Elaheh_nas
کاربر حرفهای
من ی رمز براش ساختم ک ب نظر خودم چرته ولی واقعا یادم مونده، اگه خواستی بگم=)رمز گذاری و ساختن ارتباط بینشون
آخرین ویرایش:
من ی رمز براش ساختم ک ب نظر خودم چرته ولی واقعا یادم مونده، اگه خواستی بگم=)رمز گذاری و ساختن ارتباط بینشون
خود من باشم اگر، میزنم تو دهنش صافش میکنم تو دیوار
ولی خب کار دیگه ای که میشه کرد اینه هدفون بزن تو گوشت با یه موزیک بی کلام. کاری که من میکنم واسه گرفتنِ صدای اطراف حالا هر مدل صداییی... گوش گیر هم خوبه ولی خود من خوشم نمیاد ازش. موزیک بی کلام مثل آهنگای دوپس دوپس طور تمرکزتو بهم نمیریزه و واسه خود من یکی باعث میشه یه تم آروم پس زمینه ذهنم باشه درس بخونم در عین حال وارد نشدن صداهای ناجور اطراف رو پوشش میده کلا از دنیای بیرون خارج میشی
میشه بگی؟؟من ی رمز براش ساختم ک ب نظر خودم چرته ولی واقعا یادم مونده، اگه خواستی بگم=)
ببین پایینترین ردیف که کاری نداره آغاز حیاتهمیشه بگی؟؟
سلام ی سوال،چطوری خودمون رو با شرایط سخت خونه برای مطالعه سازگار کنیم من اتاقم باtvفاصله چندانی ندارد همین باعث میشه تا حدودی تمرکزم بهم بخوره یا وقتی میرم یه کوچولو استراحت کنم میشینم پیش مامانم tvمیبینم کلا من باtvمشکل دارم،مشکل دومم اینه که در70درصد اوقات خونه پر مهمونه همه میگن درسو ول کن بیا بشین اینجا کلا ایت دو مورد انگیزمو کاهش میده شاید باورتون نشه ولیساعت مطالع هفتگیم24ساعت بود هی میخوام افزایشش بدم وای نمیدونم چرا نمیشه دوستامم خی تو کلاس.میگن خرخون خرخون ،هی به خودم میگم تو با این شاعت مطالعه کمت رتبه یا نمره خوبی میاری اگه مثل بقیه دوستات بالای40ساعت بخونی چی میشی اما هسچوقت به اون مرحله نمیتونم برسم ممنون میشم اگه از دوستان راه حلی.داشته باشن
خرخون بودن بَده مگه؟راستم پشت کنکوری نیستی که بخوای هفته ای 24 ساعت بخونی همینش هم زیاده.
بعدم چرا هی tv tv می کنی؟(خودم رو می زارم جات می گم به خاطر تنبلیه)
اگر اون برنامه ای رو که تلوزیون داره نشون می ده رو واقعا دوست داری از ته قلبت به عنوان یه استراحت خوب چیزیه نگاه کن اگر نه بگرد دنبال یه جایگزین که وقتی بقیه می شنینن تلوزیون می بینن بگو اینا چیه شما نگاه می کنین فلان چیز خوبه. بعد اون فلان چیز رو تنظیم شده استفاده کن.
مثلا برای من اون فلان چیز انیمس.
اگرم رشتت تجربیه کاری ندارم ولی اگه ریاضیی می گم اصلا نیاز نیست بشینی هفته ای 24 ساعت بخونی حتی سال یازدهم هم هفته ای 24 ساعت مال همون خرخوناست .
نه خیلی هم خوبهخرخون بودن بَده مگه؟
بچه ها سنجشو براتون همون سیام گذاشتن یا مثل ما انداختن پنجشنبه؟؟؟
احتمالا تسلط نداریاگه کسی توی درس زیست موفق بوده یا پزشکی قبول شده خواهش میکنم جواب بده
یکی بگه روش خوندن زیست چطوریه؟
من سوالای صحیحم با غلطام خنثی میشن اخه چیکار کنم شانسی هم اصلا نمیزنم دیگه نمیدونم
قطعا الگو ولی حجمش یکم زیادهنظام قدیم : برای جمع بندی شیمی سه سطحی بهتره یا الگو یا هردو؟
اگه کسی توی درس زیست موفق بوده یا پزشکی قبول شده خواهش میکنم جواب بده
یکی بگه روش خوندن زیست چطوریه؟
من سوالای صحیحم با غلطام خنثی میشن اخه چیکار کنم شانسی هم اصلا نمیزنم دیگه نمیدونم