کنکور اخبار سنجش و کنکور ۹۸

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
از فردا در تمام تبلیغات گاج و قلمچی :

سلام من ایزدمهر احمدی نژاد هستم ، رتبه یک تجربی
از ازمون های ازمایشی *** استفاده میکردم....

#امیررضا براتی
#پارسال

مهران منتظر هم شده ۹:-?

ایزدمهر احمدی نژاد 9 تا آزمون کانون شرکت کرده و 6 تاش 1 کشور شده و یه بار 2 کشور و یه بارم 8 کشور :)) اون دفعه ی دیگه هم برگه ش رو سفید داده :))

ایزدمهر احمدی نژاد 9 تا آزمون کانون شرکت کرده و 6 تاش 1 کشور شده و یه بار 2 کشور و یه بارم 8 کشور :)) اون دفعه ی دیگه هم برگه ش رو سفید داده :))
اممم

پس رقابت تنگاتنگی با من داشت:-":-?:))

اره خودشه
تو فک کن با اوضاع سوالای امسال سال دیگه کنکور ما چجوری میشه!
من میدونستم درسش قویه ولی نه در این حد :)) آفرین واقعا!

من میدونستم درسش قویه ولی نه در این حد :)) آفرین واقعا!

• لایک
امتیازات: Leo
به قول یه بنده خدایی سمپادیا شلوغ تر از سایت قلمچی و سنجشه:-?:))

یعنی اسمشو تو لیست نمیزدن؟

آثار گیجی قبل اعلام نتایجه ، ببخشید.
منظورم این بود ظهر همون روزی که نفرات برتر اعلام شد ، نتایج اومد؟
اینشو یادم‌نیست حقیقتا:))
ففط یادمه طهر بود که اومد:-"

نظام جدیدا براتون سوابق تحصیلی اعمال شده تو کارنامتون ؟ :-؟

چرا اونوقت

نخواهرم همه نهاییاش 20 شده جز فارسیش . نمیفهمم چرا تاثیر مثبت شاملش نشده :-?

تاثیر مثبت برای ما اینجوری بود که مثلا میگفتن فلان درسو که ۲۰ بشی ۲۵ درصد تاثیر مثبت داره و در واقع اتفاقی که میوفتاد این بود که اگر کسی در درسی درصد زیر ۲۵ می‌گرفت با اون جمع میشد و میانگین گرفته می‌شد یا یه چیزی تو همین مایه‌ها:)) در واقع یعنی برای درسایی که درصد بالایی داشتن نهایی عملا بی‌فایده بود. حالا الان نمی‌دونم هنوز همونجوره یا نه.

Back
بالا