- مدیر
- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد ۳
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
- دانشگاه
- فردوسی
- رشته دانشگاه
- روانشناسی
-اسم : علی
- لقبی که بهت به هر دلیلی اعطا شده (+دلیلشم خواستی بگو ) کوآلا، خسته و لمس و بی حاله حرکاتم + چهرم قبل از بلوغ :/
- ویژگی ای از خودت که به وجودش افتخار میکنی ؟/ ویژگی قابل افتخاری دم دستم نیست، ولی اینکه معمولا محرم اسرار خیلی از دور و بریامم رو دوست دارم + توانایی قانع کردن نسبیم.
-چند تا دوست داری؟/ زیاد، بیشتر از 60 70 تا
-چندتا دوست واقعی داری؟/ 2 یا 3 تا
-توی دوست پیدا کردن به چه ویژگیایی توجه میکنی؟/ با هر آشنایی ای حال میکنم معمولا، دو سه تا ویژگی مشترک کفایت میکنه.
-مهم ترین هدفت تو زندگی چیه ؟/ اصلا هدف داری؟/ شغلی داشته باشم که ازش لذت ببرم و اینکه زندگی ساده ای رو بگذرونم و موقع مرگ دغدغه ای نداشته باشم.
- کجای زندگی از نظرت از همه دوست داشتنی تره؟/ بعد از بازنشستگی شاید
-کدوم قسمتش منفور تره؟/ سال های ابتدایی نوجوانی :/
-بزرگترین ترست تو زندگی چیه؟/ از یک تصمیم بزرگ خیلی پشیمون شم و آرزو کنم کاش به عقب برمیگشتم.
-هنری بوده که بخوای یاد بگیری ولی به هر دلیلی نشده باشه؟/ نقاشی و موسیقی رو ول کردم و پشیمونم.
-سبک کتاب مورد علاقت؟/ هرچیزی که آموزنده باشه خوبه، ولی روان شناسی فلسفی جامعه شناسی دوست داشتنی ترن.
-سبک موسیقی مورد علاقت؟/ فوک، راک
-ساز مورد علاقت؟/ درامز
-وسیله ی مورد علاقت؟/ عینک، بالش، کفش، اتود، گوشیمم که عشقمه :/
-غذای مورد علاقت ؟/ کتلت ( در حد معاشقه )
-اسم برنامه ی کودک مورد علاقت تو بچگی (اسم انیمشن نه)؟/ مل مل، فیتیله
- کاتالیزگر ؛ آری یا خیر؟/ ((: نه خیلی، ولی خجالتی یا کم حرف نیستم.
(اگه تو گفت و گوها شروع کننده بحث شمایین یه کاتالیز گر حساب میشین وگرنه نیستین(((:
- وقتی وارد سایت میشین اولین کاری که می کنی چیه ؟/ (چک کردن نوتیف ، ورود به تاپیک ها برحسب تصادف ، ورود به تاپیک خاصی مثل حرف بزن ، چک کردن چت و...) اطلاعیه ها
- بین شخصیت مجازی و شخصیت واقعیت تفاوتی مبیبینی ؟/ سعی میکنم تفاوتی نباشه ولی مطمئن نیستم موفق بوده باشم.
-اگه می تونستی خودت انتخاب کنی که توی یک دوره تاریخ به دنیا بیای دوست داشتی در چه دوره تاریخی به دنیا بیای؟ 1943 به دنیا میومدم و 2013 میمردم.
-دوست داشتی دختر باشی یا پسر؟/ چرا؟/ خوبه همین، خوش میگذره.
-اگه میتونستی اسمتو انتخاب کنی چه اسمی انتخاب میکردی؟/ قرار بوده دانیال باشم که خوشبختانه نشدم، با اسمم اوکیم ولی پارسا رو دوست دارم.
- اگه میتونستی محل تولدتو انتخاب کنی کجا رو انتخاب میکردی؟/ محل تولدم خوب بود، متاسفانه کمی بعد ورداشتن اوردنم ایران همه چی به هم ریخت.
-چپ دست یا راست دست؟/ راست
-رنگ های زیر را چجوری اولویت بندی می کنی؟
قرمز.آبی.سبز.سیاه.سفید نمیتونم.
- می خوای یه خونه روی کوه بسازی توی کدوم قسمت کوه ترجیح می دی بسازی؟ وسطاش
- حرف اول کراش سمپادیات رو بگو! Error 404
- حرف اول رمز سمپادیا! 1
-اگه پیشنهادی واسه ارتقاء سمپادیا داری: خیر
-اگه چیزی مونده بگو: امیدوارم پاسخم به برخی از سوالای بالا بعد کنکور تغییر کنه!
- لقبی که بهت به هر دلیلی اعطا شده (+دلیلشم خواستی بگو ) کوآلا، خسته و لمس و بی حاله حرکاتم + چهرم قبل از بلوغ :/
- ویژگی ای از خودت که به وجودش افتخار میکنی ؟/ ویژگی قابل افتخاری دم دستم نیست، ولی اینکه معمولا محرم اسرار خیلی از دور و بریامم رو دوست دارم + توانایی قانع کردن نسبیم.
-چند تا دوست داری؟/ زیاد، بیشتر از 60 70 تا
-چندتا دوست واقعی داری؟/ 2 یا 3 تا
-توی دوست پیدا کردن به چه ویژگیایی توجه میکنی؟/ با هر آشنایی ای حال میکنم معمولا، دو سه تا ویژگی مشترک کفایت میکنه.
-مهم ترین هدفت تو زندگی چیه ؟/ اصلا هدف داری؟/ شغلی داشته باشم که ازش لذت ببرم و اینکه زندگی ساده ای رو بگذرونم و موقع مرگ دغدغه ای نداشته باشم.
- کجای زندگی از نظرت از همه دوست داشتنی تره؟/ بعد از بازنشستگی شاید
-کدوم قسمتش منفور تره؟/ سال های ابتدایی نوجوانی :/
-بزرگترین ترست تو زندگی چیه؟/ از یک تصمیم بزرگ خیلی پشیمون شم و آرزو کنم کاش به عقب برمیگشتم.
-هنری بوده که بخوای یاد بگیری ولی به هر دلیلی نشده باشه؟/ نقاشی و موسیقی رو ول کردم و پشیمونم.
-سبک کتاب مورد علاقت؟/ هرچیزی که آموزنده باشه خوبه، ولی روان شناسی فلسفی جامعه شناسی دوست داشتنی ترن.
-سبک موسیقی مورد علاقت؟/ فوک، راک
-ساز مورد علاقت؟/ درامز
-وسیله ی مورد علاقت؟/ عینک، بالش، کفش، اتود، گوشیمم که عشقمه :/
-غذای مورد علاقت ؟/ کتلت ( در حد معاشقه )
-اسم برنامه ی کودک مورد علاقت تو بچگی (اسم انیمشن نه)؟/ مل مل، فیتیله
- کاتالیزگر ؛ آری یا خیر؟/ ((: نه خیلی، ولی خجالتی یا کم حرف نیستم.
(اگه تو گفت و گوها شروع کننده بحث شمایین یه کاتالیز گر حساب میشین وگرنه نیستین(((:
- وقتی وارد سایت میشین اولین کاری که می کنی چیه ؟/ (چک کردن نوتیف ، ورود به تاپیک ها برحسب تصادف ، ورود به تاپیک خاصی مثل حرف بزن ، چک کردن چت و...) اطلاعیه ها
- بین شخصیت مجازی و شخصیت واقعیت تفاوتی مبیبینی ؟/ سعی میکنم تفاوتی نباشه ولی مطمئن نیستم موفق بوده باشم.
-اگه می تونستی خودت انتخاب کنی که توی یک دوره تاریخ به دنیا بیای دوست داشتی در چه دوره تاریخی به دنیا بیای؟ 1943 به دنیا میومدم و 2013 میمردم.
-دوست داشتی دختر باشی یا پسر؟/ چرا؟/ خوبه همین، خوش میگذره.
-اگه میتونستی اسمتو انتخاب کنی چه اسمی انتخاب میکردی؟/ قرار بوده دانیال باشم که خوشبختانه نشدم، با اسمم اوکیم ولی پارسا رو دوست دارم.
- اگه میتونستی محل تولدتو انتخاب کنی کجا رو انتخاب میکردی؟/ محل تولدم خوب بود، متاسفانه کمی بعد ورداشتن اوردنم ایران همه چی به هم ریخت.
-چپ دست یا راست دست؟/ راست
-رنگ های زیر را چجوری اولویت بندی می کنی؟
قرمز.آبی.سبز.سیاه.سفید نمیتونم.
- می خوای یه خونه روی کوه بسازی توی کدوم قسمت کوه ترجیح می دی بسازی؟ وسطاش
- حرف اول کراش سمپادیات رو بگو! Error 404
- حرف اول رمز سمپادیا! 1
-اگه پیشنهادی واسه ارتقاء سمپادیا داری: خیر
-اگه چیزی مونده بگو: امیدوارم پاسخم به برخی از سوالای بالا بعد کنکور تغییر کنه!
آخرین ویرایش: