• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

با چگونه آزمونی وارد سمپاد شدید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Samandoon :D
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یه سوال کسایی که از دوره ی ا ول میخوان برن دوره دوم هم آزمون ورودی میدن یعنی تا حالا شما ها که دوره ی اولا بودید برا دوره دوم آزمون ورودی دادید؟

• لایک
امتیازات: mhdl
دوستم سال 75 هست و می‎گفت که یک مرحله‌ای بوده بدون مصاحبه سوال‌ها هم همونطور که محسن گفت.
خودمم سال 84-85 که دو مرحله‌ای بود.
از سوال‌ای دوره خودمون یادم میاد در مورد آب و هوای بیرون غار علی‌صدر گفته بود و می‌گفت حالا بنظرتون داخلش چطوره.
کلاً بخش علوم دوره دومش اینطوری بود که یه سری مطلب می‎خوندی بعدش ازش چندتا سوال پرسیده.
فکر کنم مرحله دوم فقط علوم و ریاضی بود.
برای آزمون فرمالیته ورودی دبیرستان هم بنظرم یادم میاد که یه سوال در مورد مورچه بود که رو یه خط راه می‌رفت و حالا رفت و برگشتش متواتر بود و مسیرش کوتاه‌تر می‌شد یه همچین یزی برای سوال ریاضیش. یا مثلاً یادم میاد یه سوال فیزیک همون دوره‎ها بود که باید ابعاد زانو رو تقریب می‎زدی و سوال با محاسبات پیچیده رو خیلی راحت حساب می‎کردی.

سال 92 بود (شاید یکی اینور اونور)، ما اولین سال ششمی ها بودیم! زمستون پنجم بود که بهمون گفتن ششم هم هست. بعدِ عید دیگه کلاس خصوصیا تعطیل شده بودن هیکی نمیرفت، معلما ناراحت بودن :)) بگذریم.
دقیقاً همون چیزی بود که توقع داشتیم؛ ریاضی، علوم، اجتماعی، قرآن و دینی و فارسی، فکر کنم. دقیق یادم نیست. استانی هم بود تازه، ظرفیت هارو هم بیشتر کرده بودن. امتحان عادی بود و مثل همون چیزایی بود که تو کتاب تستا میزدیم. چیز متمایزی نداشت.

یه سوال کسایی که از دوره ی ا ول میخوان برن دوره دوم هم آزمون ورودی میدن یعنی تا حالا شما ها که دوره ی اولا بودید برا دوره دوم آزمون ورودی دادید؟
نه اونایی که الان یازدهمن ندادن
منم ک دهمم ندادم
احتمالا نهما هم نمیدن

هشتما چی ؟ اونا هم نمیدن ؟؟؟؟:-?

وای چقدر دیر
خب زود تر بدن لااقل تکلیفمون معلوم شه
بستگی داره آقایون کی تو خوابشون ببینن که آزمون باشه یا نباشه
یه بارم اتفاق افتاده بود چند سال پیش که اسفند گفتن ازمون ندارین اولای اردبیهشت گفتن ۱۵ام ازمون دارین

دو بار آزمون سمپاد دادم سال ٨٨
يه دونه دو مرحله اي براي ورود ب راهنمايي كه مرحله اول قبول شدم مرحله دوم با اختلاف ٨ درصد رد شدم
و ازمون بعدي سال ٩٢ كه باهاش وارد سمپاد شدم يادمه همه درسا بود ب جز امادگي دفاعي من كه حرفه و فن رو ديدم بين سوالا متعجب شدم نتونستم جواب بدم بعدش هم نتايج اومد و بعد يه مصاحبه ك خيليم جدي نبود بعضيا نيومدن اصن
ازم ناظممون پرسيد ويژگياي خودتو بگو مثبت و منفي بعد نوشت اينارو
بعد مسئول دفترداري گفت اينا برتريناي تهرانن ايشالله تو كنكور هم عالي باشن
سوالاي رياضي اخرين سوالاش بود خيليم هوشي و خلاقيتي بود اما يكي از دوستام بيرون كلاس مي رفت گفت همشو ب ما درس دادن و اين حرفاا نميدونم والا حالا
ب هرحال شايد درس خوندن تو ي مدرسه غير انتفاعي اون قدر براي من مقدور نميشد اما سمپاد فرصتي بود ك شرايطي مشابه اون رو تجربه كنم و چيزايي ك هميشه دوست خواهم داشت

Back
بالا