به خاطر غرغر مشاور نماز میخونی؟؟؟ سیریسلی؟؟من خودم ندانم گرام اونم از نوع فرگشتی
ولی ب دلیل غرغرای مشاور میخونم نمازمو
ما هیچ ما نگاه 0___0تو برنامه ریزی چک میکنه کلا حوصله چشم غره ندارم
بلخره مجبوری یا آرامش میده و خیلی خوبه؟وقتی مشاوره سرت غرغر کنه بعد بره ب ننت بگه ننتم بگه باید بخونی مجبوری بخونی ولی خب نماز با اینکه نمیدونم خدا هس یا ن ی آرامشی به آدم میده برای چن لحظه از دنیای بیرون فارغ شدن خ خوبه
من نتونستم این آرامششو پیدا کنم چرا؟خب نماز خوندن یه عبادته برای ارتباط با یه منشا فرا انسانی....
یک چیز کاملا شخصی هست.
هر وقت بخوام نماز میخونم.با لاک نماز میخونم.گاهی بدون چادر...
موقع امتحانات مخصوصا بیشتر میخونم تا ارامش پیدا کنم.
و خب یه فرصت برای خالی شدن ذهن از اغتشاش های بیرونیِ فرد هست به نظرم...کلا میری توی خودت!
در کل نمیشه نسخه بپیچیم که آره یا نه.هر کسی بنا بر اعتقاد خودش کاری رو که دوست داره انجام میده.هروقت هم خواست انجام نمیده.
بنابراین نمازخوندنِ بقیه به من چه؟ ...به تو چه؟
چون یه چیز شخصیه و از فردی به فرد دیگه فرق داره و به مبانی فکری شما برمیگرده...شاید شما یافتن آرامش رو در انجام کاری غیر از نماز میبینین...مثلا بعضی ها با گریه کردن_صحبت با دوست_نوشتن_رقصیدن _خوردن غذای خاص و غیره آرامش پیدا میکنن...یه چیز خیلی طبیعیه...شاید شما نیازه که برای آرامش پیدا کردن صحبت کنی ولی با یه موجود فیزیکی ...کسی که جلوتون بشینه و شما حرفاتون رو بزنین بهش و خودتونو خالی کنین و این ارامش با صحبت کردن با موجودی (تازه شاید" غیر موجود"و آتئیست و از این حرفا)که نمیبینیدش برای شما به دست اورده نمیشه.من نتونستم این آرامششو پیدا کنم چرا؟
این حرفتون رو در مورد اینکه چرا حتما باید یک موجود فیزیکی باشه بیشتر توضیح میدید ؟چون یه چیز شخصیه و از فردی به فرد دیگه فرق داره و به مبانی فکری شما برمیگرده...شاید شما یافتن آرامش رو در انجام کاری غیر از نماز میبینین...مثلا بعضی ها با گریه کردن_صحبت با دوست_نوشتن_رقصیدن _خوردن غذای خاص و غیره آرامش پیدا میکنن...یه چیز خیلی طبیعیه...شاید شما نیازه که برای آرامش پیدا کردن صحبت کنی ولی با یه موجود فیزیکی ...کسی که جلوتون بشینه و شما حرفاتون رو بزنین بهش و خودتونو خالی کنین و این ارامش با صحبت کردن با موجودی (تازه شاید" غیر موجود"و آتئیست و از این حرفا)که نمیبینیدش برای شما به دست اورده نمیشه.
مثلا بعضی از افراد دوست دارن وقتی با یکی حرف میزنن طرف مقابل بهشون نگاه کنه و گوش بده و حرف بزنه و راه حل ارائه بده و به اصطلاح همدردی کنه.این حرفتون رو در مورد اینکه چرا حتما باید یک موجود فیزیکی باشه بیشتر توضیح میدید ؟
بله.مثلا بعضی از افراد دوست دارن وقتی با یکی حرف میزنن طرف مقابل بهشون نگاه کنه و گوش بده و حرف بزنه و راه حل ارائه بده و به اصطلاح همدردی کنه.
فکر کنم یک مقدار بررسی اینکه تو ذهن آدما چی میگذره یک مقدار کار پیچیده ای هست.ن همشون
بررسی اینکه چه چیز هایی به نظر چه کسانی وجود دارند بحث مفصلی هستمیگ ک وجود داشته باشه ینی دوست خیالی چیزی نباشه
فک کنم منظورش اینه