mmd_b3
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهیدبهشتی2
- شهر
- بوشهر
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
یادم نیس ولی فک کنم معتبر بودمنبع !؟
شب یادم بیارین بگردم
یادم نیس ولی فک کنم معتبر بودمنبع !؟
عزیز من چ امتحانی !!همش با پول حله دیدم که میگماینطورم نیص اونجا تو دانشگاهم کلی ازمون میدنا فک کردی دانشگا ک برن دکتر میشن تموم و بعد میرن ادم بکشن؟؟
البته منم تا دو هفته پیش مخالف این سهمیه ها بودم بعد بابام گف سهمیه داری بم نگفته بودن |:
البته 5 درصد
خب پس تا حدی درست میگی ولی من 5 درصد رو دارم فقط چیز زیادی نیص بم دیس ندینعزیز من چ امتحانی !!همش با پول حله دیدم که میگم
اینطورم نیص اونجا تو دانشگاهم کلی ازمون میدنا فک کردی دانشگا ک برن دکتر میشن تموم و بعد میرن ادم بکشن؟؟
البته منم تا دو هفته پیش مخالف این سهمیه ها بودم بعد بابام گف سهمیه داری بم نگفته بودن |:
حرفت درسته دیگه... چی بگم والا حرف حق ج ندارهتو دانشگاه تفاوت فاحش سهمیه دارا و غیر سهمیه دارا مشخصه از روی نمرات و معدلشون . خیلی ضعیفن متاسفانه
لب مرز پاس میکنن میرن بالا ! ولی غیر سهمیه دارا نمراتشون خوبه اکثریت . یا مشروط میشن . اخه مشروطی هم برا غیر سهمیه دارا میتونه بیشتر دو ترم شه و اخراج نمیکنن اما غیر سهمیه دارا بیشتر دو ترم اخراج میشن . تازه سهمیه دارا اگه پردیس و شبانه باشن هم تخفیف میخورن اندازه غیر سهمیه دارا شهریه نمیدن . ی چیز دیگم هست تازه . برا رزیدنتی هم سهمیه دارا باز سهمیه دارن برا پذیرش ولی غیر سهمیه دارا اونجام خودشون قبول میشن .
خیلی کلن عادلانست دوست من با 3000 داره علوم ازمایشگاهی میخونه یا پیراپزشکی اما سهمیه دارا با رتبه 6000 دارن پزشکی میخونن و ب خودشونم مینازن ک پزشک هستن و جلو 4 تا پرستار و پیراپزشک قیافه میگیرن :د
مملکت رو خوردن و بردن >_<تو دانشگاه تفاوت فاحش سهمیه دارا و غیر سهمیه دارا مشخصه از روی نمرات و معدلشون . خیلی ضعیفن متاسفانه
لب مرز پاس میکنن میرن بالا ! ولی غیر سهمیه دارا نمراتشون خوبه اکثریت . یا مشروط میشن . اخه مشروطی هم برا غیر سهمیه دارا میتونه بیشتر دو ترم شه و اخراج نمیکنن اما غیر سهمیه دارا بیشتر دو ترم اخراج میشن . تازه سهمیه دارا اگه پردیس و شبانه باشن هم تخفیف میخورن اندازه غیر سهمیه دارا شهریه نمیدن . ی چیز دیگم هست تازه . برا رزیدنتی هم سهمیه دارا باز سهمیه دارن برا پذیرش ولی غیر سهمیه دارا اونجام خودشون قبول میشن .
خیلی کلن عادلانست دوست من با 3000 داره علوم ازمایشگاهی میخونه یا پیراپزشکی اما سهمیه دارا با رتبه 6000 دارن پزشکی میخونن و ب خودشونم مینازن ک پزشک هستن و جلو 4 تا پرستار و پیراپزشک قیافه میگیرن :د
در این راستا این کارنامه رو ببینید:تو دانشگاه تفاوت فاحش سهمیه دارا و غیر سهمیه دارا مشخصه از روی نمرات و معدلشون . خیلی ضعیفن متاسفانه
wtfدر این راستا این کارنامه رو ببینید:
حیف پول ندارم |: :T23
25wtf
چ راحت و شیک رفتع پزشکی لعنتی
سهمیه چن درصد؟
الانم
حرفت درسته دیگه... چی بگم والا حرف حق ج نداره
ولی بحث اینجاس که اون بالاییو دیس کنین که اینطوری راه انداخته ن من
رع خب همین الانشم تو مدرسه کسی بفهمه خوب نیسکلن سهمیه داشتن دفاع کردن نداره . شاید خیلیا اینجا ک الان مخالف سهمیه هستن داشتن استفاده میکردن . اما همه میدونن عادلانه و ب حق نیست .
ضمنن دانشگاه رفتی اینجور جار نزن ک سهمیه داری هیچکدومشون نمیگن اصولن چون ممکنه برخورد خوبی باهات نکنن همکلاسیات
تو با همین هیچی نداشتنت یک سوم ی مدال سهمیه داری.خب پس تا حدی درست میگی ولی من 5 درصد رو دارم فقط چیز زیادی نیص بم دیس ندین
خب نه قاعدتن چیزی نیس ک با تلاش ادم ب دس بیادتو با همین هیچی نداشتنت یک سوم ی مدال سهمیه داری.
و مسئله اینه ک عایا یک ده هزارم اون برای کسب اون سهمیه تلاش کردی؟
https://www.yjc.ir/fa/news/6988972/نتایج-اولیه-کنکور-۹۸-دهه-دوم-مرداد-اعلام-میشود-ظرفیت-دانشگاههای-سراسری
پارسال گفته بودن نتایج اولیه دهه دوم مرداد میاد ، نهم اومد!
امسال گفتن نیمه دوم مرداد میاد!
به نظرتون کی میاد ؟
توی مصاحبه با باشگاه خبرنگاران گفته نیمه دوم مرداد کلا هر بار یه چیزی میگهتوکلی گفته نتایج دهه دوم مرداد میاد ینی از دو روز دیگه احتمالش هست ک بیاد
چ کنکوریای مظلومی هستین شما دهه 80 ایا
هر سال اینموقع شب نشینی بود نمیزدن خود بچه ها میزدن
# ستاد استرس دهی و مشوش ساختن جو سایت