب میخونه از نظر بقیه خیلی حرکت مسخره اییه و معیار سنجش مثلاً فقط پوله چون این انگار خونه ی یه آدم کتابخون هست که جدا از بقیه اس:-"

بیاین تایم خویش را با تحلیل یک عکس بگذرانید
PicsArt_07_05_12_55_53.jpg

آخرین ویرایش:
بیاین تایم خویش را با تحلیل یک عکس بگذرانید
PicsArt_07_05_12_55_53.jpg
خیلی از مطالبی که دبیرا به دانش آموزا میگن،به درد نمیخوره...اونا با گفتن مطالب به درد نخور،وقت تدریسشون رو از دست میدن و این باعث میشه که مطالب مهم رو نگن....و اینجوری دانش آموز همچنان بی اطلاع میمونه و همیشه یه علامت سوال گنده رو سرش هست!

یه دیدگاه دیگه هم ممکنه این باشه که دبیرا با ایجاد فاصله بین خودشون و دانش آموزا و بد اخلاق بودن بعضی هاشون،باعث میشن که دانش آموز اگه سوالی ازش داره نپرسه و بی اطلاع بمونه!

خیلی از مطالبی که دبیرا به دانش آموزا میگن،به درد نمیخوره...اونا با گفتن مطالب به درد نخور،وقت تدریسشون رو از دست میدن و این باعث میشه که مطالب مهم رو نگن....و اینجوری دانش آموز همچنان بی اطلاع میمونه و همیشه یه علامت سوال گنده رو سرش هست!

یه دیدگاه دیگه هم ممکنه این باشه که دبیرا با ایجاد فاصله بین خودشون و دانش آموزا و بد اخلاق بودن بعضی هاشون،باعث میشن که دانش آموز اگه سوالی ازش داره نپرسه و بی اطلاع بمونه!
با نظر اولت موافق ترم چون اگر معلم روش تدریس مناسب داشته باشه می تونه بهتر با دانش آموز رابطه برقرار کنه

و این عکس دوم
چقد خوبه این عکس
بنظرم اینجوریه که تویِ دنیای ساختگی و پوچ و یک رنگ و حاوی هیجان های کاذب ; فرد کتاب خون به صورت اضافه و بیخود و بدرد نخور دیده میشه اما در واقع زندگی و هیجانات اون هستن که شاداب و واقعی و رنگارنگن!

این نقاشی مربوط به المپیک ۲۰۱۵ باکو هست !
و تیمی که لباس قرمز تنش کرده تیم ملی روسیه اس( اگه اشتباه نکرده باشم) ...
به نظر من بیشتر منظورش به اینه که -سازنده های تجهیزاتی که برای المپیک آماده شده(آذربایجان) -سال های زیادی تحت سلطه روسیه بوده و یه جورایی زندانیای شوروی بودن!
و از پیشرفت و مدرن شدن عقب افتادن حالا همون کشور که خودش پیشرفت کرده اومده تا اینجا بازی کنه!
و خب با حسرت به پیشرفت روسیه نگاه میکنن چون شاید اگه تحت سلطه اونا نبودن ...آذربایجان هم الان تو زمین بازی بود و یه طرف مسابقه!
× نمیدونم شایدم خیلی برداشت پرتی بود:-"

و این عکس دوم
نظر من
اينكه تو عصر جديد ارزش ها وارون شدن
بارزش ها زير خاك رفتن و يه مشت خاك و اهن و ... بالا رفتن و ارزش گرفتن

آخرین ویرایش:
Back
بالا