حس میکنم سایت داره به گروه های مافیایی کوچیک تقسیم میشه.
+رفع اسپم: @Shokouh بت گفتم اینقد دیر به دیر میای خرم آباد که سالی یه بار تهران باید ببینمت؟چرا خجالت نمیکشی جدی؟
+قدم زدنامون آرزوست...
من اولین بار که این جا نوشتم کنکوری بودم. تو این یه سال تو دورهمی تونستم بعضی از بچه ها رو ببینم و خوشحالم^_^ اول یه نگاه بندازیم به بچههایی که پارسال گفته بودم: @arvin.a ندیدمش و حسرتم شده... برسد به دست آروین... @parastarکه قاعدتا نشد:" @ali_helliدو بار دیدمش.خوب بود فقط ای کاش وقتشو بیشتر کنن هار هار
پ.ن: راست میگه چهار بار دیدمش((: @maleck :) دیدمش ولی نشد بشینیم دو کلمه حرف حساب بزنیم و هنوزم ننشستیم @MorteZیه بار فک کردم دیدمش! با بچههاشون بود و هر چی با خودم کلنجار رفتم راضی نشدم برم جلو:" اگه صدامو می شنوی بیا ببینیم داستان چی بود:" @پهلوی یه کم از نزدیک چک و چک کاری کنیم دلمون خنک شه الان دیگه میل به کتک کاری ندارم اما بیا یه دور بزنیم:" @shnava مدیر مردمی ثنا رو پنج شیش بار دیدم^^ خوب و مهربون بود^^ فقط سرش شلوغ بود و هی باید زود می رفت...این همه بار دیر اومدی یه بار نخواه زود برو! @Iman Rage شیخنا و مولانا هنوزم فرصت نشده ببینمش و از محضر مبارک استفاده کنم... @دهقان خلافکار128 از خوبای روزگار ^_^ ر.ک: آروین... @امیر حسین چشمه ی انرژی ^_^ یه بار دیدمش اما تودارتر از اون بود که بخواد مث سمپادیاش باشه @شیـوا از قله های خوب زاگرس که هنوز موفق به فتحش نشدیم:" @AraSh.HaShemi آرش با کافه ش از جالبترین شانسام دیدن جفتشون با هم بود @erfaWn یه بار تو همایش اول شیمی خیلی سعی کردم ببینمش نشد. ندیدمش و دیگه نمیاد سمپادیا... @alihhh چرا تو رو یادم نیومد؟ چرا نمیای بیبینیمت؟ @NEURAE و @sadra.h.h و @Kinay آرزوهایی که به گور می برم! و هنوزم به این جمله معتقدم! @A M I N قطعا دیدن خودمم می تونه جذاب باشه. خودمو تو آینه زیاد دیدم اما تو واقعیت کم...