حرص درارترین لحظات زندگی

وقتی یه نفر مثلا یه چیزی ازت میدونه هی میگه بگم بگم ! بعد که خصوصی ازش میپرسی میگه نه باید در حضور عموم بگم !! بعدم میذارت تو کنجکاوی میره !!! :-w@-)

ده تا صندلی با اون حجم رو یه جا چهار طبقه تا سالن اجتماعات میبرم و معاون عزیزم بهم میگه: برشون گردون پایینo_O

اون اسانسور مدرسه هم که نقش شلغمو داره:/

وقتی کیف پولتو جا گذاشتی و دوستات اطرافت نیستن که قرض کنی و تا نه شب که میان دنبالت باید دووم بیاری :/

گوش دادن به آهنگای تتلو دو وعده صبح - ظهر به لطف راننده سرویس تمام طول سال تحصیلی ...

وقتی یه ساعت یچیزو تو گوش دوستت یواش توضیح میدی کسی نفهمه بعد که تموم شد تازه میگه چییی؟من نشنیدم:|
ینی اون لحظه دوس دارم خفش کنم:|:|:|

وقتی قراره اردو برین مسافرت و دو روز قبلش ابله مرغون میگیری ~X(

یکی خنگ بازی درمیاره :|
و مجبوری هی بهش توضیح بدی
که البته بازم نمیفهمه

وقتی مجبوری واسه امتحان ساده‌ی نهایی قران که تو ۳ دقیقه اول تمومش کردی ۲۵ دقیقه بشینی تا قانون"باید از نصف تایم امتحان بگذره" رو نقض نکنی!

وقتی که از مچ دستت تا ارنج رو بدبختی پره تقلب میکنی؛ ولی حتی یه سوال هم از اونا نمیاد:/

و دقیقا از اونجایی سوالا میاد که موقع تقلب نوشتن با خودت گفتی ولش اینجا مهم نیست:/

امتحان ریاضی ترم دوم من فقط ترم دومو خوندم و گفتم بغل دستم فقط ترم اولو بخونه ، متاسفانه از هم جدامون کردن و من ۱۵/۱۶ میگیرم و اون ۱۱/۱۲:|

وقتی همیشه پای گوشیم ولی دو ساعت میرم میخوابم و برمیگردم میبینم اونی ک هفته ای ی بار آنلاین میشه و خیلیم مشتاقم باهاش حرف بزنم تو همون وقت یا زنگ زده یا ۲۰ تا پیام داده -___-

اینکه مجبور باشی یک مشت اراجیف رو در کتاب جغرافیا و یک مشت اراجیف‌تر رو در کتاب استان شناسی بخونی (در حالی که در طول سال لاشم وا نکردی)
[کتاب را می‌بندد و با فحشی دیگر به خواب می‌رود]

جواب آخر تست رو درست در بیاری بعد گیج بازی در بیاری اشتباه وارد کنی تو پاسخنامه ! یعنی تا فیها خالدون آدم میسوزه

وقتی فکر کنی چرا دستای سرد بی جون پدرتو بوس نکردی برای آخرین بار ( ببخشید که اینطور نوشتم درسته خوب ننوشتم ولی واقعیته زندگیه منه متاسفانه ... )

وقتی کاملا متوجهی طرف مقابل داره دروغ میگه ولی متاسفانه به دلایلی نمیتونی چیزی بگی یا بزنی تو دهنش :-w~X(

وقتی قراره برین اردو و میری به پدرت میگی که رضایت نامه بنویسیه میگه: هر جامیرین من خودم میبرم ، اتوبوس مدرسه خطرناکه و اعتبار نداره :(

وقتی که از برادر یا خواهر بزرگترت (مخصوصابرادر ) یه آتو خوب داری و مامانت داره از اون طرفداری میکنه ولی تو نمی تونی چیزی بگی ......

وقتی بابام به دختر عمه هام زیادی توجه میکنه!
متاسفانه تنها چیزی که توش حسودی مینم همینه بابا ماله من:/ به هیچ کسی هم نمیدمش

Back
بالا