• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور چطور بود؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    کنکور
والا منم اصلا قبول نمی کردم ولی اینجا یه نفر دویست و هفتاد میلیون خریده سوالها رو....

ببینید من فکر می کنم اون کسی که حاضر اینقدر پول بده که بره دانشگاه شریف یا دانشگاه مثلا تهران به نظر من این فرد فرد برنده ای نیست. اگه کسی واقعا توانشو نداره یا مثلا نمی کشه که مثلاً یه همچین جایی بره اینکه شما با پول بری خیلی تفاوتی ایجاد نمیکنه. یه وقت از شما مثلا از کشور میری و مثلاً میری یه کشور دیگه. اون فرق میکنه. من از هر جهتی میبینم این فرد فرد برنده ای نیست.

ببینید من فکر می کنم اون کسی که حاضر اینقدر پول بده که بره دانشگاه شریف یا دانشگاه مثلا تهران به نظر من این فرد فرد برنده ای نیست. اگه کسی واقعا توانشو نداره یا مثلا نمی کشه که مثلاً یه همچین جایی بره اینکه شما با پول بری خیلی تفاوتی ایجاد نمیکنه. یه وقت از شما مثلا از کشور میری و مثلاً میری یه کشور دیگه. اون فرق میکنه. من از هر جهتی میبینم این فرد فرد برنده ای نیست.
این فرد برنده نیست ولی صندلی ک ما باید تو دانشگاه پر کنیمو اون فرد ناموفق پر میکنه...
حالا هی بگیم اون فرد موفق نیست...جای ما گرفته شده..

بازم مینویسم:((
دارم از غصه دق می کنم
همه ی درصدام بهتر از پارسالن به چز شیمی و ادبیات رتبه ام شده 11K در حالی که با درصدای خیلی پایین وداغون پارسال 8K بود
رتبه ام تو رو خدا یه چیزی بگین آروم بشم
خدا نکنه دق کنی عزیزم.
برو اخرین پست اینستاگرام همین سایت و لایو ایمان سرورپور رو ببین حالت بهتر میشه

همه اینا که گفتین یه طرف این 4 درصد زمینی که به بعضیا دادن رو چه حسابی بوده؟ قرعه کشی کردن؟؟ یا مثلا رندوم دادن ؟ :))) نذری بوده؟؟ خو به منم میدادین ! مال ما مگه خار داشت؟؟
قضيه چيه ؟

یه عده زمین شناسی نزدن اصلا بعد تو کارنامه زده 4 درصد براشون ! برنده های خوش شانس این هفته ما بودن :))) احتمالا سال بعد به قید قرعه به سه نفر درصد زیست 100 هم میدن

یه عده زمین شناسی نزدن اصلا بعد تو کارنامه زده 4 درصد براشون ! برنده های خوش شانس این هفته ما بودن :))) احتمالا سال بعد به قید قرعه به سه نفر درصد زیست 100 هم میدن
شاید تاثیر معدلشونه. ینی نمره نهاییشون. نمیشه؟

Back
بالا