Zari78
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
به نظرم خیلی مفهومیه این عکساین موها رو من تو آسیاب سفید نکردم
به نظرم خیلی مفهومیه این عکساین موها رو من تو آسیاب سفید نکردم
من میگم زندگی ساده و روستایی و بدور از ترافیک و آلودگی شهری شادابی و نشاط و خوش قوارگی میاره بجاش زندگی با کلی دود و دم کارخونه ها و ... پیری و ذلت و خواری و بیماری و اینا ....
آره دیگه همین مفهومارو میدهمن میگم زندگی ساده و روستایی و بدور از ترافیک و آلودگی شهری شادابی و نشاط و خوش قوارگی میاره بجاش زندگی با کلی دود و دم کارخونه ها و ... پیری و ذلت و خواری و بیماری و اینا ....
نظرتون آ؟؟!
اثباتی بر قانون پایستگی پرنده ، که میگه پرنده هرگز به وجود نمیاد و از بین نمیره ( استغفرالله ) بلکه از حالتی ( حبس ) به حالت دیگر ( آزاد) میتونه تبدیل بشه :-″
خب بنظرم داره میگه چه کسی ازاد باشه چه زندانی باشه(همون زندگی های متفاوت) برابرن و همه مثل هم هستن،و تو عکس هر دو پرنده دارن به هم نگاه میکنن که میشه ازش این رو برداشت کرد که مردم از زندگی خودشون اکثرا راضی نیستن و همیشه به زندگی بقیه نگاه میکنند،البته میشه این برداشتو هم داشت که با اینکه برابرن بعضی تفاوت ها جلوی به هم رسیدن دو فرد عاشق رو میگیره.
با اینکه مربوط به عدالته خیلی موافقم، ولی چیزی که نشون داده نمادی از بیعدالتی دنیاست یا داره میگه این چیزیه که درسته؟تصویر واقعا مفهومی هست و بله نظرم از خیلی مناظر متفاوتی میشه بهش نگاه کرد مثلا اینکه عدالت رو داره اشتباه یادمون میده مساوات این نیست که یکی آزاد و دیگری اسیر باشه !
از نظر خودت برابرن؟خب بنظرم داره میگه چه کسی ازاد باشه چه زندانی باشه(همون زندگی های متفاوت) برابرن و همه مثل هم هستن.
منظورم از برابر اینه که هر دو از یک گونه هستن.از نظر خودت برابرن؟
خب نکته خوبی اشاره کردی. من، کسی که تو گینه نو به دنیا میاد و اونی که تو یه خونواده رویال به دنیا میاد، همه از یه گونهایم، حقوق یکسان و برابری داریم؟منظورم از برابر اینه که هر دو از یک گونه هستن.
چه طوری این نتیجه رو ازش گرفتی؟ بیشتر توضیح بدهداره میگه به جای اینکه فرار کنید از ایران برای همیشه برید ، بمونید و به مردم کشور خودتون هم کمک کنید.
به بقیه هم فکر کنید.
^__^
کجای فهم ترازو رسد کبوتر زار
یعنی تو هم با سارا موافقی که آزاد یا در قفس، مثل همن چرا که هم نوعن؟ اگه نه ترجمه شعر لطفاکجای فهم ترازو رسد کبوتر زار
رها شد از قفسش یا هنوز در بند است؟
برابر نظر خودفریب نابینا
سفید و آبی و سرخ و سیه همانند است
#توضیح_منظوم
نظر کارشناسیم اون بند آخریه بودی که نقدی راجبش انجام ندادی دییی:اول اینکه چیز مهمی که باید بهش توجه بکنیم اینه که این تصویرگریها معمولا دید اعتراضی دارن، و مفهومی که سعی میکنن نشون بدن، لزوما مفهوم درست نیست و اصلاً هدف نقد کردنشه.
با اینکه مربوط به عدالته خیلی موافقم، ولی چیزی که نشون داده نمادی از بیعدالتی دنیاست یا داره میگه این چیزیه که درسته؟
از نظر خودت برابرن؟
فکر نمیکنم چون که یه طرح مینیمال هست و این ترازو و قفس و آزادی سختتر میکنه برداشت عشق و از خودگذشتگی رو. یعنی این مفاهیم رو میتونست سادهتر نشون بده لازم نبود انقد پیچیدهش کنهنظر کارشناسیم اون بند آخریه بودی که نقدی راجبش انجام ندادی دییی:
ولی از منظر عدالت بخوایم بهش نگاه کنیم میشه گفت گاهی برای ایجاد مساوات در جهعان هستی اگه از یه سری حقوق خودمون کوتاه بیایم میشه بهش رسید ، به عبارتی تلاش برای عدالت اجتماعی حتی به قیمت از خودگذشتگی و ...! (((: اینجوری هم میشه دیدش یعنی ولی باز نظرم همون پاراگرافه که گفته بودم
آقا من اصلا با یهددیگاه بودن جور در نمیام
در حد "من یار مهربانم" بودااایعنی تو هم با سارا موافقی که آزاد یا در قفس، مثل همن چرا که هم نوعن؟ اگه نه ترجمه شعر لطفا
این به تعادل رسیدن الاکلنگ نشونه هم وزنی و برابری ظاهری میتونه باشه دو چیز که در ظاهر یکسان به نظر میان ولی در واقعیت باهم تفاوت زیادی دارن.اما در کل نظرم به نظر اول کارن نزدیک تره.از طرفی بیعدالتی هم تنها هدفش به نظر نمیاد باشه، وگرنه میتونست فقط پرنده+قفس تو یه کفه و یه پرنده آزاد تو یه کفه دیگه بذاره، و الاکلنگ هم به تعادل نرسه
آره، با نظر تو هم خیلی موافقم.این به تعادل رسیدن الاکلنگ نشونه هم وزنی و برابری ظاهری میتونه باشه دو چیز که در ظاهر یکسان به نظر میان ولی در واقعیت باهم تفاوت زیادی دارن.اما در کل نظرم به نظر اول کارن نزدیک تره.
خب همچنان که به قبلی فکر میکنید، اینم ببینیم شاید کمکی کرد :
مشاهده پیوست 1465
اره،از نظر من از اول حقوق یکسان و برابری داریم اما گاهی اوقات بعضیا به حقشون نمیرسن و در طول زمان حقوق متفاوت میشن اما همچنان چند حق اصلی وجود داره که برای همست،نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه/=خب نکته خوبی اشاره کردی. من، کسی که تو گینه نو به دنیا میاد و اونی که تو یه خونواده رویال به دنیا میاد، همه از یه گونهایم، حقوق یکسان و برابری داریم؟