- توقیف شده
ShAkIbA08
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
تاپیکای جالبی داره بالا میاد
یکم شاید ضایع باشه بین بزرگان سایت من حرف از آزمون امسال بزنم
ولی خب میگم ._.
آزمون سال ما مثل سال 98 بود(متوسطه اول)
و خب...
دوتا دفترچه داشت
اولی شصت تا سوال و یک دقیقه زمان
که مباحثش اینابود:
هوش کلامی و ادبی
هوش تصویری فضایی
و هوش ریاضی منطقی
دومین دفترچه هم 40 تا سوال بود با 20 دقیقه زمان
که سوالای سرعت و دقت بود
قسمت سختش فقط ریاضی منطقی بود
آنچنان سخت نبود
و بدیش این بود که
یکسری از رقبا که میشناختیم و قدر بودن نیومدن بخاطر کرونا و ازون ور بخاطر اینکه ظرفیت رو کامل بگیرن کسایی هم وارد مدرسه شدن که فقط اومدن سرجلسه و درسی نخونده بودن آنچنان
*البته فرزانگان کرج رو نمیگما...من تهران بودم انتقالی گرفتم و آزمونمم دقیقا وسط جابه جاییمون بود
ده تا سوال هم فکر میکنم نابود شد این وسط
چند تا دوجوابه و چند تا هم حذفی
(البته بنظرم دو جوابه ها نباید نمره به همه داده میشد چون سوال دوتا منظور دور و نزدیک داشت و جواب قرار بود همون دوره باشه)
در کل کیفیتی و ریزبینی که باید رو نداشت سوالا
از نظر رقابت هم که تو هر شهر متفاوته مثلا اینجا(کرج) خیییییییییلی رقابت تنگاتنگ بوده و بچه ها رسما خودکشی میکردن (البته استثنا همه جا هست) چون تو کوچه خودمون مدارس و موسسه هایی هست که دقیقا رو همین موضوع کار میکنن و الان که بچه هارو شناختم وقتی از جلوشون رد میشم اسم همه همکلاسیامو میبینم.و خب اکثرا کلاسای اینجوری رفتن و کلی استاد و اینا...
هرچی بود گذشت دیگه باید به فکر ادامش باشم ورود بخش کوچیکیش بود انگاری
یکم شاید ضایع باشه بین بزرگان سایت من حرف از آزمون امسال بزنم
ولی خب میگم ._.
آزمون سال ما مثل سال 98 بود(متوسطه اول)
و خب...
دوتا دفترچه داشت
اولی شصت تا سوال و یک دقیقه زمان
که مباحثش اینابود:
هوش کلامی و ادبی
هوش تصویری فضایی
و هوش ریاضی منطقی
دومین دفترچه هم 40 تا سوال بود با 20 دقیقه زمان
که سوالای سرعت و دقت بود
قسمت سختش فقط ریاضی منطقی بود
آنچنان سخت نبود
و بدیش این بود که
یکسری از رقبا که میشناختیم و قدر بودن نیومدن بخاطر کرونا و ازون ور بخاطر اینکه ظرفیت رو کامل بگیرن کسایی هم وارد مدرسه شدن که فقط اومدن سرجلسه و درسی نخونده بودن آنچنان
*البته فرزانگان کرج رو نمیگما...من تهران بودم انتقالی گرفتم و آزمونمم دقیقا وسط جابه جاییمون بود
ده تا سوال هم فکر میکنم نابود شد این وسط
چند تا دوجوابه و چند تا هم حذفی
(البته بنظرم دو جوابه ها نباید نمره به همه داده میشد چون سوال دوتا منظور دور و نزدیک داشت و جواب قرار بود همون دوره باشه)
در کل کیفیتی و ریزبینی که باید رو نداشت سوالا
از نظر رقابت هم که تو هر شهر متفاوته مثلا اینجا(کرج) خیییییییییلی رقابت تنگاتنگ بوده و بچه ها رسما خودکشی میکردن (البته استثنا همه جا هست) چون تو کوچه خودمون مدارس و موسسه هایی هست که دقیقا رو همین موضوع کار میکنن و الان که بچه هارو شناختم وقتی از جلوشون رد میشم اسم همه همکلاسیامو میبینم.و خب اکثرا کلاسای اینجوری رفتن و کلی استاد و اینا...
هرچی بود گذشت دیگه باید به فکر ادامش باشم ورود بخش کوچیکیش بود انگاری