تلخ ترین لحظه زندگی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Rashowa
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تلخ ترین لحظه زندگی

تلخ ترین لحظه ی زندگی؟؟؟ نمی دونم! فک کنم از بچگی یاد دادن زندگی شیرینه و اینا اما تازه وقتی میری تو اجتماعو آدمای اطرافتو میبینی خوب قطعن یک کم تلخ میشه ظندگی!اما خوب همشونو باید فراموش کرد نه؟؟پس خوب نیس آدم لحظه های تلخ زندگیه آدمارو بپرسه و یادشون بیاره نه؟؟؟!! نمی دونم.................................... یادم نمیاد

وقتی که فهمیدم بابا بزرگم برای همیشه رفت......... :( :-<

تلخ ترین لحظه ی زندگیم لحظه ای بود که فهمیدم شیرین ترین لحظه های زندگیم بیشتر از یه دروغ نبودن و باید به خودم میقبولوندم همه چیزو فراموش کنم...

وقتی که فهمیدم کسی که دوسش داشتم چه ادم مزخرفیه! :(
بعدش دیگه ازش متنفر شدم! =((

وقتی فهمیدم... یعنی می دونستم اما وقتی باور کردم که کسی که دوسش دارم ازم متنفره! این خیلی تلخه

وقتی که فهمیدم تویه راهنمایی فلانی فلان جا قبول شد ولی من قبول نشدم.ولی الان فهمیدم که خدا خواسته چون من الان ...
---
الانم هر لحظه برام یه n تا علت میشه لحظه تلخ.نمیدونم شاید اینم خواست خداست و حکمتی توشه ...

الله اعلم!

وقتی که یه واقعیت تلخ رو که یک سال و نیم ازش نمی خواستم قبول کنم رو مجبور شدم قبول کنم...

وقتی که خرگوشم جلو چشم 5 تا بچه به دنیا اورد!!!! فقط 9 سالم بود ... خیلی ترسیده بودم :((

×پست شما به فارسی برگردانده شد.تایپ فینگیلیش ممنوع است.لطفا رعایت کنید.ممنون×

بدترین روز توی زندگی من روزی بود که من و خالم تنها تو خونشون بودیم بعد تلفون زنگ زد و خبر دادن که داییم فوت کرده!خیلی سخت بود:(
خدامیدونه چه قد گریه کردم!هیچ وقت فراموش نمیکنم وقتی به مامانم و مادربزرگم خبر دادیم چی شد!

هیچ چی بدتر از این تو زندگیم نبود که کلوز تو دستای خودم جون داد و با دستای خودم به خاک سپردمش...
واقعا سخت بود....

وقتی فهمیدم یکی ازم متنفره ! اونم کسی که خیلی دوسش داشتم !

تلخ ترین لحضه زندگی من زمانی بود ک فهمیدم من تیزهوشان قبول شدم و دوستم نشده ............اینقدر باهم گریهد کردیییییییییییییم :((

تلح ترین لحظه زندگیم وقتی بود که فهمیدم تنها دوستم منو دوست خودش نمی دونه ......... :(

وقتی بفهمی همه چی دروغه...
وقتی بفهمی عشق دروغه
وقتی بفهمی امید دروغه
وقتی بفهمی آرزو دروغه
وقتی بفهمی دنیا دروغه
وقتی بفهمی وجودتم دروغه
وقتی بفهمی زندگی دروغه
وقتی بفهمی انسانیت دروغه
وقتی بفهمی همه چی دروغه...

فک کنم همینقد واسه خراب کردن زندگیت بس باشه؛نه؟

من وقتی فهمیدم به درد هیچ کاری نمی خورم و همه به خاطر اخلاق تندم زود از کنارم پراکنده می شن و به خاطر غرورم هیچ وقت نمی تونم به کسی بگم ببخشید (جز یکی که هر چقدر اذیتش کردم نرفت)تقریبا تنهام وتنهایی را دوس دارم

اتفاق بد که کلا زندگی happyای هییییچوقت نداشتم هییییچوقت ولی بدترینش فکر کنم فک کنم 5/10/82 ک بم لرزید و و مامان بزرگ بابابزرگ خاله دایی زن دایی پسرعموم و .. همه فوت کردن با هم ...اونموقع سوم دبستان بودم....در موردش فقط سکوت میکنم...واژه از توصیفش عاجزه!
--------اتفاق بد ک اخیرا زیااااااااااااااااااااااد افتاده اونقد زیاد ک بهتره بااااز هم سکوت کنم چون به قول خیلیا سکوت زبانیست که هرکسی قادر ب صحبت با آن است....

و فوت دختر داییم ک 20 سالش بود و سرطان داشت تو همین تابستونی ک گذشت ....

منم بدترين خبر زندگيم اين بود :
داييم با كاميون تصادف كردن و مادربزرگم فوت كردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

وقتی فهمیدم هیچکس منو به جز کسی که ازش متنفرم دوست نداره 8-|

Back
بالا