اینو آقای کامران گفته ؟! مرتضی کامران ؟! کجا گفته ما چیزی ندیدیم :/گویا امسال کنکور نرمالی خواهیم داشت و اکثریت سوالات آسان و متوسط خواهند بود
امسال در بدبینانه حالت یه عمومی و یه اختصاصی سخت خواهد بود
طبق حرفهای آقای کامران
موفق باشین
اینو آقای کامران گفته ؟! مرتضی کامران ؟! کجا گفته ما چیزی ندیدیم :/گویا امسال کنکور نرمالی خواهیم داشت و اکثریت سوالات آسان و متوسط خواهند بود
امسال در بدبینانه حالت یه عمومی و یه اختصاصی سخت خواهد بود
طبق حرفهای آقای کامران
موفق باشین
با این همه جزوه و کتاب چیکار کنم؟ خیلی از کتابارو نصفه نیمه خوندم و نو نیستن ولی قابل استفاده به نظر میرسن. جزوه هامو هم که اصلن استفاده نکردم
کسی از mygaj واسه فروش کتاب دسته دوم استفاده کرده؟ http://www.mygaj.com
خریدن؟ مثلا چه قدر ارزون تر قیمت رو جلد خریدن؟من گذاشتم دیوار و شیپور
سعی کن همه رو با هم آگهی کنی _ تک تک بخوای بدی مصیبته
و قیمت هم نزن (قیمت توافقی بزن )
پس خوبه کتابای نظام قدیم چون گیر نمیاد میتونم خوب بفروشمتک تک میخوان من قبول نمیکنم
چند نفرم پیام دادن همشو میخوان که واستادم تا نتیجه ها بیاد بعد
قیمتم نصف جلد گذاشتم ( همه ش تمیز و سالمه )
مدرک چی؟بچه ها
الان باید مدرکی از مدرسه بگیرم؟
مثلا واسه ثبت نام کنکور سال بعدمدرک چی؟
عهه مگه باید بگیریم ؟مثلا واسه ثبت نام کنکور سال بعد
خب من معدل دیپلممو که از مدرسه گرفته بودم گم کردم،که موقع انتخاب رشته یه چیز الکی تو همون حدود زدمعهه مگه باید بگیریم ؟
کسی راه حلی برای خوابیدن به موقع داره!؟...
من به شخصه تا حالت مرگ بهم دست نده نمیتونم برم توی رخت خواب و بخوابم!....اگه زودتر برم، میشینم فکر کردن و خوابم نمیبره!...
روش های تجربی لازم دارم عزیزان دلبند سمپادی!...
گرچه شاید راه حل هایی که میگید رو رفته باشم!...اما خب خالی از لطف نیست نظر شمارو هم بخونم!
سپاس بی کران و با کران:)
من خیلی کارا کردم و مشکل خوابم درست نشدکسی راه حلی برای خوابیدن به موقع داره!؟...
من به شخصه تا حالت مرگ بهم دست نده نمیتونم برم توی رخت خواب و بخوابم!....اگه زودتر برم، میشینم فکر کردن و خوابم نمیبره!...
گرچه شاید راه حل هایی که میگید رو رفته باشم!...اما خب خالی از لطف نیست نظر شمارو هم بخونم!
یک دبیر شیاد فیزیکاقای کامران
من پارسال نگرفتم چون دانشگاه نرفتم ولی الان میتونی یگیری سال دیگه هم میتونی بگیری، اما خب الان اگر مسئله ای نیست برات بگیر که راحت باشی و به شدت مراقب باش چیزی رو گم نکنیخب من معدل دیپلممو که از مدرسه گرفته بودم گم کردم،که موقع انتخاب رشته یه چیز الکی تو همون حدود زدم
بعد واسه ثبت نام کنکور میخوان معدل دیپلمو
مدرکی تحت عنوان دیپلم نمیدن بهمون؟
مفهوم رتبه اینجا متفاوتهدرباره کارنامه نهایی کنکور کسی میدونه؟
رتبه خودمون و اخرین رتبه قبولی رو زده، منظورش چیه؟
یسری فایل صوتی هستن تحتِ عنوانِ هیپنوتیزمِ خوابکسی راه حلی برای خوابیدن به موقع داره!؟...