تریبون آزادِ مطالعاتی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohad_z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه‌ها من تابستون میخوام خرید گروهی کتاب بذارم
بعضی ناشرا تخفیف کم میدن اما کتاب رو رایگان و با امضا میفرستند
بعضی دیگه تخفیف بیشتر میدن و پول پست با خودتونه، اما این امکان هست که پول واریز شه براشون کتاب بمونه و با خریدای بعدی ارسال شه.

اگه دوست دارید اینجا هم بهتون اطلاع بدم، یا اگه کتابی مورد نظرتونه بگید :دی

k9sk_1560074761516.jpg

آقا قراره از یکی از آلبوم های شاملو که سال 51 خونده و همینطور یک سری از دست نوشته هاش رو نمایی بشه...ما که نمیتونیم بریم ولی اگه کسی علاقه منده بره بعد بیاد واسه مام تعریف کنه :))

آدرس:تهران،خیابان کریم خان زند،خیابان میرزای شیرازی، پلاک 69
چرا من انقدر دیر دیدمش؟چرا؟واقعا چرا؟

چرا من انقدر دیر دیدمش؟چرا؟واقعا چرا؟
:(

قکرکن با هزار عشق شازده کوچولوی با صدای شاملو رو دانلود کردم ، گذاشتم ، دوست عزیز می گن این صداش اصلا بدرد این قصه نمی خوره، یه صدای دیگه پیدا کن
بی سلیقه!

صدای دیگه ای موجود است که خوب باشه؟
شازده کوچولو با صدای ایرج گرگین
لینک ساند کلود

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
آیا به سن من تو کتاب فروشی کار نیمه وقت می دن؟

بچه‌ها من تابستون میخوام خرید گروهی کتاب بذارم
بعضی ناشرا تخفیف کم میدن اما کتاب رو رایگان و با امضا میفرستند
بعضی دیگه تخفیف بیشتر میدن و پول پست با خودتونه، اما این امکان هست که پول واریز شه براشون کتاب بمونه و با خریدای بعدی ارسال شه.

اگه دوست دارید اینجا هم بهتون اطلاع بدم، یا اگه کتابی مورد نظرتونه بگید :D

من با اولی موافق ترم اما چه کتابی حالا باشه

تو اینستا

@mohad_z
کتابخونی گروهی چیشده؟ادامه نداره یا من نمی بینم؟

فعلا ک هیچ :(
تابستون به صورت کمی دیکتاتوری با کتابای کوتاه کار میکنیم همه بخونن :))
خوبه:)) فقط لطفا تعداد صفحه تو یه روز بالاتر باشه.یادمه ملت عشق که قرار بود خونده شه حدود یه سال طول می کشید:/

بچه‌ها من مسابقه و همخوانی کتاب گذاشتم با دوستم.
کتابشم از این کتاب‌های کمک به خود و زندگی بهتره.
کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها / نشر میلکان
خوش‌حال میشم همراه‌مون باشید.
لینک مسابقه و همخوانی

امشب می‌خوام تو قطار یه کتاب کم حجم بخونم. کتابایی که تو گوشیم دارم این هان: مادام دالووی ویرجینیا ولف، بوسه ی پیش از مرگ آیرا لوین، ‌دختر عمو بت آندره دو بالزاک
از پیشنهاد های دیگه هم استقبال می‌کنم.

✅یه خبر جذاب

شما می‌تونید تا پایان تیرماه کتاب‌های نفرتی که تو میکاری و هر دو در نهایت می‌میرند رو با ۳۰٪ تخفیف و امضای مترجم از بوکوفیل تهیه کنید

خونه‌دار و بچه‌دار، زنبیل وبردار و بیار
آقا فرصت رو از دست ندید

❌قیمت کتاب‌ها:

❗نفرتی که تو میکاری: ۴۹۰۰۰ تومان
با تخفیف ۳۵۰۰۰ تومان

❗هر دو در نهایت می‌میرند: ۳۸۰۰۰ تومان
با تخفیف ۲۷۰۰۰ تومان

IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9%DB%B0%DB%B7%DB%B1%DB%B4_%DB%B2%DB%B2%DB%B5%DB%B6%DB%B4%DB%B2_%DB%B4%DB%B5%DB%B1.jpg

IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9%DB%B0%DB%B7%DB%B1%DB%B4_%DB%B2%DB%B2%DB%B5%DB%B7%DB%B3%DB%B8_%DB%B0%DB%B3%DB%B8.jpg

IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9%DB%B0%DB%B7%DB%B1%DB%B4_%DB%B2%DB%B2%DB%B5%DB%B5%DB%B0%DB%B5_%DB%B2%DB%B3%DB%B1.jpg

IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9%DB%B0%DB%B7%DB%B1%DB%B4_%DB%B2%DB%B2%DB%B5%DB%B6%DB%B0%DB%B2_%DB%B3%DB%B6%DB%B3.jpg

IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9%DB%B0%DB%B7%DB%B1%DB%B4_%DB%B2%DB%B2%DB%B5%DB%B4%DB%B2%DB%B4_%DB%B1%DB%B1%DB%B2.jpg

IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9%DB%B0%DB%B7%DB%B1%DB%B4_%DB%B2%DB%B2%DB%B5%DB%B3%DB%B5%DB%B7_%DB%B8%DB%B6%DB%B8.jpg

پیام های بازرگانی فاضلانه ی مترجم عزیز ·_·
مترجم گاهی میتونه توضیح بیشتر ارائه بده اما حق تلاش برای تحریف موضوع مورد نظر مؤلف رو نداره.
حالا از این گذشته، چه نشری رو سراغ دارید که هم ترجمه هاش گویا باشه و هم به متن وفادار باشه؟
لعنتی ((: چه کتابیه؟

IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9%DB%B0%DB%B7%DB%B1%DB%B4_%DB%B2%DB%B2%DB%B5%DB%B6%DB%B4%DB%B2_%DB%B4%DB%B5%DB%B1.jpg

IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9%DB%B0%DB%B7%DB%B1%DB%B4_%DB%B2%DB%B2%DB%B5%DB%B7%DB%B3%DB%B8_%DB%B0%DB%B3%DB%B8.jpg

IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9%DB%B0%DB%B7%DB%B1%DB%B4_%DB%B2%DB%B2%DB%B5%DB%B5%DB%B0%DB%B5_%DB%B2%DB%B3%DB%B1.jpg

IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9%DB%B0%DB%B7%DB%B1%DB%B4_%DB%B2%DB%B2%DB%B5%DB%B6%DB%B0%DB%B2_%DB%B3%DB%B6%DB%B3.jpg

IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9%DB%B0%DB%B7%DB%B1%DB%B4_%DB%B2%DB%B2%DB%B5%DB%B4%DB%B2%DB%B4_%DB%B1%DB%B1%DB%B2.jpg

IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9%DB%B0%DB%B7%DB%B1%DB%B4_%DB%B2%DB%B2%DB%B5%DB%B3%DB%B5%DB%B7_%DB%B8%DB%B6%DB%B8.jpg

پیام های بازرگانی فاضلانه ی مترجم عزیز ·_·
مترجم گاهی میتونه توضیح بیشتر ارائه بده اما حق تلاش برای تحریف موضوع مورد نظر مؤلف رو نداره.
حالا از این گذشته، چه نشری رو سراغ دارید که هم ترجمه هاش گویا باشه و هم به متن وفادار باشه؟
هیچوقت فکرشو نمیکردم که پاورقی مضحک‌تر از پاورقی‌های کتب خاطرات درباریا وجود داشته باشه ((:

«افسانه سه پادشاه» _جعفر توزنده جانی

مگه ما نویسنده فانتزی هم داریم تو ایران ؟////////////
چه خوب ادبیات فانتزی ورئالیسم جادویی تو ایران انگار داره تکونی به خودش میده بعد از مدت ها

بچه ها ترجمه های رضا زارع چطورند؟؟؟
شما کتاب سه شنبه ها با موری رو با ترجمه چه کسی خوندید و چطور بوده ترجمش؟؟؟
و اینکه میشه به انتشارات معروف اعتماد کرد برای ترجمه؟؟ یا ممکنه یه ناشر سرشناس کتاب با ترجمه ضعیف چاپ کنه؟؟؟
لطفا اگه میدونید جواب بدید ممنون

بابا لنگ دراز عالی بود

• لایک
امتیازات: Hera
Back
بالا