- توقیف شده
iho
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- pouy
- شهر
- uyt
- سال فارغ التحصیلی
- 45
از دخترایی که میخوان با بددهنی خودشونو شبیه پسرا جلوه بدن واقعا بدم میاد...
این پست نیاز به یه سری اصلاحات داره ،خب طبیعتاً واسه دو سه تا ویژگی که باب میل من نیست نمیزنم کل شخصیت طرفو تخریب کنم به هر حال ممکنه یه نفر تهِ شوآف باشه و در عین حال باوفا و رفیق باشه یا حسود ولی مهربون ! و امثالهم. اینی که اینجا نوشتم در واقع منظورم اینه که از این ویژگی ـشون بدم میاد نه هر شخصی که این خصوصیت رو داره!مغرور و خودنما(همش از خودش تعریف کنه). کسایی که فکر میکنن ارزششون از بقیه بالاتره درحالی که فقط جایگاه انسان ها باهم متفاوته نه ارزششون!
برعکسشم صدق میکنه که از یه ادم خوشم بیاد.
برام مهم نیست که به عنوان اسپم حذف بشه یا نه، فقط میخوام بگم ناز نفست که زدی به هدف . درمورد خودم:متنفرم از آدمایی که فکر میکنن صلاحیت کنترل کارای بقیه و تشر زدن بهشون رو دارن. توی روابط اجتماعی آدمی نیستم که بخواد سررشته ی امور رو به دست بگیره، ولی از آدمایی که خودشونو در این مورد محق میدونن متنفرم. پ.ن.: راستشو بخواین خودم هم یه ریزه تفکراتم مشابه همین آدماس. به قول یونگ ویژگی ای از بقیه ی آدما که به طرز عجیبی نفرت ما رو برانگیخته میکنه، سایه ی شخصیت خودمونه. یا قبلا خودمون اینطور بودیم و عوض شدیم یا از چنین آدمی قبلا ضربه خوردیم و به همین خاطر نسبت به دیدن اون ویژگی خاص توی بقیه حساس هستیم.آدمایی که وسط عروسی به زور بلندت میکنن که برقصی :/