تلخ ترین لحظه زندگی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Rashowa
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تلخ ترین لحظه زندگی

روزی که رفتم مدرسه دیدم معلمه عربیمون فوت کرده! :((

تا حالا تلخ ترین لحظه زندگیم وقتی بود که خبر مرگ معلم علوم راهنماییم رو شنیدم که سه سال شاگردش بودم
روحت شاد!

• لایک
امتیازات: n.z.n

تلخ ترین لحظه ی زندگی من وقتی بود که پدر و مادرم را در یک سانحه ی رانندگی از دست دادم.

تو خواب بودم ......
خواب آقا رو ديدم......
دويدم طرفش.............
دستمو بردم جلو تا دست بدم ديدم آقا دست راست نداره......

لحظات تلخ زياد نيست ولي يه اتفاق واسه دوستم افتاد خيلي ناراحت شدم
راستي مهران واقعا خوابات هيجان انگيزه(ميخواستم يه چيز ديگه بنويسم)بايد ميگفتي چفيه بده بهت

به نقل از Dr.Eniac :
تو خواب بودم ......
خواب آقا رو ديدم......
دويدم طرفش.............
دستمو بردم جلو تا دست بدم ديدم آقا دست راست نداره......
فقط یه بار این خوابه را دیدی؟
لحظه ی تلخم دوست نداره فکر کنم ولی لحظه ی فوت مادر بزرگم ( خدا بیامرز بود)!

خوب من معمولا تنها چیزی که ناراحتم میکنه مرگ عزیزانه که هنوز پیش نیومده شکر خدا و امیدوارم پیش نیاد به این زودی هرچند مرگ حقه
جز اون خدارو شکر میکنم که با اینکه زندگی ساده ای نداشتم اما حداقل بم یاد داده چطور با سختیای زندگی کنار بیام

آخرين باري كه داداشمو ديدم و نتونستم از اون فرصت كم استفاده كنم هنوز عذاب وجدانشو دارم :(( :(( :(( :(( :(( :((كه چرا ازش استفاده نكردم چون ديگه بعدش داداشي نبود كه بتونم ببينمش :( :( :( :( :( :( :( :( :(

زیاد داشتم!؟!

نتایج انتخابات و راهپیمایی ها و...؟!!

ولی یه جا بود خیلی بد شده بود؟!! 1 ماه براش دپرس بودم؟!! خصوصی هست و نمیشه گفت؟!!

مرگ عمم و خاله ي بابام و داييم

وختایی که دعوام میشه هم وا3 خودم مفتضحه هم اوقات بفیه رو تلخ میکنم...
و وختایی که دپم...

وقتي كه با ماشين بابام تصادف كردم

پدر بزرگم

بدترینشون زمانی بود که خبر دادن بهترین دوستم(شروین)سرطان حنجره گرفته(میدونید یعنی چی؟یعنی بدبختی به تمام معنا یعنی تا اخر عمرت باید با اینspeakerها حرف بزنی که وصل می کنن به گردن اونجوری هم ترسناک می شی هم تا اخر عمرت صدات مثل این خوانندهalexمیشه

تلخ ترين نه اما تلخ.....

هر ثانيه ي زندگيم......حتي اگه بخندم هم تلخه..........وقتي كه فهميدم جواب صداقتو رو راست بودنو با دروغو نامردي بدن.......برات حرف در بيارن.......

كلا لحظه ي شيرينو بايد فكر كنم كي بوده.......

براي دوستاني كه عزيزي رو از دست دادن متاسفم.........از صميم قلب از خدا ميخوام بهشون صبر بده

خاله ی مامانم تو 36 سالگی عمل کرد ، مرد...
خیلی زن خوبی بود :(
--------------
بابای یکی از بچه های مدرسمون وقتی مرد کل مدر3 گریه میکردن! من مبصر دم در مدر3 بودم هر روز میدیدمش! دخترش که پاش شکسته بود هر روز میوردش تا بالا و همیشه یادمه کلی هم از من تشکر میکرد که راشون دادم داخل (!!) خیلی مرد خوبی بود ! خیلی ! بچه اش دوم دبستان بود وقتی تصادف کرد! خیلی بد مرد! :( من بچه بودم ولی یادمه خیلی گریه کردم!
--------------
کلاس بندی های امسال رو که دیدم! :((

Back
بالا