زمان استراحتتون چیکار میکنید؟؟

برای استراحت بین درسی میرم سر یخچال ببینم چی میشه توش پیدا کرد و همه کابینتارو چک میکنم ببینم مامانم لواشکا و شکلاتارو کجا قایم کرده:|
یعنی بین درسی فقط میخورم یا تو همون اتاق به برنامم و اینا فک میکنم
ولی وقتی یه زمان بیشتر از نیم ساعت میام بیرون خب ورزش میکنم ، آهنگ گوش میدم ، فیلم میبینم ، کتاب میخونم ، پیامای ورودیو چک میکنم ، با داداشم پی اس بازی میکنم ،تو سایتا ول میچرخم و اخبار جدیدو چک میکنم بعد از این چک کردن اخبار اعصابم بهم میریزه دیگه نمیتونم درس بخونم'-'
پ.ن:اگر اخبار اعصابتونو بهم میریزه هیچ وقت نرین سراغش

دیوان حافظ آبیاری گل ها😁

دنبال ایده پروژه میگردم یا یه ایده ای رو اجرا میکنم

ساز میزنم یا نقاشی آسون مینیمال میکشم و یا هم یوتیوب و چک میکنم

می‌نویسم.
شما هم امتحانش کنید!
معلم هنرمون می‌گفت دستتونو بذارید روی برگه و بدون این‌که ورش دارید هر مضخرفی که به ذهنتون رسید رو بریزید رو برگه. هر جاش هم ندونستید چی بنویسید، بگید: «دارم می‌نویسم.»
خیلی جالبه.
آروم هم می‌شید.

مسئله اصلی اینه که نمی‌تونم با آرامش و تمرکز ( :)) ) استراحت کنم. چرا؟ چون همش یه صدایی میگه که رو برو درس بخون، فلان کارو انجام بده و وقتت رو تلف نکن. شاید خیلی وقتا اگر فقط یک روز کامل رو استراحت می‌کردم بدون این دغدغه که عقب افتادی از برنامه و وای چقدر بی عرضه‌ای؛ قطعا بهره‌وری‌م بالا می‌رفت. اما من کل اون هفته رو به باد می‌دادم. نه استراحت می‌کردم و نه درس می‌خوندم.
حالا اگه بخوام بگم که مواقع استراحت چه کار هایی رو میکنم باید بگم که مثلا: با آهنگ و چایی میگذره، یکم کانال کانال (!) کردن ِ تلوزیون و البته کارهای خونه مخصوصا

554025.jpg

فیلم میبینم...البته فیلمه رو باید بخش بخش کنم چون اکثرا خیلی طولانین(ترجیحا ترسناک/اسلشر)

Back
بالا