حرص درارترین لحظات زندگی

SAREH AKBARI

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
۳
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1400
بعضی از لحظه ها واقعا حرص ادمو در میارن؛ که دو تا حالت داره
۱- دوست دارین خودتونو خفه کنین
۲- دوست دارین شخص دیگه‌ای رو خفه کنین

اون لحظاتتون رو تعریف کنیم تا حستونو درک کنیم:/

ده خط تایپ میکنم بعد یه لحظه سرمو میارم بالا و متوجه میشم همش انگلیسی تایپ شده:/

ولی حرص درار تر از اون وقتیه که یکی هم بغلم نشسته و زل زده به مانیتور؛ میبینه داره انگلیسی تایپ میشه ها ولی صداش در نمیاد:|

سر آزمونا یا امتحانای مدرسه بغل دستیت سرماخورده باشه بعد آب ریزش بینی داشته باشه اوووف خیلی رو مخه آدم دلش میخواد خرخرشو بجوعه:-l
یا وقتی مهمون داریم بچشون ک احتمالا خیلی تخس و شر و پررو و فضول و بی خاصیت و غیره ست ....:((:-l بیاد تو اتاقت همه اتاقو بهم بریزه به همه ی وسیله هات بلااستثنا دست بزنه برداره بره واس خودش اه خیلی رو مخه..:|

وقتی ک سر امتحان مراقب میاد بالا سرت خیره به برگه ت :/ آدم از فکر کردن میفته لامصب -_-

مثلا وقتی داری تلفن صحبت میکنی
یکی هی اینور میپرسه کیه
کیه
کیه
چی میگه؟؟

وقتی یه پتوی کوچیک رومه و با بدبختی میخوام خودمو زیرش جا بدم:/

انگار یه حسی بهم میگه تو باید اون زیر جا بشی به هرقیمتی:/

وقتی داری راه میری یهو یکی میاد جلوت بعد تو میری چپ اونم میاد چپ میری راست اونم میاد راست و....

این چرخه تا اونجایی ادامه پیدا میکنه که من از خنده غش کنم و وایسم:/

آخرین ویرایش:
حرص درآر ترین لحظه وقتی که تو مجبوری با چادر سفره رو برای یه علامه آدم پهن کنی و جمع کنی و پسرا هم رو به روت نشستن و علاوه بر کمک نکردن ارد هم میدن:-w
یه جای دیگه که بازم حرصم میده اینکه چرا همه قدشون از من بلندتره؟!!!!o_O

وقتی رتبه ۵۶۰۰۰کشوری تو سهمیه ایثارگران میشه ۴۸۰ و پزشکی روزانه تبریز قبول میشه و خیلییی بی دردسر میاد مشهد ولی تو با این که خیلیییی ازش رتبه ات بهتر شده باید ترمی حداقل ۱۰ تومن بدی!:/

یه چیزی مطمئنی ولی نمیتونی ثابتش کنی و بقیه باور نمیکنن حرفتو...
باور کنید راست میگم
من مطمئنممممم
حالا فرض کن این وسط یه حقی هم ضایع بشه یا تهمتی هم زده بشه -_-

وقتی اردو و مرحله نیمه نهایی آزمونت تو یه روزن !
وقتی یه کسی میاد می استه جلو کتابخونم!
وقتی یهنفر هی کتابام. برمیداره ورق میزنه مخصوصا بابام:@
  • وقتی بهکتاب زیستم دست میزنن ... ناموسا به این مورد دست نزنید مثه ناموسم روش غیرت دارم

وقتی سر کلاس ریاضی یه نفر که ادا میکنه یه سوال خیلی سختو درست حل کرده میره پا تابلو بعد۲ در عدد ۳۲ صورت را(مثلا ۸۶÷۳۲ به صورت کسری ) با عدد ۸۶ مخرج ساده میکنه !!! بعد به صورت کسری مینویسه ۳ روی ۴۳ !!!! :eek::@~X(~X(آدم میمونه به همچین موجوداتی چی بگه

آخرین ویرایش:
وقتی درو باز میکنن
بعد که وارد میشی میگن
ا اومدی خونه؟؟
یا مثلا وارد میشی
میگن اا تویی؟؟

وقتی که سر امتحان یه سوال خیلی ساده رو یادت نمیاد ولی به محض اینکه برگه رو تحویل میدی نه تنها جواب سواله بلکه کل کتاب تو ذهنت مرور میشه :-ss:-ss:-ss:-ss:@:@:@:@:@:@:@~X(~X(~X(~X(~X(

وقتی مهمون دارید و بچه ی مهمون خیلی تخسه میاد تو اتاقت همه چیزو بهم میریزه و ننه باباش هم ازش طرفداری میکنن:|:|:|

وقتی ته دیگ سیب زمینی رو میذاری آخر غذا بخوری و تهش مجبوری بدی به یه بچه!

Back
بالا