ورودی ششم به هفتم رو قبول شدم ولی یه موضوعی پیش اومد و کلا والدینم ثبت نام نکردنم (مرکز 1 قبول شده بودم)
موضوعش هم این بود که مامانم فک میکرد برم تیزهوشان کارم سخت تر میشه و دوباره باید آزمون نهم به دهم رو بدم و اگه آزمون نهم به دهم رو قبول نشم دیگه نمیتونم برم تیزهوشان و اله بله جیمبله (مامانم اون موقع نمیدونسته آزمون تعیین مرکز اصلا چی هست)
ولی خب نهم به دهم رو مرکز 1 قبول شدم. با اینکه تو تیزهوشان نبودم ولی همه دبیر های دروس اصلی مدرسه ام مال هاشمی نژاد 3 و 1 بودن
یادم نیست چه سالی ازمون دادم
تست هوش ریون بود. قبل ازمون اصلا نمونه تست ریون رو ندیده بودم و کلا هیچ تست هوشی.
یه مقدار استرس داشتم ولی از حل یسری سوالاش لذت بردم
ششم به هفتم هم وارد شدم
ششم به هفتم
سوالا تماما استعداد تحلیلی بودن
همون سالی بود که از وسطاش کرونا اومد و یادمه که با ماسک و دستکش و شیلد رفتم امتحان دادم
اولویتامم ۱ - ۳ - ۵ بود که از همون اولی قبول شدم
خیلی ریلکس و بدون استرس رفتم امتحان رو دادم چون یجورایی مطمئن بودم که قبول میشم. ولی اگه ورژن الانم بود سکته میکرد از استرس
جالب اینجاست که حتی یه سوالم از اون امتحان یادم نیست
ورودی دهم ک آزمون هوش بود.ی دفترچه دقت ک هر سوال ی دیقه وقت داشت و دفترچه دوم سرعت ک هر سوال سی ثانیه وقت داشت..
مشهد چون تعداد مدارس دوره اول و دوره دومش فرق داره تعیین مرکز داریم ورودی دهم..
ی آزمون از مطالب درسی و اونم ی دفترچه از مطالب وزارتی بود ی دفترچه مطالب تکمیلی...
ششم به هفتم ازمون استعداد تحلیلی بود که قبول شدم
مشهد هم که تعیین مرکز داره برای انتقال از یه مرکز سمپاد دوره اول به سمپاد دوره دوم ، اونم خدارو شکر قبول شدم