فعلا تو این حدود یک سال تنها فردی که با تمام وجود می خوام ببینمش / اقا هر کی هم دانشگاهی اش هست بهش بگه بیاد سایت : @شـَـــگي (پ.ن: لیست در اینده شاید اضافه شود شاید نفری بعدی شما باشید :/)
من یه سر میرم اهورارو میبینم البته خیلی نزدیکیم شایدم سال دیگه شدیم هم مدرسه ای هم @Ahoora.o بعدش میرم اینعلی رو از خواب درس بیدار میکنم (البته دیگه این توهین نیست)
اوقات خوش آن بود که با دوست به سر رفت
باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود @maleck :) مایه درد است بیداری مرد
آه از این بیداری پر داغ و درد @پهلوی امروز نگاه کن به جان و دل من
که جز یادی و حسرت چه اندوخت ازو @آرش. تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی
گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش @پرنیان.ک ای موسی جان ، شبان شده ای
بر طور برو ، ترک گله کن @a.khakpour77 در این رواق زبرجد نوشته اند به زر
که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند @karen.m سر آن ندارد امشب که برآرد آفتابی ؟
تو خود آفتاب خود باش و طلسم کار بشکن @A M I N برو ای زاهد و بر دردکشان خرده مگیر
که ندادند جز این تحفه به ما روز الست @احسان از نوع قیچی ساز دوش آن صنم چه خوش گفت در مجلس مغانم
با کافران چه کارت گر بت نمی پرستی ؟ @علیـــــــ دل خورشیدی اش از ظلمت ما گشت ملول
چون شفق بال به بام شب یلدا زد و رفت @هلیوم رخ حسن مجویید که آن آینه بشکست
گل عشق مبوئید که آن بوی وفا رفت @shnava تو رهرو دیرینه سر منزل عشقی
بنگر که به خون تو به هر گام نشان است @Sepehr :D شما به پ.خ مراجعه کن :) @hossein9021 گفتا که من خربندهام پس بایزیدش گفت رو
یا رب خرش را مرگ ده تا او شود بنده خدا @sadlove دریاب عاشقان را کافزون کند صفا را
بشنو تو این سخن را کین یادگار داری @breeze از راه مرو سایه که آن گوهر مقصود
گنجی ست که اندر قدم راهروان است و در نهایت @Admin2 تحت تاثیر یار بلبل از فیض گل آموخت سخن ، ورنه نبود
این همه قول و غزل تعبیه در منقارش
@زهرا چنگی به دل نمی زند امشب سرود ما
آن خوش ترانه چنگیِ شب زنده دار کو ؟ @hastikhanoom گاهم از نایِ دلِ خویش ، نوایی برسان
که جز این ناله دل سوز تو دمسازم نیست
اینقدر اینجا آدم خفن هست که من اگر بخوام همشون رو باهم ببینم؛رسما هنگ میکنم
پس دسته بندیشون میکنیم :
اینا افرادی ان که دلم میخواد برای اولین بار ببینم: @shnava @A M I N @علیـــــــ @ــهــ @karen.m
+ @maleck :) (همیشه واسم سوال بود که اگر روزی من ب بچه ها گفتم که من فلان جام و اگر شرایط دارین بیاین؛پیمان میاد یا نه.احتمالا حوصله و اعصاب نداره و نمیاد.ولی امیدوارم بیاد)
#5+1
برای دفعه ی دوم هم میخوام اینا رو ببینم: @حمیده @(:TABASSOM:) @Kda1998 @mohad_z (البته ب احتمال زیاد محدثه رو میذارم تو دسته ی اول ک با ثنا ببینمش.این دو نفر رو باید با هم دید:د) @ــهــ (خودم واقف هستم که دوبار اسمش رو نوشتم:/ ) @zahra_a @فاطیما (چقدر من با فاطیما خفن آشنا شدم...اصلا خیلی خوب بود)
و مطمئنم یه دفعه که رفتم رشت و دارم تو یه کتابفروشی واسه خودم میگردم,یهو @پهلوی رو میبینم و کلی ذوق میکنم و یه دفعه ی دیگه که توی یه مغازه ی دیگه هستم؛یه موفرفریِ آشنا رو میبینم که کسی نیست جز @boodika
من مطمئنم توی یکی از جهان های موازی همه ی این اتفاقا به همین شکل که من گفتم اتفاق میوفتن:لبخند میزند