این فرد برنده نیست ولی صندلی ک ما باید تو دانشگاه پر کنیمو اون فرد ناموفق پر میکنه...ببینید من فکر می کنم اون کسی که حاضر اینقدر پول بده که بره دانشگاه شریف یا دانشگاه مثلا تهران به نظر من این فرد فرد برنده ای نیست. اگه کسی واقعا توانشو نداره یا مثلا نمی کشه که مثلاً یه همچین جایی بره اینکه شما با پول بری خیلی تفاوتی ایجاد نمیکنه. یه وقت از شما مثلا از کشور میری و مثلاً میری یه کشور دیگه. اون فرق میکنه. من از هر جهتی میبینم این فرد فرد برنده ای نیست.
خدا نکنه دق کنی عزیزم.بازم مینویسم
دارم از غصه دق می کنم
همه ی درصدام بهتر از پارسالن به چز شیمی و ادبیات رتبه ام شده 11K در حالی که با درصدای خیلی پایین وداغون پارسال 8K بود
رتبه ام تو رو خدا یه چیزی بگین آروم بشم
قضيه چيه ؟همه اینا که گفتین یه طرف این 4 درصد زمینی که به بعضیا دادن رو چه حسابی بوده؟ قرعه کشی کردن؟؟ یا مثلا رندوم دادن ؟) نذری بوده؟؟ خو به منم میدادین ! مال ما مگه خار داشت؟؟
یه عده زمین شناسی نزدن اصلا بعد تو کارنامه زده 4 درصد براشون ! برنده های خوش شانس این هفته ما بودنقضيه چيه ؟
) احتمالا سال بعد به قید قرعه به سه نفر درصد زیست 100 هم میدنشاید تاثیر معدلشونه. ینی نمره نهاییشون. نمیشه؟یه عده زمین شناسی نزدن اصلا بعد تو کارنامه زده 4 درصد براشون ! برنده های خوش شانس این هفته ما بودن) احتمالا سال بعد به قید قرعه به سه نفر درصد زیست 100 هم میدن
ینی کنکور اینقد کشکی شده درصد الکی میدن؟!نمره نهایی رو تراز تاثیر داره نه درصد
نه چرا به من ندادن خوب؟؟شاید تاثیر معدلشونه. ینی نمره نهاییشون. نمیشه؟
دیگه زدن ترکوندننمیدونم چرا همش احساس میکنم می خوان با این کاراشون یه چیزیو پوشش بدن....