Zetsubou Shinji
Evangelion Fan
- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 1000
یعنی جای تاپیک کلا نامناسبه :\
یعنی جای تاپیک کلا نامناسبه :\
منظورم این بود نهایت یه نفر یه موضوع رو اشتباهی در محل نا مناسب ایجاد کرده یا صرفا می خواسته یه دیدگاه اجتماعی به قضیه داشته باشه حالا دیگه نیاز نیست قضیه رو بزرگ کنید و پای حکومت دین سالارو وسط بکشید !!!یعنی جای تاپیک کلا نامناسبه :\
فکر میکنم واضح بود که اون بخش با وجود واقعی بودن(فراتر رفتن دین از اعتقاد فردی و تبدیل شدن به ساختار عمیث اجتماعی)،جنبه شوخی داشت!منظورم این بود نهایت یه نفر یه موضوع رو اشتباهی در محل نا مناسب ایجاد کرده یا صرفا می خواسته یه دیدگاه اجتماعی به قضیه داشته باشه حالا دیگه نیاز نیست قضیه رو بزرگ کنید و پای حکومت دین سالارو وسط بکشید !!!
پست بالایی منو بخون لطفامن
من خودم نگفتم ک حسش کردم همونطور ک اگ یکی ب من بگه من خدا رو حس کردم فک میکنم دیوونس
اگر من هم ب کسی ک خدا رو قبول داره بگم من تکامل رو قبول دارممن رو دیووونه فرض میکنه ...
با اینکه به شخصه نماز خون هستم ولی کاملا با اجبار مدارس با نماز مخالفم و این واقعا یه کار جاهلانه ستنماز آره یا نه ؟؟
نماز عشا چند رکعته ؟؟
من به دلایل واضح مخالفم با نماز و....
به نظرم کار عبث و بیهوده اییه.
خوشبختانه مدرسه هم اصراری برای نماز نداره امسال انداختن تو زنگ تفریح هرکی خواست میره هرکی هم نخواست نمیره (تازه به بار معنویش هم اضافه میشه ) و اینطور نه اونا ما را آزار میدن و نه ما خانواده هاشون رو فحش میدیم
به جز سایت های تبیان،نمناک و دیگر سایت های تفریحی و چندتا سایت تبلیغ اسلام،علمیش اینه که
همینکه جدیدا ثابت کردن واسه خارج کردن امواج منفی سرتون رو به خاک بگذارید
سلام.بله عزیزم داروین خدارو قبول داشته ولی قرآن و کتابای دیگع ادیان اینو نمیگن
قرآن میگع ک اول انسان بوده بعد حیوان
http://www.behrazm.ir/مقالات-پزشکی/2014-01-11-07-16-09.htmlبه جز سایت های تبیان،نمناک و دیگر سایت های تفریحی و چندتا سایت تبلیغ اسلام،
گشتیم نبود بگردید شاید باشد
دقیقن "کدوم اصول علمی" ؟؟ بعد این مرکز زمین یعنی چی؟ یعنی مکهی اصلی تو هستهی زمین تشکیل شده؟ یا این مکه ادامهش میرسه به اونجا؟:)))بر اساس اصول علمي ثابت شده كه مكه مركز زمين است.
نمیدونم این اسم رو از کجا درآوردن ولی من هرچی سرچ کردم جای دیگه ای پیداش نکردم:))) "علوم بیولوژیک" و "مرکز تکنولوژی"؟؟؟=)))پروفسور محمد ضیاءالدین حامد از اساتید علوم بیولوژیک و از مسوولان پژوهشگاه مرکز تکنولوژی قاهره
سجده کردن برای رفع این حالت مناسب نیست. هیچ کس بعد از 5 ساعت کار کردن با گذاشتن سرش رو خاک خستگیش در نمیره!برخی اوقات در طول روز از علائم سردرد، تنبلي در كار و درد در مكان هاي مختلف احساس ناراحتي مي كنيد
ایشون وجود خارجی ندارن.هارولدبور از دانشگاه ییل آمریکا برای اولین بار با انجام یك آزمایش ساده،به وجود میدان مغناطیسی در اطراف موجودات زنده پیبرد.
یعنی یه اروپایی که نماز نمیخونه بعد از چند سال میشه منبع تولید برق؟ :)بدن شما به طور روزانه مقداری امواج الکترومغناطیسی دریافت می کند. شما امواج الکترومغناطیس که از تجهیزات الکتریکی استفاده می کنید و نمی توانید از آنها فرار کنید را دریافت می کنید و هم چنین از طریق لامپ های روشن که حتی برای یک ساعت هم خاموش نمی شوند. شما منبعی هستید که مقدار زیادی امواج
الکترومغناطیسی دریافت می کنید. به عبارت دیگر شما با امواج الکترومغناطیسی شارژ می شوید بدون این که بفهمید
1-کدام دانشمندان؟دانشمندان تحقيقات زیادی براي خارج كردن امواج الكترومغناطيسي كه به بدن آسيب مي رساند را انجام داده است.
به طور شگفت انگیزی اگر انسان در هر نقطه از زمین رو به قبله بایستد، میدان مغناطیسی بدنش بر میدان مغناطیسی زمین منطبق می گردد و در مدتی که در نماز است میدان بدنش منظم می شود.
طبق چه مشاهداتی؟قلب زنان منظم تر و قویتر از مردان می زند
زمین یه کره ست و سطح کره مرکز نداره.بر اساس اصول علمي ثابت شده كه مكه مركز زمين است.
پس بیاید با مسیحیا و یهودیا برق تولید کنیم =)تخلیه این اشعهها از طریق سجده کردن صورت میگیرد.
یعنی 8 ساعت خواب کافی نیست برای این تخلیه؟(فرض کنیم وجود داره :/ )بر اساس یافتههای موجود، هر اندازه که محور طولی انسان کاهش یابد، میزان در معرض اشعههای الکترومغناطیسی قرار گرفتن او نیز کم میشود.
در زمان سجده کردن هم محور طولی انسان و هم به دنبال آن میزان تاثیرگذاری الکتریسیتهها کم میشود و سپس عمل تخلیه از طریق تماس پیشانی با زمین صورت میگیرد،
Wowانسان از بیماریهای روحی، جسمی و حتی سرطان در امان میماند.
یعنی آبی که برای وضو استفاده میشه بعد از وضو بارداره؟ همینطوری که نمیتونه به اطراف گسیل کنه!جالب اینجااست كه آب هرچه خالصتر باشد سریع تر بارهای ساكن را از بدن ما به اطراف گسیل میدهد
قادر متعال همواره از ما چيزي را مي خواهد انجام دهيم كه براي خودمان مفيد و سودمند است!
موضوعاتي وجود دارد كه دليل انجام قطعي آن را نمي دانيم؛ اما دير يا زود ممكن است شما دليلش را پيدا كنيد!
در هر حال شما بايد به خداوند متعال ايمان داشته باشيد و بدانيد هرآنچه براي او انجام مي دهيد بهترين براي شماست!
بیخیال مشتی :)سجده کردن برای رفع این حالت مناسب نیست. هیچ کس بعد از 5 ساعت کار کردن با گذاشتن سرش رو خاک خستگیش در نمیره!
خب طبیعیه. مغز خسته میشه. بخوابید. خیلی بهتر از گذاشتن سر روی خاکه.
ایشون وجود خارجی ندارن.
یعنی یه اروپایی که نماز نمیخونه بعد از چند سال میشه منبع تولید برق؟ :)
1-کدام دانشمندان؟
2-کِی؟
3-کجا؟
4-چطور؟
5-با چه شرایطی؟
6-با چه نمونه هایی؟
طبق چه مشاهداتی؟
زمین یه کره ست و سطح کره مرکز نداره.
پس بیاید با مسیحیا و یهودیا برق تولید کنیم =)
یعنی 8 ساعت خواب کافی نیست برای این تخلیه؟(فرض کنیم وجود داره :/ )
Wow
یعنی آبی که برای وضو استفاده میشه بعد از وضو بارداره؟ همینطوری که نمیتونه به اطراف گسیل کنه!
فکر کنم تعریف مقاله معتبر اشتباه جا افتاده. این مقاله هیچ چی نداشت! دقیقا هیچ چی! شخصیت هاش که کلا تخیلی بودن بدون ذکر مکان و زمان و شرایط و ... هم فقط گفته بود "طبق تحقیقات" و "از نظر دانشمندان" و things like that
یه مقاله "علمی" از این استفاده نمیکنه:
عالینمازم رو میخونم دقیق و اول وقت
نه کسی مجبورم کرده نه به خاطر این که خانواده و فلان و این ها میخونن
با نماز خوندن آرامش پیدا میکنم :)
احسنت.سجده کردن برای رفع این حالت مناسب نیست. هیچ کس بعد از 5 ساعت کار کردن با گذاشتن سرش رو خاک خستگیش در نمیره!
خب طبیعیه. مغز خسته میشه. بخوابید. خیلی بهتر از گذاشتن سر روی خاکه.
ایشون وجود خارجی ندارن.
یعنی یه اروپایی که نماز نمیخونه بعد از چند سال میشه منبع تولید برق؟ :)
1-کدام دانشمندان؟
2-کِی؟
3-کجا؟
4-چطور؟
5-با چه شرایطی؟
6-با چه نمونه هایی؟
طبق چه مشاهداتی؟
زمین یه کره ست و سطح کره مرکز نداره.
پس بیاید با مسیحیا و یهودیا برق تولید کنیم =)
یعنی 8 ساعت خواب کافی نیست برای این تخلیه؟(فرض کنیم وجود داره :/ )
Wow
یعنی آبی که برای وضو استفاده میشه بعد از وضو بارداره؟ همینطوری که نمیتونه به اطراف گسیل کنه!
فکر کنم تعریف مقاله معتبر اشتباه جا افتاده. این مقاله هیچ چی نداشت! دقیقا هیچ چی! شخصیت هاش که کلا تخیلی بودن بدون ذکر مکان و زمان و شرایط و ... هم فقط گفته بود "طبق تحقیقات" و "از نظر دانشمندان" و things like that
یه مقاله "علمی" از این استفاده نمیکنه:
پس اصلا قرآن نخوندی عزیزم:)بله عزیزم داروین خدارو قبول داشته ولی قرآن و کتابای دیگع ادیان اینو نمیگن
قرآن میگع ک اول انسان بوده بعد حیوان
تو هر شهر یه مفسر قرآن نداریم.ی کارشناس ک کارش تفسیر قرآنه