• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شیطنت ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hidden
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظر شما راجع به گول زدن چیه؟

• انجام دادم.بد نیست.

رای‌ها: 52 73.2%
  • انجام ندادم.بد نیست.

رای‌ها: 4 5.6%
  • انجام دادم.بده.

رای‌ها: 9 12.7%
  • انجام ندادم.بده.

رای‌ها: 6 8.5%

• رای‌دهندگان
    71
  • Poll closed .
پاسخ : شیطنت ها

توی کلاس بودیم که کخمون گرفت به یکی از بچه ها بتکیم...که یه دفعه دیدیم صدای یه زنگ بلند اونم وسط کلاس ریاضی امد...انقد خندیدیم...معلممون هم کلی بهمون بد بد نگاه کرد...

امسال من و رفقام کلی گند زدیم
یه جایی هم نزدیک بود کارمون به دادگاه بکشه...

ما بیرون از مدرسه چیز های جالبی اتفاق افتاد که یه کم جنبه بالا میخواد...

من کلا بچه آرومیم شیطونی نمی کنم بچه هایی که منو می شناسن می دونن!البته گاهی شیطون گولم می زنه!

زنگ آخر بود و دبير نداشتيم
همه اومديم بيرون
من گوشيم دستم بود دم بوفه مدرسه كه ييهو معاون پرورشي از پشت شيشه زد و گفت اون چيه گفتم مشخص نيست ؟
گفت مضخصه دست تو چيكار ميكنه ؟
گفتم خوب گوشي من بايد دست خودم باشه ديگه
گفت صبر كن الان اومدم
آقا تا از پشت شيشه كنار رفت من و بقيه دوستامون كه سابقه گرفتن گوشي رو داشتيم زود گوشيهارو جمع كرديم (دادن دست من بدبخت ) منو از بالاي ديوار مدرسه فرستادن بيرون خودشون تو مدرسه موندن
گفتن معاونه مثله خراي گيج اومده دنبالت ميگشته ولي پيدات نكرده جيباي مارو گشته چيزي نبودي *** شده رفته.

روزهایه آخره امسال بود و مدرسه ول یه زنگ معلم نداشتیم رفتیم آب بازی من کاملا خیس شده بودم داشتم یه بطری آب میکردم و به دوستم می گفتم باید حاله این نامردا رو بگیریم کلی بدو بیراهم بهشون گفتم سرمو که بلند کردم دیدم مدیر بالا سرمه دیگه خودتون تا ته شو بخونین

من که اگه بگم چی کار کردن بچه ها کفتون می بره یه اکیپ بودن که تو دهه ی مبارک فجر دست به کار تاریخی زدن از در مدرسه رفتن بالا بنری که درباره 22بهمن بود آتیش زدن (بیچاره ها میخواستن بدونن جنسش چیه ;D) کار به حراست استانم کشید تا یک ماهم قرنطینه بود
بازم بگم........

والا ما زیاد شیطنت داریم ولی من یادم نمی آد فقط اینو بدونین که همش رو درختاو نرده هایه مدرسه ولو ایم! یه دفعه ام با دوستم زود اومدم مدرسه در بسته بود ، خوب بالایه دره مدرسمون حفاظ داره و نمی شه ازش رفت بالا ماهم مثل دیوانه ها رفتیم از دره سازمان بریم بالا ! دوستم که نمی تونست من رفتم از اون ور درو باز کردم بعد از پشت مدرسه رفتیم دره پشتی ام بسته بود از بالایه در نگاه کردم دیدم دره اونوریو باز کردن ! :( خلاصه خیط شدیم برگشتیم ! :(

كپسول اتشنشاني سر كلاس خالي كرديم اين از همه خاص تر بودتا اخراج هم رفتيم اما به جاي ما ناظم اخراج شد ;D
پيچوندن زياد داشتيم،طوري كه اخر سال هندسه تموم نشد
يه چيز ديگه هم داريم مختصه كلاس خودمون يه هفته قبل عيد روز اخره،صبح همه بچه ها رو يه جا جمع ميكنيم بعد عيد رو تبريك ميگيم بعد هم ميريم خونه هامون اين حركتمون تو مدرسه معروفه ;D
كلا كلاس ما كسي درس بخونه تعجب داره،٣ ساله داريم ميخنديم ;D

یه روز روزی که دربی بودوسر پیزوزی(پرسپولیس) با دوستام دعوای سختی کردیم طرف پرسپولیس 12 نفر استقلالم 9 نفر دیگه حسابی زدیم تو سر صورت هم بعد دیدیم اقای ناظم تشریف اورد دست اینجانب که تا 20 روز اندرون گچ بود و مدیر از هممون تعهد نامه گرفت و گفت بابا هاتون بیان بابا ی من که اصلا تا اخر سالم مدرسه نرفت مدیرمون تا 2 روز یادش رفت اون تعهد نامه روز اخر پاره کردیم هر 21 نفر بعد پرتش کردیم جلو در دفتر ولیب عاقبت انظبات هممون شد17:))

Back
بالا