اگه پولدار بودم...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع f-1391
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پولامو میزاشتم بانک با سودش یه سال زندگی میکردم تا نمایشگاه کتاب بعدی برم کلی کتاب بخرم

اگه پولدار بودم یه داروخونه میزدمو بقیه پولمو صرف نیازمندان و نوابغی ک از لحاظ مالی ضعیفن میکردم مطمئنم تو مدرسمون یکی دوتا از اینا دارید

یه کمپین حمایت از حیوانات میزدم برا حیواناتی که بی سرپرستن و محل زندگی و تغذیه ی مناسبی ندارن
و یه دارویی اختراع و به خورد مردم میدادم که انسانیت شون رو نسبت به حیوانات بیداربکنه تا قصد جونشونو نکنن (قابل توجه افرادی که بدون دلیل مورچه ها یا مگس ها رو می کشن )0_0

با مامانم جم میکردیم میرفتیم برا دو هفته قونیه :)

سعی میکردم بیشترش کنم! :-"
مثلن چن تا خونه یا مغازه میگرفتم کرایه میدادم بعد پولی ک به دست میومد رو خرج میکردم این طوری سرمایمم حفظ میشه:-"

سعی میکردم بیشترش کنم! :-"
مثلن چن تا خونه یا مغازه میگرفتم کرایه میدادم بعد پولی ک به دست میومد رو خرج میکردم این طوری سرمایمم حفظ میشه:-"
آخرش که چی؟
هدف نهایتیون چیه؟

آخرش که چی؟
هدف نهایتیون چیه؟
خب سرمایه اصلی رو اگه خرج کنی بالاخره ممکنه یه روز تموم شه،این طوری سرمایت تا آخر عمر کفافتو میده،عین اینایی نمیشی که یه ارث گنده بهشون میرسه اینقد خوش گذرونی میکنن همشو به باد میدن آخر عمری هیچی ندارن...
#آینده_نگری

خب سرمایه اصلی رو اگه خرج کنی بالاخره ممکنه یه روز تموم شه،این طوری سرمایت تا آخر عمر کفافتو میده،عین اینایی نمیشی که یه ارث گنده بهشون میرسه اینقد خوش گذرونی میکنن همشو به باد میدن آخر عمری هیچی ندارن...
#آینده_نگری
عوضش منم آدمایی رو میشناسم که فقط پول و مال جمع میکنن و هیچ استفاده ای ازش نمیکنن

پ.ن:هدفتون از ارسال اون پست ، بالا آوردن تاپیک نبود؟:-"

عوضش منم آدمایی رو میشناسم که فقط پول و مال جمع میکنن و هیچ استفاده ای ازش نمیکنن

پ.ن:هدفتون از ارسال اون پست ، بالا آوردن تاپیک نبود؟:-"
هیسسس
صداشو در نیار

نه یهو به ذهنم رسید ولی من هدفم مال اندوزی نیس همین که قدر کفن و دفنم و مراسم ختم و چهل بمونه کافیه :))

هیسسس
صداشو در نیار

نه یهو به ذهنم رسید ولی من هدفم مال اندوزی نیس همین که قدر کفن و دفنم و مراسم ختم و چهل بمونه کافیه :))
تحقیق دانشگاهی ، چیزیه؟

اگه پولدار بودم با استفاده از پولم همه سیاستمدارا رو از مقامشون خلع میکردم
بعدش کارای دنیا رو میسپردم دست متخصصا تو همون کارا

مدرسه نمی رفتم.
به مردم کمک می کردم .
دور دنیا رو می گشتم با شلوار کوتاه کرمی چرک + تاپ ورزشی همونرنگی + کلاه آفتابی با یه کتونی مارک . یه دفترچه و چراغ قوه هم می گرفتم دستم. جهااااااانگرد

یه کمپین حمایت از حیوانات میزدم برا حیواناتی که بی سرپرستن و محل زندگی و تغذیه ی مناسبی ندارن
و یه دارویی اختراع و به خورد مردم میدادم که انسانیت شون رو نسبت به حیوانات بیداربکنه تا قصد جونشونو نکنن (قابل توجه افرادی که بدون دلیل مورچه ها یا مگس ها رو می کشن )0_0
و همچنان سنا در هر زمانی به فکر حیوونا هس.:D;;)=D>=D>=D>( کمپین حمایت از حیوانات کلاس مااااس ایشووون)

تحقیق دانشگاهی ، چیزیه؟

اگه پولدار بودم با استفاده از پولم همه سیاستمدارا رو از مقامشون خلع میکردم
بعدش کارای دنیا رو میسپردم دست متخصصا تو همون کارا
نه باباااا تحقیق چیه،چرا جناییش میکنی؟ :))

به این فک کن پولتو خونه مغازه بگیری بدی کرایه دیگ لازم نیست سر کارم بری،همش مسافرت و خوش گذرونی و ....
یییسسس اایییینهههه

نه باباااا تحقیق چیه،چرا جناییش میکنی؟ :))

به این فک کن پولتو خونه مغازه بگیری بدی کرایه دیگ لازم نیست سر کارم بری،همش مسافرت و خوش گذرونی و ....
یییسسس اایییینهههه
چنین آدمی رو دور ورم دیدم و سرکارم میره،البته کارش همچین کار پر سودی هم نیست ولی تو خونه نمیمونه چون حوصلش سر میره

پ.ن:آخه شما روانشناسی میخونید دیگه:-"گفتم شاید تحقیقی ، نظر سنجی در این مورد باشه

Back
بالا