hanita.ard
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ....
- سال فارغ التحصیلی
- 99
- دانشگاه
- قزوین
- رشته دانشگاه
- شیمی محض
-اسم :هانیتم
- لقبی که بهت به هر دلیلی اعطا شده (+دلیلشم خواستی بگو )نیم وجبی بود خب بعد شد خواهر شرلوک ک مینا میگفت بهم چون دیوونه بود
بعد فازی گفت ارامش
یه لقبم مونده روم که این روزا بیشتر شده بهم میگن گربه
میگن شبیهشم
- ویژگی ای از خودت که به وجودش افتخار میکنی ؟/چیزی نیس ولی سعی میکنم قضاوت نکنم و صبور باشم
-چند تا دوست داری؟/خب یه عالمه تا
-چندتا دوست واقعی داری؟/محدود کمتر از انگشتای ی دست و سونیا بینشون خیلی عشقمه
-توی دوست پیدا کردن به چه ویژگیایی توجه میکنی؟/باعث شه حس خوبی داشته باشم ....دوستمم داشته و صادق باشه باشه بعد دیگه هیچی مهم نیس حتی اگ خلافکار باشه
-مهم ترین هدفت تو زندگی چیه ؟/ اصلا هدف داری؟/دارم نمیگم
- کجای زندگی از نظرت از همه دوست داشتنی تره؟/خب روزی که باریستا باشم و نوازنده خیابونی باشم و سر چهارراه بادکنک بفروشم و لبخند بچه هارو ببینم و با ادما حرف بزنم همین
-کدوم قسمتش منفور تره؟/وقتی با دوستات ب مشکل میخوری
-بزرگترین ترست تو زندگی چیه؟/از دست دادن ادمای زندگیم
-هنری بوده که بخوای یاد بگیری ولی به هر دلیلی نشده باشه؟/اره پیانو گیتار الکتریک و دلم میخواسته نقاشیمو ادامه بدم نشد
-سبک کتاب مورد علاقت؟/رمان.جنایی.عاشقانه
-سبک موسیقی مورد علاقت؟/بسته ب مودم ولی خیلی پاپ گوش نمیدم سنتیم دوس ندارم کلاسیک گاهی هبپ هاپ متال و ...اینا
-ساز مورد علاقت؟/گیتار الکتریک...پیانو
-وسیله ی مورد علاقت؟/هرچیز نرم مثلا یه لباس نرم یه عروسک نرم بالش یا هرچیز نرمالو
-غذای مورد علاقت ؟/قرمه سبزی ترش بعدش با اختلاف اسنک
-اسم برنامه ی کودک مورد علاقت تو بچگی (اسم انیمشن نه)؟/گارفیلد...پسر جنگل
- کاتالیزگر ؛ آری یا خیر؟/ ((:با دوستام گاهی در بقیه موارد اصلا
(اگه تو گفت و گوها شروع کننده بحث شمایین یه کاتالیز گر حساب میشین وگرنه نیستین(((:
- وقتی وارد سایت میشین اولین کاری که می کنی چیه ؟/ (چک کردن نوتیف ، ورود به تاپیک ها برحسب تصادف ، ورود به تاپیک خاصی مثل حرف بزن ، چک کردن چت و...)قشنگ ترین بیت هارو اول میخونم بعد ح.ب بعد نوتیف...
- بین شخصیت مجازی و شخصیت واقعیت تفاوتی مبیبینی ؟/مجازیم غصه هاشو میگه ولی واقعیم نع
-اگه می تونستی خودت انتخاب کنی که توی یک دوره تاریخ به دنیا بیای دوست داشتی در چه دوره تاریخی به دنیا بیای؟اوممممم قرون وسطا شاید
-دوست داشتی دختر باشی یا پسر؟/ چرا؟/دختر ...دوس دارم
-اگه میتونستی اسمتو انتخاب کنی چه اسمی انتخاب میکردی؟/آرام...عوض میکنم اسممو بالاخره میزارم ارام
- اگه میتونستی محل تولدتو انتخاب کنی کجا رو انتخاب میکردی؟/خب نیویورک یا تورنتو
-چپ دست یا راست دست؟/راست
-رنگ های زیر را چجوری اولویت بندی می کنی؟
قرمز.آبی.سبز.سیاه.سفید
فقد ابیییییییی سفید مشکی سبز سیاه قرمز
- می خوای یه خونه روی کوه بسازی توی کدوم قسمت کوه ترجیح می دی بسازی؟نوک قله
- حرف اول کراش سمپادیات رو بگو!کراش علمی دارم فقد "س"
- حرف اول رمز سمپادیا!b
-اگه پیشنهادی واسه ارتقاء سمپادیا داری:هیچ...
-اگه چیزی مونده بگو:دلم واسه اینجا تنگ میشه نرید از اینجا
- لقبی که بهت به هر دلیلی اعطا شده (+دلیلشم خواستی بگو )نیم وجبی بود خب بعد شد خواهر شرلوک ک مینا میگفت بهم چون دیوونه بود
بعد فازی گفت ارامش
یه لقبم مونده روم که این روزا بیشتر شده بهم میگن گربه
میگن شبیهشم
- ویژگی ای از خودت که به وجودش افتخار میکنی ؟/چیزی نیس ولی سعی میکنم قضاوت نکنم و صبور باشم
-چند تا دوست داری؟/خب یه عالمه تا
-چندتا دوست واقعی داری؟/محدود کمتر از انگشتای ی دست و سونیا بینشون خیلی عشقمه
-توی دوست پیدا کردن به چه ویژگیایی توجه میکنی؟/باعث شه حس خوبی داشته باشم ....دوستمم داشته و صادق باشه باشه بعد دیگه هیچی مهم نیس حتی اگ خلافکار باشه
-مهم ترین هدفت تو زندگی چیه ؟/ اصلا هدف داری؟/دارم نمیگم
- کجای زندگی از نظرت از همه دوست داشتنی تره؟/خب روزی که باریستا باشم و نوازنده خیابونی باشم و سر چهارراه بادکنک بفروشم و لبخند بچه هارو ببینم و با ادما حرف بزنم همین
-کدوم قسمتش منفور تره؟/وقتی با دوستات ب مشکل میخوری
-بزرگترین ترست تو زندگی چیه؟/از دست دادن ادمای زندگیم
-هنری بوده که بخوای یاد بگیری ولی به هر دلیلی نشده باشه؟/اره پیانو گیتار الکتریک و دلم میخواسته نقاشیمو ادامه بدم نشد
-سبک کتاب مورد علاقت؟/رمان.جنایی.عاشقانه
-سبک موسیقی مورد علاقت؟/بسته ب مودم ولی خیلی پاپ گوش نمیدم سنتیم دوس ندارم کلاسیک گاهی هبپ هاپ متال و ...اینا
-ساز مورد علاقت؟/گیتار الکتریک...پیانو
-وسیله ی مورد علاقت؟/هرچیز نرم مثلا یه لباس نرم یه عروسک نرم بالش یا هرچیز نرمالو
-غذای مورد علاقت ؟/قرمه سبزی ترش بعدش با اختلاف اسنک
-اسم برنامه ی کودک مورد علاقت تو بچگی (اسم انیمشن نه)؟/گارفیلد...پسر جنگل
- کاتالیزگر ؛ آری یا خیر؟/ ((:با دوستام گاهی در بقیه موارد اصلا
(اگه تو گفت و گوها شروع کننده بحث شمایین یه کاتالیز گر حساب میشین وگرنه نیستین(((:
- وقتی وارد سایت میشین اولین کاری که می کنی چیه ؟/ (چک کردن نوتیف ، ورود به تاپیک ها برحسب تصادف ، ورود به تاپیک خاصی مثل حرف بزن ، چک کردن چت و...)قشنگ ترین بیت هارو اول میخونم بعد ح.ب بعد نوتیف...
- بین شخصیت مجازی و شخصیت واقعیت تفاوتی مبیبینی ؟/مجازیم غصه هاشو میگه ولی واقعیم نع
-اگه می تونستی خودت انتخاب کنی که توی یک دوره تاریخ به دنیا بیای دوست داشتی در چه دوره تاریخی به دنیا بیای؟اوممممم قرون وسطا شاید
-دوست داشتی دختر باشی یا پسر؟/ چرا؟/دختر ...دوس دارم
-اگه میتونستی اسمتو انتخاب کنی چه اسمی انتخاب میکردی؟/آرام...عوض میکنم اسممو بالاخره میزارم ارام
- اگه میتونستی محل تولدتو انتخاب کنی کجا رو انتخاب میکردی؟/خب نیویورک یا تورنتو
-چپ دست یا راست دست؟/راست
-رنگ های زیر را چجوری اولویت بندی می کنی؟
قرمز.آبی.سبز.سیاه.سفید
فقد ابیییییییی سفید مشکی سبز سیاه قرمز
- می خوای یه خونه روی کوه بسازی توی کدوم قسمت کوه ترجیح می دی بسازی؟نوک قله
- حرف اول کراش سمپادیات رو بگو!کراش علمی دارم فقد "س"
- حرف اول رمز سمپادیا!b
-اگه پیشنهادی واسه ارتقاء سمپادیا داری:هیچ...
-اگه چیزی مونده بگو:دلم واسه اینجا تنگ میشه نرید از اینجا