@mastermind81
ببین دوست فکر کنم کاربر جدید باشی و یه هشدار کوچیک همینجا بهت بدم که با تمام راکد بودن انجمن همچنان اگه بخوای بحث حساس انجام بدی باید چند قانون رو رعایت کنی.
1) باور داشته باشی که میخوای بحث کنی نه اینکه هرچیز رو باور داری پشت دروازههای تروی ازشون محافظت کنی و به صحبتهای دیگران بدون دلیل حمله کنی. اینطوری فقط یه بحث خسته کننده شکل میگیره و بعد از مدتی کسی حوصله جواب دادن بهت رو هم نداره. صحبتهای دیگران رو هم حتی اگه برات جدید هستند بشنو و بهشون فکر کن نه اینکه بخوای زود جوابشون رو بدی.
در واقع تکلیف خودت مشخص کن فقط میخوای کلکل کنی یا بحث نتیجه داشته باشه.
2) با دلیل و مدرک سعی کن صحبت کنی نه با باورهای ذهنیت. در واقع باید یاد بگیری با رفرنسهای قابل قبول صحبت کنی. و اگه بدون اینها داری اظهار نظر میکنی باید از قبل بدونی که شانس درست بودن صحبتت میتونه پایین باشه خصوصاً اینکه اقتضای سن شما جوری باشه که زندگی توی جامعه رو تجربه نکرده باشی و محدود به دبیرستان باشی.
3) عصبانی نشو اگه صحبت جدیدی میشنوی و سعی کن با آرامش قضاوتش کنی.
4) به شخص گوینده نگاه نکن و به صحبتهاش نگاه کن حتی اگه از شخص گوینده بدت میاد باید فارغ از خود شخص صحبتش رو قضاوت کنی.
5) پستهای متوالی نده. در واقع لزومی نداره که پاسخ همهی افراد رو به سرعت بدی و کسی همچین مسئولیتی ازت انتظار نداره
با حوصله پاسخ همه رو (اگه مایل باشی) توی یک پست میتونی بدی.
6) پرهیز از توهین به دیگران هم خب نباید فراموش بشه (البته من از شما توهین نسبت به کسی ندیدم و همهی پستهای شما رو نخوندم) صرفا گفتم این کنار بقیه نوشته بشه. وقتی که توهین صورت میگیره، فقط شخص مقابل ناراحت میشه. نه شخص توهین کننده چیزی جز ارضای خشونت خودش بدست میاره نه بحث نتیجه میده و خب بعضیا میتونند این بند توهین رو ازش فرار کنند و غیر مستقیم توهین کنند. که کاری کودکانهای هست.
7) همیشه در نظر داشته باش که کاربرهای این سایت یه سری آدمهای عادی و عموماً تحصیل کرده جامعه هستند. نه با کسی دشمنی دارند. نه لزوماً بحثهای اینجا قراره تغییری توی جامعه ایجاد کنه فقط انتظار میره که کمک کنه آدمهای بهتری برای جامعه بشیم.
ببخشید که وسط تاپیک اینا رو نوشتم نمیدونستم جاش کجا بود. و همچنین ترجیح میدادم این تذکرات برای همه تازه واردها با اصلاحات مورد نیاز خودش میموند توی انجمن.
طبیعتاً من هم که سنم کمتر بود موارد بالا رو بلد نبودم که رعایت کنم و طی زمان یاد گرفتم.