Мох کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 183 امتیاز 2,959 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 93 دانشگاه تهران رشته دانشگاه فیزیک روز یکشنبه ساعت 23:16 #3,641 هزار مرتبه شویم زبان به مشک و گلاب هنوز نام تو بردن کمال بی ادبیست
Amirhossin کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 204 امتیاز 2,979 نام مرکز سمپاد . شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1400 دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه پرستاری روز دوشنبه ساعت 00:42 #3,642 اما دوباره میرقصن، اونا که دوباره رو 'دوباره' میفهمنن....
Shahriar.sr گرگِ دهنآلودهٔ یوسف ندریده ارسالها 192 امتیاز 481 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر شهر سال فارغ التحصیلی 1400 روز دوشنبه ساعت 14:00 #3,643 این روزها عمیقا: خوش کنی خاطر من را به نگاهی سهل است سوی تو گوشه چشمی ز تو گاهی سهل است...
Svfen-g-englar ارسالها 2 امتیاز 2 نام مرکز سمپاد شهر سال فارغ التحصیلی 0000 روز دوشنبه ساعت 16:14 #3,644 تا چه خواهد شد در این سودا سرانجامم هنوز، بر لبم جامَت هنوز....
طوطو اقامت دائم تورتوگا عضو مدیران انجمن حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 2,063 امتیاز 35,643 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تبریز سال فارغ التحصیلی 1400 دانشگاه تبریز رشته دانشگاه ژنتیک روز دوشنبه ساعت 21:51 #3,645 با ماشین وارد گاراژ خانه شدم، درِ گاراژ را بستم و به اندازهٔ سه ترانه در ماشینِ خاموش نشستم؛ با خودم فکر کردم: اندوه گاهی به شکلِ نشستن در ماشینِ خاموش است، به شکلِ جایی نرفتن...! ابراهیم سلطانی
با ماشین وارد گاراژ خانه شدم، درِ گاراژ را بستم و به اندازهٔ سه ترانه در ماشینِ خاموش نشستم؛ با خودم فکر کردم: اندوه گاهی به شکلِ نشستن در ماشینِ خاموش است، به شکلِ جایی نرفتن...! ابراهیم سلطانی
Itslyra Lyra کنکوری 1405 ارسالها 2 امتیاز 14 نام مرکز سمپاد فاطمه زهرا شهر بوشهر سال فارغ التحصیلی 1405 دیروز در 13:48 #3,646 آبی که از این دیده چو خون میریزد خونیست بیا ببین که چون میریزد پیداست که خون من چه برداشت کند دل می خورد و دیده برون می ریزد مولانا
آبی که از این دیده چو خون میریزد خونیست بیا ببین که چون میریزد پیداست که خون من چه برداشت کند دل می خورد و دیده برون می ریزد مولانا