نمیدونم شما نمیخواید حرفای منو در نظر داشته باشید یا من به خوبی حرفمو نمیزنم. دستگاه عصبی فقط یکی از روش های حس کردن درد تو موجوداته. گیاهان دستگاه عصبی به پیشرفتگی حیوانات ندارن. ولی درد رو حس میکنن!
ببینید
این و
این را.
اصلا فرض درستی نگرفته. ایشون میگه گوشت خواری باعث میشه گیاهان بیشتری بمیرن.
خب بیاید بررسی کنیم:
طول عمر یه گاو تا زمانی که ذبح شه:
معمولا تو سال اول فقط از شیر تغذیه میکنه. میمونه 4 سال.
حالا تو این 4 سال:
1-ما مقدار زیادی شیر ازش به دست میاریم و یه منبع بزرگ تغذیه ای به دست میاد که در صورت عدم پرورش گاو از بین میره.
2-گاو تو هر روز چه قدر تغذیه میکنه؟ اینقدر:
بسیار کمتر از تغذیه روزانه انسانه! پس انسان نسبت به گاو مقدار غذای خیلی بیشتری مصرف میکنه. یعنی انسان به کشتن گیاهان بیشتری احتیاج داره!
این حرف شما نبود. من این حرف رو زدم. من میگم وقتی تو تا عامل داریم که یکیش برای جامعه انسانی هیچ فایده ای نداره و یکیش برای جامعه سود داره، و ما به منبعی احتیاج داریم که هر دوی اون ها دارن و باید یکیشون از بین بره، به نفع جامعه انسانی هست که عامل بی فایده رو حذف کنه.
بله منم چیز دیگه ای نگفتم. ولی درد هم یه نوع رنجه. فرد معلولی که گردن به پایین فلجه درد کمتری احساس میکنه نسبت یه حیوان. در نتیجه رنج کمتر.
1-میوه جزو گیاهه. بخشی از گیاهه یعنی. مثل نسبت دست به بدن انسان.
2-گیرنده حسی نداره ولی درد رو حس میکنه. توضیح دادم.
میوه بخشی از گیاهه. بله شما میتونید میوه رو وقتی که از گیاه جدا میشه بخورید. چون در واقع مرده. دیگه حیات نداره. ولی نمیتونید با چیدنش بهش درد برسونید!
1-شعور چیه؟
2-چرا میگی انسان شعور داره؟
3-چرا فکر میکنی حیوان شعور نداره؟
بله شما خیلی مطالعه داشتید. معلومه اصلا.