panah
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- نمیدانم آن کجا
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
والا منم اصلا قبول نمی کردم ولی اینجا یه نفر دویست و هفتاد میلیون خریده سوالها رو....
این فرد برنده نیست ولی صندلی ک ما باید تو دانشگاه پر کنیمو اون فرد ناموفق پر میکنه...ببینید من فکر می کنم اون کسی که حاضر اینقدر پول بده که بره دانشگاه شریف یا دانشگاه مثلا تهران به نظر من این فرد فرد برنده ای نیست. اگه کسی واقعا توانشو نداره یا مثلا نمی کشه که مثلاً یه همچین جایی بره اینکه شما با پول بری خیلی تفاوتی ایجاد نمیکنه. یه وقت از شما مثلا از کشور میری و مثلاً میری یه کشور دیگه. اون فرق میکنه. من از هر جهتی میبینم این فرد فرد برنده ای نیست.
خدا نکنه دق کنی عزیزم.بازم مینویسم
دارم از غصه دق می کنم
همه ی درصدام بهتر از پارسالن به چز شیمی و ادبیات رتبه ام شده 11K در حالی که با درصدای خیلی پایین وداغون پارسال 8K بود
رتبه ام تو رو خدا یه چیزی بگین آروم بشم
قضيه چيه ؟همه اینا که گفتین یه طرف این 4 درصد زمینی که به بعضیا دادن رو چه حسابی بوده؟ قرعه کشی کردن؟؟ یا مثلا رندوم دادن ؟ ) نذری بوده؟؟ خو به منم میدادین ! مال ما مگه خار داشت؟؟
یه عده زمین شناسی نزدن اصلا بعد تو کارنامه زده 4 درصد براشون ! برنده های خوش شانس این هفته ما بودن ) احتمالا سال بعد به قید قرعه به سه نفر درصد زیست 100 هم میدنقضيه چيه ؟
شاید تاثیر معدلشونه. ینی نمره نهاییشون. نمیشه؟یه عده زمین شناسی نزدن اصلا بعد تو کارنامه زده 4 درصد براشون ! برنده های خوش شانس این هفته ما بودن ) احتمالا سال بعد به قید قرعه به سه نفر درصد زیست 100 هم میدن
ینی کنکور اینقد کشکی شده درصد الکی میدن؟!نمره نهایی رو تراز تاثیر داره نه درصد
نه چرا به من ندادن خوب؟؟شاید تاثیر معدلشونه. ینی نمره نهاییشون. نمیشه؟
دیگه زدن ترکوندننمیدونم چرا همش احساس میکنم می خوان با این کاراشون یه چیزیو پوشش بدن....
فقط 4 درصد دادن؟ بیچارههمه اینا که گفتین یه طرف این 4 درصد زمینی که به بعضیا دادن رو چه حسابی بوده؟ قرعه کشی کردن؟؟ یا مثلا رندوم دادن ؟ ) نذری بوده؟؟ خو به منم میدادین ! مال ما مگه خار داشت؟؟
ترکوندنمون قشنگ من باید ایلام بزنم هیجا نمیارمفقط 4 درصد دادن؟ بیچاره
یکیو دیدم میگف اصن زمین نزدم،20 درصد زمین زدن :/
خودِ منم که 12 درصد از زیستم ورداشتن...حالا درسای دیگه هم که دیگه نگم...
همش جابجا شدن اخه یکی بگه لامصب من اشتبا حساب کردم،اون یکی اشتبا حساب کرده،اصن هممممه ی ما اشتباه کردیم،
ولی دیگه این 20 درصد زمینو چی میگین؟ :/
برو خداتو شکر کن لاقل ایلام میاری :/ترکوندنمون قشنگ من باید ایلام بزنم هیجا نمیارم
چقدر باید خوشبین باشیم ؟داوطلبان محترم
رتبه های شما در ظاهر نامناسب است
زیرا امسال سازمان سنجش رتبه داوطلبان سهمیه ۲۵ درصد و ٥ درصد ایثارگران را با رتبه منطقه شما جمع کرده و این باعث شده رتبه شما در ظاهر نامناسب به نظر برسد
لطفا نگران نباشید و گول ظاهر رتبه های درشت را نخورید
در واقع رتبه شما به لحاظ کیفی خیلی کمتر از آن چیزی است که میبینید
با یک مقایسه ساده بین درصدها و رتبه ها متوجه عدم برابری رتبه با درصد خود می شوید.
پ.ن: اینو یه مشاور تو کانال گذاشته بود بچه ها. فک کنم باید خوشبینانه انتخاب رشته کنید.
15تا30درصدچقدر باید خوشبین باشیم ؟
رتبه ی شما حدوداً یک و نیم برابرِ رتبه ی اصلیتونه. به عنوانِ مثال 43هزارِ امسال مساویه با 28هزارِ پارسال.چقدر باید خوشبین باشیم ؟
من قبلاً کاملاً اوکی بودم با این موضوع. ینی میگفتم اوکی یه کسایی ان که بهرحال سختی کشیدن توی زندگیشون. یا مثلاً وقتی پدرِ جانباز داری قطعاً زندگیِ عادی و آسونی نداری و یه جایی باید جُبران شه. یا مثلاً میگفتم اوکیه بابا برای اونا صندلی اضافه میکنن کاری به ما ندارن که. ولی الان که سهمیهها رو قاطی کردن و عملاً دارن جای مارو میگیرن اونا. و اینکه مثلاً منی که یک سال تمام خودمُ از هم گسستاندم توی تایمی که اینا به سهمیههاشون دلخوش بودن و میخوردن و میخوابیدن و ول میگشتن، تهش باید رتبهم بشه دویست و خوردهای. و دوستِ چند دههزاریم با سهمیه ش بشه 32، یکم زیادی آزار دهندهس. در صورتی که پدراشون هم نه تنها عادّی ان، چه بسا دشمنِ دین و مملکت و نظام هم هستن. :)) بهرحال سربازی اجباری بوده بعضیام از سرِ زور رفتن شانسشون زده دوتا تیر و ترکشم خوردن و هنوز که هنوزه دارن از بغلِ همین میخورن. والا اگه به مملکت اسلامیشه، که اینا عملاً حقالناسه. و امثالِ من حلال نمیکنن اینارُ. ولی خب زورمون که نمیرسه.من نظر نمیدم ولی فقط میتونم براتون آرزوی موفقیت کنم.
واقعا چه وضعشه شهدا و ایثار گران سهمیه بیشتر داشته باشن واقعا چه ربطی داره ! باباشون برا مملکت زحمت کشیده جاش رو سر ماست خودشون چه گلی به سر ما زدن ؟! بنظرتون اگه ائمه الان بودن راضی بودن به این کار؟