شیطنت ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hidden
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظر شما راجع به گول زدن چیه؟

• انجام دادم.بد نیست.

رای‌ها: 52 73.2%
  • انجام ندادم.بد نیست.

رای‌ها: 4 5.6%
  • انجام دادم.بده.

رای‌ها: 9 12.7%
  • انجام ندادم.بده.

رای‌ها: 6 8.5%

• رای‌دهندگان
    71
  • Poll closed .
پاسخ : شیطنت ها

روز دانش اموز که می دونین دیگه دیروز بود
ما بچه های دوم و اولمون رو برده بودن اهپیمایی و ما و چهارم ها توی مدرسه بودیم با مستخدم مدرسمون و مسئول اموزشیمون که اونم حسااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابی ما (کلاس ما) و البته همه ی کلاسا باهاش لج کردن :-<
تا پای مدیر و معاون از سالن مدرسه خارج شد همه به سمت کلاس ما دویدن گرفتن :لایک حالا کی برقص ؟همین حالا بچه های کلاس ما و اون کلاس و ریاضی ها دور هم توی سالن حلقه زدیم و دست و بزن و برقص و از این کارا ;D
که یک دفعه ای همه با اواز مقدس چایچی چایچی
وارد کلاس شدن حالا چایچی که همون مسئول اموزشی ماست اومده و باما دعوا میکنه .بعد از اون زنگ بعد همه کلاس سومی ها توی کلاس ما جمع شدن و مراسم رقص ما دوباره بررررررررررررپاشد بچه ها هی برق کلاس رو خاموش روشن میکردن دقیقا عین پارتی شده بود ;D
ولی خوب فک کنم همین روزاس که واسش تنبیه شیم ;D ;D ;D ;D

____________________________________________________________________________________________
امروز 28 ابان ماه است
تنبیه نشدیم ولی خوب ....
خیلی باحال بود ولی یادش بخیر

پارسال اول سال رفتیم فیوز برق مدرسه رو زدیم همه فک میکردن برق رفته تا خود عصر کلاس نداشتیم چون تابلو ها هوشمند بود
انقدر خوش گذشت

این قضیه برای روز معلمه همین سال پیشه معلم دینی مون وارد کلاس شد و ما روز میمونی رو شروع کردیم اول از همه یه برف شادی زدیم تو چش و چال معلم بیچاره بعدش هم اومدیم آبشار تو کلاس روشن کنیم که کل کلاس ها را دود برداشت و تازه لبه ی پیرهن معلم هم سوخت بیچاره اینقدر برف شادی زدیم بهش از شکم به بالا پرهنش خیس شده بود و تا آخر کلاس هم هی عطسه میکرد ::::::::::::::::::::::::::؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛

آزاد کردن گوسفند قربونی >:D< >:D< >:D<ولی متاسفانه توی پارک گیرش انداخته بودن......فک کنم اون روز خیلی گریه کردم واسه خاطر بعبعی

Back
بالا