من یه سری کنکور دادم رفتم دانشگاه انصراف دادم و میخوام دوباره کنکور بدم الان مشکل اینه که هیچی نخوندم چون تا قبله این که ثبت نام کنم نمیدونستم میخوام ثبت نام کنم از اون موقع هم که ثبت نام کردم شروع نکردم هنوز با این که با رشته خودم فرق داره و سر کلاس درساش نبودم حتی مشکلمم اینه که استرس ندارم چون یه بار کنکور دادم و فهمیدم استرس داشتن براش چقدر بی دلیله با این که الان به استرسه نیاز دارم تا به خودم بیام و هلم بده و اینا ولی همچنان معتقدم خود استرس اولین چیزیه که اگه بخوای موفق بشی باید از خودت دورش کنی چون عملا اونقدر مشوشت میکنه که هیچ نمیفهمی با تمامه تلاشت، ولی فکر میکنم باید پیدا کنی استرست از کجاست حدس من این فراموشیته که کلی راه هست براش ولی اگه علته دیگه ای داره خودت شناختت بهتره نسبت به خودت بگرد پیداش کن اگه میتونی موکولش کنی به آینده بسپارش واسه بعد از کنکور اگر نه یکم بگرد راه حلشو پیدا کنو دیگه نگرانش نباش.
اما فراموشی، من تجربه شخصیم این بوده هر موقع یه مسئله رو بزرگش کنم بدتر نمیفهممش ینی همیشه وقتی به مطالب قبلی بر میگردم حتی اونایی که نخوندمو نفهمیدم ولی الان دیگه برام فرقی نداره و دشوار نمیبینمش میفهمم چقدر ساده تر از اونه که من فکر میکردم و الکی خودم برا خودم گنگش میکردمو باعث میشد دستو پای الکی بزنم همش فک میکردم یه چیز دیگه هس که من نفهمیدم و این باعث میشد اگه فهمیده بودمشم خودم خودمو طوری فریب بدم که نتونم به کار ببندمش و همه چی گنگ بشه برام! حالا راهکار چیه؟ سر فصلو رو نگاه بنداز عناوین یا هر چی کلیتو بهت متوجه میکنه که چی در مورد چیه و چه سیری رو طی میکنه و قراره به چی بپردازه بعد سعی کن ارتباطه جزئیاتو باهم بفهمی این فهمیدنه ارتباطه باعث فهمت میشه و هرچی این فهمه قوی تر بشه کمتر نیاز داری عینا حفظ کنی کما این که عینا حفظ کردنشم آسوده تر میشه چون میتونی تو ذهنت نظم بدی بهش و میدونی چی به چی چی کجاستو دنباله چی باید باشیو قاطی نمیکنی همه چیو باهم، یه چیز دیگه این که یه چیزیو یاد گرفتی به خاطر سپردی هر چی کمتر همون لحظه تکرارش کن الکی وقتتو نگیره ذهنتو خسته کنه ولی بعد از یه فاصله زمانی مثلا یه روزه تکرارش کن و بعد با فاصله بیشتر و ... ریز نکاتیم که به نظرت میاد فراموشت بشه یادداشت کن علامت بزن همین کارو بکن براشون تو یه زمان خاصی از روز. در کل این شیوتو اصلاح کنی خیلی بیشتر به کمکت میاد تا این که زور الکی بزنی به خودت استرس بدی بگرد راهشو پیدا کن و بدون که اگه تلاشتو کردی دیگه هر چی شد چیزی گردنه تو نیست کما این که بعدش تازه میفهمی بدترین دانشگاهو بهترین دانشگاه هر رشته ای بازم الزاما نمیتونه جلوتو بگیره که آیندتو اون طور که میخوای بسازی و شاید اگه متوجه این بشی مثه من انگیزت واسه تلاش کمتر از نیاز بشه
امیدوارم به کارت بیادو خیلی دور از مطلبو بی ربط نبوده باشه توصیه هام تند تند نوشتم امیدوارم علطو ایناشم خیلی نباشه بفهمی چی گفتم
+ نهایتا یه چیز دیگه ای که جدا از این که بخواد به عنوان ادا اطوار بهش نگاه بشه یا صرفا رفع استرسو هر چیز دیگه واقعا مستونه کمکت و اثر بزاره مدیتیشنو مراقبس، ذهن آگاهی یا هر چی اسمشو بزاری! اگه انجامش نمیدی از همین الان انجامش بده بی هیچ مناسک مقدمه چینی برو سراغش روزتو باش شروعو تموم کن چشماتو ببند ذهنتو خالی و رها کن