اگه پولدار بودم...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع f-1391
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
میرفتم تو یه جنگلی که هیچ انسانی نباشه
اصلا چه کاریه خودم یه جنگل میکاشتم و هیچ انسانی رو توش راه نمیدم. خودمم تو یه کلبه وسطش زندگی میکنم
یه سوال الان زندگی در جنگل چه نیازی به پول زیاد داره؟

میشدم یه سرمایه دارِ پفیوز عین بقیه سرمایه دارا
پ.ن: یادت باشه خودتو تو موقعیتش قرار بدی

من اگه پولدار بودم سمپادو می خریدم و یک سازمان جدا از آموزش پرورش می کردم تا اینقدر آقا بالا سری نکنن

بستگی داره چقدر پول باشه
اگه بحث درمورد درآمد نامحدوده
من دلم میخواست ده برابر پولی که قلم چی تو سی سال اینده قراره دربیاره رو بهش بدم و درشو تخته کنم
بدین ترتیب کتابهای کمک‌آموزشیم کم کم محو میشدن
و یه گروه تخصصی از سراسر ایران جمع میکردم پر از ادمایی که دغدغه‌شون آموزش و پرورشه و میخوان بهترش کنن
تو هر استانی دو تا مدرسه فول امکانات میساختم
میدونید از اون مدرسه‌هایی که فقط سالن ورزشش به اندازه بزرگترین ورزشگاه شهر ماست و بچه‌ها سالن عذا خوری دارن و ...
و طبق ایده اون گروه تخصصی به این بچه‌ها تو این مدارس آموزش داده میشد
دغدغه مدرسه کنکور نبود و یادگرفتن مهارت بود
تو بخش های مختلف
به علاقه و استعداد بچه ها توجه میشد و رشد پیدا میکردن
موسیقی و نقاشی و والیبال و بسکتبال و هندسه و جغرافی و خیلی چیزای دیگه
و بعد وقتی مهارتشو پیدا کردن وارد بازار کار میکردمشون
این روند
درسته یه طرح اولیه‌ست و خیلی ایراد داره
ولی در دراز مدت تو کل جامعه تاثیر میذاشت و تغییری تو نظام آموزش و پرورش ایران به وجود میومد
واقعا کاش میشد همه این کارا رو کرد

يه بنياد كمك به يه سري بيماران خاص تاسيس ميكردم
مامانمو هفته اي دوبار ميبردم خريد
اينقدر ميرفتم سفر كه آخرش تو سفر بميرم
;;)

انتشاراتی می زدم و هر کتاب مزخرفی رو به خورد مردم نمی دادم.

یه اپارتمان خوشگل تو یکی از برجای نیویورک میخریدم و میرفتم اونجا زندگی کنم 8->
یه لپ تاپ گیمینگ ایسوسم میخریدم و عقده هامو سرش خالی میکردم8->
خودمو نمیکشتم برای دانشگاه دولتی و میرفتم پردیس خودگردان کیش :))
لوازم ارایش مک میخریدم بجای این رژ 5 تومنیای تو مترو :))
از فروشگاه های سواروسکی هم خرید میکردم :))
خلاصه که ارزو بر جوانان عیب نیست:))

یه S9+
یه گوشی از سری نوت...
یه آیفون X
+
دوس دارم مسافرت خارج از ایرانم برم ولی پول ندارم :-"
نهایتش پولم به کیش برسه... :/
دوبی دوس دارم برم اجالتن :-"

لمینیت میکردم حتما...البته خیلی تابلو نباشه
یه عالمه لباس میگرفتم
کلی سفر میکردم

من يه پرورشگاه ،با استانداردهاي بالا تأسيس ميكردم. جايي كه تنها غصه بچه،نبودن پدر و مادرش باشه نه هزينه درمان و خريد عروسك و مشكلات روحي و معيشتي.شما فكر كن خود پدر مادر نداشتن به حد كافي سنگين هست براي يك طفل ٥ ساله بعد بخواي غم زندگي تو شرايط سخت هم بهش اضافه كني خب اذيت ميشه اين جانِ مادر.
كاش انقدر پولدار بودم...

من روي اين موجودات كوچك عجيب حساسم عجيب!

آخرین ویرایش:
والا من از بچگی اوضاع مالیم خوب نبود بعد که رفتم سر کار یکم فکر اقتصادیم کار کرد پولدار شدم ( در حد خودم ) بعد هر چی که میخواستم خریدم الان فقط یه چیز مونده که بهش برسم ! همه تلاشمم واسه اونه البته رقمش خیلی بالاس میلیاردیه !
ولی خوش به حال آدمی که موقعی که پول به کارش میاد پولدار شه نه 50-60 سالگی که دیگه زیاد لذتی نداره

زندگی بچه های کار و بد سرپرست رو سروسامون میدادم و تو بیمارستانی ک کار میکردم هرکی پول نداشت هزینه درمانشو پرداخت میکردم.
هم چنین بیمارستان پنج آذرِ دربو داغون گرگانو میکوبیدم و مثل بیمارستانای اروپایی میساختم. مخصوصا دیوار ساختمون اعصاب روانشو!

سمپادیا رو از مطهری میخریدم..:D
شایدم به سفر قطر کردم..:))

البته جدا از شوخی، فکر نمیکنم با زیاد پولدار بودن بتونم خیلی کمک کنم، به نظرم در جایگاه سیاست بتونم خیلی گسترده‌تر کمک کنم،
بنابراین از این پول برای رسیدن به سیاست استفاده میکردم.. با اینکه اصلا علاقه‌ای به این شغل ندارم...

اگه پولدار بودم،،،برعکس ظاهر،خیلی سوال سختیه، شاید همه پولمو صرف مردم میکردم،آره همین،چون آدمای زیادی رو دیدم که کمک نیاز داشتن....اوفففف...

همین الان خرج فیکس شدن محمدصلاح میکردم و داورو قوانینو میخریدم تعویض شه بیاد تو:|:|
فینال نیس ک
پشمه

به اندازه پول لامبورگینی، فرغون میخریدم=))=))=))=))=))=))=))

Back
بالا