تریبون آزادِ مطالعاتی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohad_z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
به نام خدا
با سایت نمایشگاه مجازی مشکل ندارید؟
چرا هم خیلی کنده
خیلی خطا میده من همش در حال رفرش کردنم
وقتی میزنم صفحه بعدی باید چند دقیقه منتظر بمونم تا بره صفحه بعدی
صفحه اول رو هم که میزنم مشکل داره
یسری کتاب ها هم امکان خرید ندارند
همه اینا هم از امروز اتفاق افتاد چند روز پیش مشکلی نداشتم من

چرا هم خیلی کنده
خیلی خطا میده من همش در حال رفرش کردنم
وقتی میزنم صفحه بعدی باید چند دقیقه منتظر بمونم تا بره صفحه بعدی
صفحه اول رو هم که میزنم مشکل داره
یسری کتاب ها هم امکان خرید ندارند
همه اینا هم از امروز اتفاق افتاد چند روز پیش مشکلی نداشتم من

فک کنم خیلی شلوغه امروز

کسی
گتسبی بزرگ رو خونده؟
با چه ترجمه ای؟
از اون رمنس های چرت و بیکاربرده یا قشنگه؟

سلاخ خانه شماره 5 ارزش خوندن داره؟؟ قشنگه؟؟ متفاوته؟؟
دختری در جنگ چطور؟
و اینکه... بهترین ترجمه سه شنبه ها با موری کدومه؟

بچه ها کتاب درباره اخلاق کسی میدونه معرفی کنه؟ :x
نمی‌شناسم ولی کمی مقصودت رو جزئی‌تر بگو شاید چیزی یافت شد.
کسی
گتسبی بزرگ رو خونده؟
با چه ترجمه ای؟
از اون رمنس های چرت و بیکاربرده یا قشنگه؟
آقا اصن رمان که کاربرد قرار نیست داشته باشه. رمنس خیلیم باحاله تازه :))
[کتاب "عشق و ژلاتو"یش را تندتر ورق می‌زند 8-> ]

کتاب های خواهران برونته ترتیب خاصی دارن؟
نشر افق یا نی؟
بهترین نشر و ترجمه این کتاب ها :خانواده تیبو ـ آنا کارنیناـ برادران کارامازوف و نظرتون اگه خوندین

نشر افق یا نی؟
بهترین نشر و ترجمه این کتاب ها :خانواده تیبو ـ آنا کارنیناـ برادران کارامازوف و نظرتون اگه خوندین
نه ندارن تا اونجا که یادمه.
منظورت عاشقانه های کلاسیک افقه؟
من نی رو نخوندم ولی ترجمه افق خوب بود.البته احتمال میدم افق گرون تر باشه بخاطر اون جلد گل گلیشو اینا :-"

نشر افق یا نی؟
برادران کارامازوف ترجمه احد علیقلیان کاملا راضی بودم. میگن صالح حسینی هم خوبه ولی یکم ثقیل تره. پس از اونجایی که برادران کارامازوف خودش سخت خوانه به نظرم همین علیقلیان رو بخون.

اناکارنینا رو سروش حبیبی ترجمه کرده. سروش حبیبی هم که خیلی مترجم با اعتباریه. ولی من دارم با ترجمه محمد مجلسی میخونم که ایشونم مترجم خیلی خوبیه و ترجمه تا اینجاش خیلی روونه. به نظرم هرکدوم از این دوتا رو گیر آوردی بخون.

نشر افق یا نی؟
کلاسیک‌های بریتانیایی با ترجمه رضا رضایی که نشر نی چاپ کرده خیلی خوب و روان هستند و خود آقای رضایی هم مترجم شاخصی هستند.
برادران کارامازوف رو نخواندم ولی جنایت و مکافات رو با چند ترجمه خواندم ترجمه اصغر رستگار بهتر از بقیه بود اخیرا هم انتشارات نگاه برادران کارامازوف رو با ترجمه ایشون منتشر کرده که احتمالا اون هم خیلی خوبه. بعد ترجمه اصغر رستگار ترجمه احد علیقلیان.
آناکارنینا هم که سروش حبیبی ترجمه کرده و شکی درش نیست که عالیه.
خانواده تیبو رو نخواندم ولی حالا که چک کردم تنها ترجمه شاخصی که داره کار ابوالحسن نجفی‌ـه. از ایشون ترجمه نمایشنامه کالیگولا رو خواندم که خوب بود.

بچه ها
اسطوره/افسانه سیزیف آلبر کامو
رو با ترجمه ی کی؟
نشر نیلوفر یا جامی
(روون بودن مد نظرمه به فارسی سخت نباشه)

بچه ها
اسطوره/افسانه سیزیف آلبر کامو
رو با ترجمه ی کی؟
نشر نیلوفر یا جامی
(روون بودن مد نظرمه به فارسی سخت نباشه)
جفتشونم روان ترجمه كردن اما نشر نيلوفر بهتر ترجمه كرده و كمى هم روان تره

اقا من به هرکی میگم ژانر عاشقانه رو دوست دارم مسخره میکنه
یه جوری برخورد میکنن که انگار ادم سطحی و کم عمقی هستم
ولی مثلا یه بار یه کتاب فلسفی دستم گرفته بودم انقدر فکر کردن من حالیمه
درحالی که به سختی جمله هاشو متوجه میشدم
جدی حالا من عاشقانه زردم خیلی خوندما
ولی اگه عاشقانه ای که یه چیزی به ادم اضافه کنه و خوب باشه میشناسین معرفی کنین ؟
ولی خب خود عشق خیلی مقوله عجیب گنگ و بزرگیه و به نظرم با این همه چیزی که دربارش خوندم بازم خیلی غیرقابل توصیفه

من چند وقته میخوام رمان ایرانی بخونم و فضاشو تجربه کنم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم.
فضاسازی ملموس و شخصیت پردازی خیلی خوب داشته‌ باشه و طبیعتا زرد هم نباشه دیگه. پیشنهادی دارید؟

من چند وقته میخوام رمان ایرانی بخونم و فضاشو تجربه کنم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم.
فضاسازی ملموس و شخصیت پردازی خیلی خوب داشته‌ باشه و طبیعتا زرد هم نباشه دیگه. پیشنهادی دارید؟
عزیزم کتابهای عباس معروفی رو می پسندم

صادق هدایت خوبه... البته داستان کوتاهه...

اگه تاریخ دوست هستی و یه کتابی میخوای که هم از لحاظ تاریخی پایه و بست داشته باشه، هم روابط سیاسی، اجتماعی، درام و عاشقانه هم توش باشه، من کافه داش آقا رو پیشنهاد میکنم...

اول هر فصل یه آدرس می بینی که اون فصل توش اتفاق میفته، و داستان کلا تو مشهده، و من یه روز رفتم اون آدرس ها رو پیدا کردم... و خونه ها رو... و واقعی بودن!(به جز یه چند تا که چند طبقه ها لهشون کرده بودن)
به عنوان ساکن مشهد، خیابون ارگ و سینما ایران و مطب دکتر برام خیلی جذاب بود ون بارها از جلوشون رد شده بودم... داستان اصلی کتاب و داستان های فرعی گوشه کنارش خیلی جذابن. از آپاراتچی سینما ایران که نهایت تفریح بعد یه شکست عشقی عظیم نشستن بالای سقف سینما و ساندویچ کالباس خوردنه بگیر تا برادر همون معشوقه مذکور که وقتی تباهی خواهرشو میبینه به راحتی خواهرشو میکشه.

کتاب در مورد فلسفه، برای کسی که تقریبا هیچ مطالعه ای در زمینه فلسفه نداشته و می خواد شروع کنه چی پیشنهاد میدید؟

Back
بالا