Zari78
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
من هم خواهر دارم هم برادربه نظرتون پدیده ی تک فرزندی و کم فرزندی ک الان یه دهه است باهاش مواجهیم ، چیز خوبیه ؟ برای سلامت بچه ، برای سلامت جامعه ، اصلا برای احساسات خود پدر و مادر خوبه ؟
من خودم یه تک فرزندم . ناشکری نمی کنم ولی فک میکنم اگر خواهر و یا برادر داشتم ، حالا از یکی تا ۳ ،۴ تا ، زندگی برام بهتر بود و روابط عمومیم بهتر بود ، چون از کوچکی رقابت صحیح رو یاد می گرفتم ، همیشه محبت مامان بابام صرفا مال من نبود ،(این فی نفسه چیز بدی نیست اما ممکنه با ورود ب جامعه ، بد باشه )
غیر از اینا ، ب قول یه دوستی ، این خیلی سخته ک آدم بدونه یه احساسی وجود داره ، و خیلیها تجربه اش کردن و شما برات مثل یه غار ناشناخته میمونه .
+ این شخصی تره اما من چون تو فامیلمون دختر کم بوده ، تقریبا با روحیات دخترها آشنا نیستم ، اگر یه خواهر داشتم احتمالا موقع ازدواج یا برخورد با خانوم ها سر کار دید بهتری از جنس مخالف داشتم .
+ این ک ب قول یکی از دبیر هامون ، فرض کنید یه بچه داشته باشید و اونو بزرگ کرده باشید و الان مثلا ۲۰ سالش هست و شما پیر تر از بچه داری هستین .، ب هر دلیلی ، اون بچه بمیره ،چقدر تحمل این قضیه و این وضعیت برای پدر و مادر تک فرزند سخت تره تا کسی ک چند تا بچه دیگه هم داره ؟
شما بگید ، شما ک خواهر یا برادر داشتید آیا از وضعیتتون راضی هستید ؟ و شما هم ک مثل من تک فرزندید ، از وضعتون راضی هستین ؟
اگر کاملا شرایط بعد ازدواج دست خودتون باشه ، حاضرید چند تا بچه بزرگ کنید ؟!
کاملا هم راضی هستم
به نظرم اگه تک فرزند بودم خیلی بد بود
توی درس ها به هم کمک میکنیم
تو کارهای خونه
تنها نیستیم
وکلی خوبی های دیگه که تک فرزند ها ندارن
ولی الان خداروشکر خیلی راضیم