• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مباحث جذاب رمزنگاری!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tiberium
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چرا تنبل شدید دوستان:))) فکر کنید و ایده بزنید تاپیک نخوابه و خاک نخوره:دی مباحث پر کاربردی هستن ررای اونایی که می خوان بیان علوم کامپیوتر و رمز

کلیت قضیه اون x+y=7 هم دقیقا اینه که یه ایکسی میدونم میخوام ثابت کنم میدونم!
پس کافیه رو دو فکر کنیم
این احساس میکنم باید اینجوری باشه که مثل اون حرکت فرد کور و دوتا ماژیک، بی نهایت بار یه الگوریتمی رخ بده که تهش اون فرد به این برسه که من واقعا یه عدد خاص میدونم!
منطقا هم باید اون یه متغیر تصادفی داشته باشه. (مثل اینکه با کدوم ماژیک علامت بزنه)
یخورده فکر میکنم به چیز دقیقی رسیدم اعلام میکنم

این پست صرفا در راستای این بود که تنبل نشدیم ((:

بچه ها نتیجه گیری ای که تهش می کنیم یه مقاله ی فوق علمیه سنگینه! که بچه ها تو دکترا و یا اواخر فوق شاید بخونن.
هدفم اینه که با تیکه تیکه کردن بتونین اینو هضمش کنیم! خیلی کاربرد های پیچیده ای هم داره

ببین این دو تا مساله یکی نیستن. برای حله دو متغیره به یه متغیره نیاز داریم. ولی مفهوم دو متغیره ساده تره.

• لایک
امتیازات: lys
بچه ها اینجا خاک خورده ها! سوال بعدی. یه نفر ادعا می کنه یه لیستی داره شامل 1000000 عدد که هر کدوم بین 1 تا 10 هست.
شما می خواید با تقریب 99% مطمعن بشید که داره راست میگه.
ایده اولی اینه که یک سری نمونه ببینید از لیست. اگر شما 2 عدد از لیست رو ببینید قطعا نمیتونید با این تقریب مطمعن باشید که همه عددا بین 1 تا 10 هستن.!!! کسی ایده ای داره که با 2 تا query زدن چطور بتونیم مطمئن بشیم با احتمال 99% که همه عدداش بین 1 تا 10 هستن.

سوال سختیه خیلی. فکر کنید. جزو جدیدترین مباحث رمزنگاری الانه

میانگین و واریانس رو بپرسیم کارمون راه نمیفته؟

اخه شاید رو هوا بگه. چطوره میتونی اعتناد کنی ؟ اینجا نمیتونه حتی رو هوا بگه. لو میره

تو این راه حلی که پیشنهاد میشه دوباره همه چیز شفاف است؟یعنی طرف مقابل میدونه قصد شما از سوال پرسیدن چیه؟

طرف خودش علاقه داره به ما کمک کنه این به ما اثبات بشه. بدون اینکه کل داده هارو بفرسته. پس اره هدف معلومه. می خوایم تقلبم نتونه بکنه

چه سوال جالبی باید نحوه استفاده از اطلاعات را فقط ما بدونیم.پس از سنت ما باید یک متغیر رندوم تولید شه با سوال قاطی شه.بحث این هست که طرف اگه یک درایه ازش بخوایم ممکنه دروغ بگه. ولی قبول دارید که اگه مجموعه کل اعداد رو به صورت فرصی در نظر بگیره(مثلا تو ذهنش بگه همش 5 هست) هیچ راهی واسه اینکه بفهمیم دروغ میگه یا نه نداریم.اینکه چه سوالاتی بپرسیم که همه مجموعه اعداد را در برگیرد سوال سخت و جالبی است چرا که باید رمز شده هم باشد

آها. خب ببین دو بزار آروم آروم پیش بریم.

یه سوالی که قبلا هم بود. فرض کن x+y=7 . تو می خوای به یکی اثبات کنی یه جواب از این رابطه میدونی ولی نمی خوای جواب رو بگی. چی کار می کنی؟ ( از مساله لگاریتم گسسته استفاده کن )

Back
بالا