میتینگ دورهمی اصفهان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع maleck :)
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

امروز سوم مرداد 98، حول ساعت پنج میاید بیرون؟ دور و بر سی و سه پل

• رای‌دهندگان
    4
  • Poll closed .
من تا پنج دقیقه پیش اصلا عضو این سایت نبودم. تصادفی به این سایت و تاپیک رسیدم و کلاً منقلب شدم:)) تکون بخورین بابا. اگه هنوز دبیرستانی هستین بیاین بیرون و از رودخونه و گرمای فیل‌کُش اصفهان لذّت ببرین. دوران دانشگاه دیگه مثل دبیرستان نیست. الان از زندگیتون لذت ببرین. فوقش اگر خیلی نگران انتخاب رشته هم هستین برین دور هم صحبت کنین و مشورت بگیرین. اگر هم دانشگاهی هستین فرقی نداره:D از زندگی لذت ببرین. الان چند تا از دوستام که دارن میرن امریکا تازه دارن متوجه میشن چقدر باید بیشتر میگشتن. نشینین توی خونه. فوقش چند تا دورهمی میذارین که هرکسی لااقل یک بار اومده باشه بیرون. تکون بخووووووووریییییییییین:))
:)):))||=||||=||||=||

کلا نیستید , نه؟

دوستان اگه یه گروه برا سمپادی ها داخل تلگرام تشکیل بدم و لینکش رو بزارم اینجا اشکالی داره؟؟؟
استقبال میکنید؟؟؟
چون فکر کنم ارتباط از طریق تلگرام راحتر باشه

اممممممممممممممم
اسپم

دوستان اگه یه گروه برا سمپادی ها داخل تلگرام تشکیل بدم و لینکش رو بزارم اینجا اشکالی داره؟؟؟
استقبال میکنید؟؟؟
چون فکر کنم ارتباط از طریق تلگرام راحتر باشه
اقا :((تل فیلتره سخته کنده~X(واتس اپ لدفا مرسی اه

اونجا هم گزینه خوبیه من موافقم

تا من نیام شما جایی نمیرید :))

فردا عصر چهارباغ عباسی
یه گروه تلگرام هم زدم بیاین اونجا هماهنگ شیم.
فعلا فقط منم و matinm (که قبلا تو سایت بود)
امیدوارم این دفعه ناکام نشیم:D
https://t.me/joinchat/Ba5KqhPQp-P7ql_cvzKSKA

آخرین ویرایش:
  • لایک
امتیازات: D.A
آقا ما ماهی دو سه بار مهمونی فامیلی داریم و کلی دبیرستانی رابطه ی نزدیکیم باشون دارم
ولی شما دیگه دانشگاهین

آقا ما ماهی دو سه بار مهمونی فامیلی داریم و کلی دبیرستانی رابطه ی نزدیکیم باشون دارم
ولی شما دیگه دانشگاهین
ولی شما دیگه دانشگاهین
خوب چیزای جدیدی ازمون یاد میگیری

Back
بالا